Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

QUOTE(Papugele @ 2006 09 08, 10:32)
Rašai posmus kaip pasamdyta  laugh.gif  laugh.gif

Galiu ir dar:
O, Nokia, kas mano gyvenimas butu be taves - tik Siemens'ai ir Alcatelliai, tu nuskaidrini mano ausu bugnelius savo skambesiu, tu nudziugini mano akis savo paprastu ir tyliu - "gautas naujas pranesimas", minkyti tavo klaviatura yra tiesiog dieviska tongue.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Labai reikia pagalbos- noriu perkelti nuotraukas is Nokia 6600, bet neturiu laido, kiek domejausi ji perkant kazkur kainuoja apie 70lt kazkoks komplektas- ar galima su kokio kito telefono laidu perkelt?
O gal kas turit Vilniuje ir galit paskolint 4u.gif
Visgi telefonas sensta, o ten labai daug uzfiksuota musu mazyles graziu akimirku, tai butu gaila prarast wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutemamyte @ 2006 10 12, 17:42)
Sveiki  4u.gif
Labai reikia pagalbos- noriu perkelti nuotraukas is Nokia 6600, bet neturiu laido, kiek domejausi ji perkant kazkur kainuoja apie 70lt kazkoks komplektas- ar galima su kokio kito telefono laidu perkelt?
O gal kas turit Vilniuje ir galit paskolint  4u.gif
Visgi telefonas sensta, o ten labai daug uzfiksuota musu mazyles graziu akimirku, tai butu gaila prarast  wub.gif

Negi niekas negali padeti g.gif verysad.gif
Atsakyti
Linutemamyte nžn ar pas tave tel yra tokia funkcija, atčiau kai kuriais tel galima permesti foto be jokių laidų tiesiai į kompą ir nereikia jokių kabelio, grįšiu namo , pasižiūrėsiu tel knygutę, kaip ten galima tai padaryti, nes ir turiu NOKIA N70 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutemamyte @ 2006 10 12, 17:42)
Sveiki  4u.gif
O gal kas turit Vilniuje ir galit paskolint  4u.gif
Visgi telefonas sensta, o ten labai daug uzfiksuota musu mazyles graziu akimirku, tai butu gaila prarast  wub.gif

Pas shita telefona yra ir IrDa ir Bluetooth, reikia kad kompiuteris turetu Bluetooth arba IrDA jungti ir be jokiu laidu galima permest bus nuotraukas. Notebook'ai dazhniausiai bent viena ish ju turi. Jei nera galimybes prie notebooko prisest, Bluetooth adapteris i USB kainuoja ~40 lt.
Beje nuotrauku kokybe perkelus i PC teks labai nusivilt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julius3: 19 spalio 2006 - 13:27
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 10 19, 14:01)
Linutemamyte nžn ar pas tave tel yra tokia funkcija, atčiau kai kuriais tel galima permesti foto  be jokių laidų tiesiai į kompą ir nereikia jokių kabelio,  grįšiu namo , pasižiūrėsiu tel knygutę, kaip ten  galima tai padaryti,  nes ir turiu NOKIA N70  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Julius3 @ 2006 10 19, 14:29)
Pas shita telefona yra ir IrDa ir Bluetooth, reikia kad kompiuteris turetu Bluetooth arba IrDA jungti ir be jokiu laidu galima permest bus nuotraukas. Notebook'ai dazhniausiai bent viena ish ju turi. Jei nera galimybes prie notebooko prisest, Bluetooth adapteris i USB kainuoja ~40 lt.
Beje nuotrauku kokybe perkelus i PC teks labai nusivilt...

Aciu 4u.gif Reiks pasidometi apie tai, telefone tokie dalykai yra, tik kompe nezinau.
Apie kokybe zinau, bet vistiek prisiminimas, turim ir is fotoaparato nuotrauku, bet ir telefone yra graziu kadru, tai nesinori ismest, jei tel sugestu. beto yra galimybe jas issaugoti, tai reik pasinaudoti ax.gif
Atsakyti
pagaliau grazinau nokia n71 i Nokia salona, dabar turiu naujute 6233 juoda -
nu fainulka kokia wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2006 10 23, 15:01)
pagaliau grazinau nokia n71 i Nokia salona, dabar turiu naujute 6233 juoda -
nu fainulka kokia  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

nepatiko nokia N71 ,kad apkeitei?? Aš tai norėčiau savąjį N70 iškeisti į N90 g.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 10 23, 16:30)
nepatiko nokia N71 ,kad apkeitei?? Aš tai norėčiau savąjį N70 iškeisti į N90  g.gif

patikti gal ir patiko, bet nekokybiska baze, visa sukreipta, cia gamyklinis defektas, dabar NOKIA keicia sitos nokia baze.
Atsakyti
NOKIA 6070 !
Skubiai reikia patarimo - jei kas turite šį telefoną, gal pasakysite kiek realiai laiko baterija. Ketinam pirkt mamai, svarbu kad ilgai laikytų. Salone pasakė, kad 4 dienas g.gif . mažai. Nors aprašyme rašo, kad budėjimo trukmė 300 val., o pokalbių 3 val.
Atsakyti
Mergaites, o ka gero galite papasakoti apie Smasung e500? blush2.gif kaip tas sidabrinis? oda nesitrina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 01 11, 14:52)
ir pas mane tas pats. bet yra special priemonių valyti tokiam paviršiui.

Siaip po daugelio metu naudojimosi tik NOKIA pakeiciau telefona i LG, siaip jis man patinka, bet vistiek NOKIA buvo zymiai gudresnis.

Gal kas zino, ar imanoma LG (kg800 chocolate) biskiuka su kompu pakoreguot? Kad pvz. sms tona pasirinkt pati galeciau, nes numatytieji man per tylus.
Atsakyti