Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

Jei ka sudomintu tai draugas parduoda visikai naujus supakuotus komplekte su adapteriais atminties korteles sony memory stick duo pro 2gb po 135lt. imant didesnius kiekius taiko nuolaida. smile.gif
Veiksmas Vilniuje, tel 862123438 arba e-mail: test78@inbox.ru
Atsakyti
zadu pirkti SE Z710i, noriu pasiklaust ismananciu zmoniu kaip jo patvarumas, nes pasirode toks plastmases gabalas, kaip jo technines galimybes g.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yrka @ 2007 04 19, 17:04)
zadu pirkti SE Z710i, noriu pasiklaust ismananciu zmoniu kaip jo patvarumas, nes pasirode toks plastmases gabalas, kaip jo technines galimybes  g.gif
aciu  4u.gif

Nusipirkau aš jį nors šiaip esu Nokia fanė ax.gif Ką aš žinaupakolkas telefonas kaip telefonas- žiūrint ko iš jo nori g.gif Valdymas kitoks nei noškių, bet jau baigiu priprast... Yra radijas, grotuvas, filmuoja, fotkina, susijungia su kompu- galima persikelt melodijų iš kompo g.gif g.gif Vž telefonas pilnas "pričindalų" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, Vat o mums atsitiko toks dalykas su tais mobiliais, Mano vyras pries 4 men pasirase su tele2 sutarti paeme telefona su nuolaida NOKIA 6125, po nepilno menesio sugedo, nuveze i garantini pataise, po triju savaiciu jis vel sugedo nuveze vel sutaise, ir po dvieju savaiciu vel sugedo nuveze pataise,pranese kad pataise sms zinute, zinuteje parase kad telefonas taisomas paskutini karta, ir jie sako kad jie nekalti, atseit netinkamai naudojamas tel.tai jus man paaiskinkit kaip tinkamai reikia naudotis telefonu, vyras sako gal ji reikia nesioti maiseli celofaninaim ar kaip g.gif
Pakeist nepakeicia kitu...tai va nezinom nei ka daryt... g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dij@n@ @ 2007 04 20, 09:55)
Sveiki, Vat o mums atsitiko toks dalykas su tais mobiliais, Mano vyras pries 4 men pasirase su tele2 sutarti paeme telefona su nuolaida NOKIA 6125, po nepilno menesio sugedo, nuveze i garantini pataise, po triju savaiciu jis vel sugedo nuveze vel sutaise, ir po dvieju savaiciu vel sugedo nuveze pataise,pranese kad pataise sms zinute, zinuteje parase kad telefonas taisomas paskutini karta, ir jie sako kad jie nekalti, atseit netinkamai naudojamas tel.tai jus man paaiskinkit kaip tinkamai reikia naudotis telefonu, vyras sako gal ji reikia nesioti maiseli celofaninaim ar kaip g.gif
Pakeist nepakeicia kitu...tai va nezinom nei ka daryt... g.gif  schmoll.gif

Kai telefonas taisomas, garantiniam turi būti įrašoma koks gedimas buvo ir kas padaryta. Išsiaiškinkit, gal verta reikalauti kad tą telefoną apskritai pakeistų kitu, nes jei per kelis mėn tiek kartų gedo, tai gal jis apskritai brokuotas. g.gif Ir geriau nelaukti, kai garantinis baigsis. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2007 04 20, 12:28)
Kai telefonas taisomas, garantiniam turi būti įrašoma koks gedimas buvo ir kas padaryta. Išsiaiškinkit, gal verta reikalauti kad tą telefoną apskritai pakeistų kitu, nes jei per kelis mėn tiek kartų gedo, tai gal jis apskritai brokuotas.  g.gif  Ir geriau nelaukti, kai garantinis baigsis.  schmoll.gif

