Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

Gal ką sudomintų samsung z150 už 400lt ir z540 už 750lt 4u.gif visiškai nauji, su pilnom komplektacijom, su 3 metų garantija rolleyes.gif
Jei kas susidomės, visais klausimais kreipkitės per až 4u.gif
Atsakyti
as tai rekomenduociau Samsung SGH-E500 man tai lb patiko sis telefoniukas buvau visa laika istikima nokiom bet sis man auksciau iskilo....
http://www.samsung.c...hp/sgh_e500.asp
Atsakyti
Labas.

pasiūlykit kokį pirkti telefoną.

svarbu:
1.kad būtų nemaža vidinė atmintis, arba atminties kortelė būtų įdėta į komplektaciją.
2.nemažiau 1.3MP kamera
3.mp3
4.komplektacijoje USB laidas.
5.kaina iki 700lt

mąsčiau apie NOKIA 5300 XpressMusic, bet man kažkaip dizainas nelabai. grubus g.gif
patinka samsung E390bet ten tik 15mb atmintis vidinė g.gif
Atsakyti
man neuzilgo baigiasi tele2 sutartis. Koki telefona siulitumet imti?
imsiu su standartinis1,studentas arba partneris sutartim 18 arba 24 men. iki 50lt.
Gal atlenkiamo noreciau, su mp3 ax.gif
Atsakyti
tie nauji telefonai doh.gif prikišta visokių xuijnių doh.gif po mėnesio vartojimo strigt pradeda doh.gif ot geri telefonai buvo senosios nokios, dar ir db veikiančią rasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keite @ 2007 06 12, 11:19)
Labas.

pasiūlykit kokį pirkti telefoną.

svarbu:
1.kad būtų nemaža vidinė atmintis, arba atminties kortelė būtų įdėta į komplektaciją.
2.nemažiau 1.3MP kamera
3.mp3
4.komplektacijoje USB laidas.
5.kaina iki 700lt
mąsčiau apie NOKIA 5300 XpressMusic, bet man kažkaip dizainas nelabai. grubus  g.gif
patinka samsung E390bet ten tik 15mb atmintis vidinė  g.gif

Tai gal tiktu Nokia 6300? nesenai isigijau, tai dar nespejau nusivilti 4u.gif
Atsakyti
Pas mane dabar Nokia 7373, sita modeli turiu dar nelabai ilgai,
bet jisai man jau pradeda atsibosti.... Dabar noriu Nokia E65,
arba labai norecia Nokia N95. Dabar net sunku issirinkti kai tiek daug modeliu.
Bet as uz Nokia arba Samsung kiti nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2007 06 13, 13:15)
Tai gal tiktu Nokia 6300? nesenai isigijau, tai dar nespejau nusivilti  4u.gif

neblogas, ir kamera 2mp smile.gif bet brangokas. 829lt
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2007 06 13, 12:15)
Tai gal tiktu Nokia 6300? nesenai isigijau, tai dar nespejau nusivilti  4u.gif

O kaip ten su nokia 6300 baterija...? Kazka girdejau,kad laiko tik 2-3 dienas... AR TIESA? nes susidomejau siuo telefonu... g.gif
Nors dabar turiu nokia 6230 jau 2 metus - NUOSTABUS ir patikimas telefonas.. bet jau moraliskai atsibodo..
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 06 20, 09:51)
O kaip ten su nokia 6300 baterija...? Kazka girdejau,kad laiko tik 2-3 dienas... AR TIESA? nes susidomejau siuo telefonu... g.gif
Nors dabar turiu nokia 6230  jau 2 metus - NUOSTABUS ir patikimas telefonas.. bet jau moraliskai atsibodo..

gal greičiau 3-4 dienas, bet jei juo daug klausomasi muzikos ar žaidžiama, gali ir 2 telaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 06 20, 09:51)
Nors dabar turiu nokia 6230  jau 2 metus - NUOSTABUS ir patikimas telefonas.. bet jau moraliskai atsibodo..

Man maximum 3 dienas, na bet zinoma priklauso kiek kalbesi, o as tai pakalbu ax.gif
Ir siaip visi tie nauji telefonai prikimsti funkciju nedaug laiko...
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2007 06 25, 12:35)
Man maximum 3 dienas, na bet zinoma priklauso kiek kalbesi, o as tai pakalbu  ax.gif
Ir siaip visi tie nauji telefonai prikimsti funkciju nedaug laiko...

nebūtinai dėl funkcijų, nes Sony Ericson telefonai nors ir su galybę funkcijų, bet pvz pokalbių net iki 10 valandų laiko, o budėjimas apie 4 paras mažiau naudojantis daugiau, gali net 5-6 dienas laikyti mirksiukas.gif
Atsakyti