tai mes zinom kad jam pirma karta keite speakeri,kita kart laike gal men keite tris kazkokias detales, visk aparaso ka daro kokias detales keicia, bet kitu telefonu nepakeicia...ir sako kad genda del musu kaltes...
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif laikau jau rankose nauja mob SE Z710i ir nesuprantu kame reikalas, jokios melodijos negroja, nei skambucio, nei sms... tik rodo, ekrane kad skambina,bet niekas nesigirdi schmoll.gif norint ir taip pasiklausyt melodijas, rodo, kad eina, tipo groja, o niekas nesigirdi, kame reikalas g.gif ir garsas nustatytas normalus, ir begarsis neijungtas, nesuprantu kas yr g.gif doh.gif padekit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 26 balandžio 2007 - 17:46
net ir nustacius mygtuko garsa, spaudziant nieko nesigirdi... kas daros g.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
negi niekas nepadesit cry.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 04 26, 18:46)
help.gif  help.gif  help.gif laikau jau rankose nauja mob SE Z710i ir nesuprantu kame reikalas, jokios melodijos negroja, nei skambucio, nei sms... tik rodo, ekrane kad skambina,bet niekas nesigirdi  schmoll.gif norint ir taip pasiklausyt melodijas, rodo, kad eina, tipo groja, o niekas nesigirdi, kame reikalas  g.gif ir garsas nustatytas normalus, ir begarsis neijungtas, nesuprantu kas yr  g.gif  doh.gif padekit  4u.gif

Sveika .Nusipirkom irgi siandien SE Z710i .Bandau ispakuoti ,pasiziuresi kaip pas mane ir pranesiu.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 04 26, 21:01)
Sveika .Nusipirkom irgi siandien SE Z710i .Bandau ispakuoti ,pasiziuresi kaip pas mane ir pranesiu.. drinks_cheers.gif

lauksiu ziniu mirksiukas.gif nes jau pradedu galvot, kad koki sss... ikiso cool.gif
Atsakyti
QUOTE(yrka @ 2007 04 19, 17:04)
zadu pirkti SE Z710i, noriu pasiklaust ismananciu zmoniu kaip jo patvarumas, nes pasirode toks plastmases gabalas, kaip jo technines galimybes  g.gif
aciu  4u.gif

Mano vyras turi tokį nuo Kalėdų rolleyes.gif Kartą jau taisėm, nes buvo problemų su garsiakalbiu unsure.gif Apie technines galimybes klausk, kas domina, nes šiaip jis gana standartinis- meniu kaip ir kitur, jungiaisi su kompu, yra galimybė dėti papildomą atminties kortelę, komplekte yra ausinės, kamera unsure.gif Nepamenu jokių išskirtinumų schmoll.gif

QUOTE(Dij@n@ @ 2007 04 20, 11:34)
tai mes zinom kad jam pirma karta keite speakeri,kita kart laike gal men keite tris kazkokias detales, visk aparaso ka daro kokias detales keicia, bet kitu telefonu nepakeicia...ir sako kad genda del musu kaltes...

O gal pataria kaip naudotis, kad negestų? g.gif

QUOTE(naaringiux @ 2007 04 26, 18:46)
help.gif  help.gif  help.gif laikau jau rankose nauja mob SE Z710i ir nesuprantu kame reikalas, jokios melodijos negroja, nei skambucio, nei sms... tik rodo, ekrane kad skambina,bet niekas nesigirdi  schmoll.gif norint ir taip pasiklausyt melodijas, rodo, kad eina, tipo groja, o niekas nesigirdi, kame reikalas  g.gif ir garsas nustatytas normalus, ir begarsis neijungtas, nesuprantu kas yr  g.gif  doh.gif padekit  4u.gif

Neš į garantinį 4u.gif Aš pradedu manyti, kad garsiakalbis- šio modelio silpnoji vieta, nes mano vyrui buvo taip, kad skambina, kalbam, aš jį girdžiu, o jis manęs - ne doh.gif Pataisė thumbup.gif
Atsakyti