Įkraunama...
Įkraunama...

Femine 35 / Diane 35

QUOTE(Juodoji Nika @ 2011 08 23, 14:58)
Sveikos,
visai neseniai man diagnozavo policistines kiaušides ir paskyrė DIANE 35. Gal kuri vartojate? ax.gif  kaip jaučiatės? Ar po jų vartojimo pastojote? 4u.gif

labas, taip ir man policistines kiausides , hormonu tyrimai apgailetini, net endokrinologai ir gines sake bus sunku pastoti, na aisku vartojau diane 35 visoms jas skiria su tokiom bedom nors feminim daug pigesnes ir tokia pat sudetis.asmeniskai jokio salutinio poveikio nepajutau..idomiausia iswaziavau pas vyra i norvegija menesio laika vartojau diane na aisku norgej nieks man kintraceptiku nepardawe tai ir nesisaugojom niekap juk gi man sunku pastot nemaniau ka ivyks mazas stebuklelis kuri supu jau 5menesius....nezinau ar kt ar aplinka padejo, bet lengwai pastojau 4u.gif .....tik rekomenduociau ilga laika newartoti ju nes uzmigs visai kiausides.
Atsakyti
QUOTE(animri @ 2011 09 21, 13:21)
labas, taip ir man policistines kiausides , hormonu tyrimai apgailetini, net endokrinologai ir gines sake bus sunku pastoti, na aisku vartojau diane 35 visoms jas skiria su tokiom bedom nors feminim daug pigesnes ir tokia pat sudetis.asmeniskai jokio salutinio poveikio nepajutau..idomiausia iswaziavau pas vyra i norvegija menesio laika vartojau diane na aisku norgej nieks man kintraceptiku nepardawe tai ir nesisaugojom niekap juk gi man sunku pastot nemaniau ka ivyks mazas stebuklelis kuri supu jau 5menesius....nezinau ar kt ar aplinka padejo, bet lengwai pastojau 4u.gif .....tik rekomenduociau ilga laika newartoti ju nes uzmigs visai kiausides.

O kaip dabar po vaikucio gimimo jusu sveikata? Nes kaip gydytojai man minejo, kad pagimdzius viskas turetu susitvarkyti ir hormonai "i vietas grizti"..Nes man be kontraceptiku nebuna visai mm. Padarau pertrauka kazkur puse metu ir vel geriu kt, nes nera kitos iseities..
Atsakyti
QUOTE(Juodoji Nika @ 2011 08 23, 13:58)
Sveikos,
visai neseniai man diagnozavo policistines kiaušides ir paskyrė DIANE 35. Gal kuri vartojate? ax.gif  kaip jaučiatės? Ar po jų vartojimo pastojote? 4u.gif

Sveika, man taip pat policistinės kiaušidės. Diane vartojau ir prieš pirmą ir prieš antrą nėštumus, didžiausia tikimybė pastoti yra pirmi trys mėnesiai baigus gerti tabletes, po to tikimybė sumažėja. Man pasisekė su abiem nėštumais mirksiukas.gif
Atsakyti
pasidalinsiu ir as patirtimi..poolisistiniu kiausidziu sindroma ir man prognozavo ir daug metu geriau diane 35 ir tik mesdavau taip menesiniu ir nebudavo...kaip po dideles pertrauos imiau vartoti, taip buvo negera, kad nenoriu net prisiminti...ir ka patekau pas kita gyditoja - liepe mesti svori ir menesines susitvarke..dabar viskas pastoviai..aisku del vaiku tai nezinau, nes dar neplanavau smile.gif

ir tikrai nenoriu kontraceptiku..
Atsakyti
Sveikutės smile.gif ,aš geriu šias tabletes,ir man jos thumbup.gif ,prieš gimdymą gėriau Jeanine,bet po gimdymo jos jau man nebetiko,nes kiek mėnesių jas gėriau tiek tepliojau blush2.gif ,o,kai turėdavau sirgt,baigus jas gerti-nesirgdavau,tai atsibodo,ir perėjau prie Diane 35,ir šios man labai labai tinka wub.gif
Atsakyti
Man taip pat ginekologė paskyrė Diane 35 .
Žiūrėsim kaip man jos.. ar sutvarkys mano problemas ir nepridarys naujų biggrin.gif
Atsakyti
sveikos
pas mane toks klausimelis.....

vartoju Diane 35. antra menesi
pirmos menesines prasidejo normaliai t.y.per 7 dienu pertrauka,
o vat antru sulaukiau po 13 dienu blink.gif blink.gif blink.gif .su kitom K.T tokiu dalyku nebuvo niekad schmoll.gif ,ir isvis as nesuprantu kaip gali prasideti kraujavimas kai vartoji tabletes doh.gif (t.y ne per pertrauka,o kada jas geri) kontraceptikus vartojau tuo pat metu kas diena ir tikrai nekarto nepamirsau isgerti tab.gal kuriai taip buvo su jom???
Atsakyti
Sveikos merginos! as katik baigiau gerti pirmaja diane 35 pakuote,nieko gero negaliu apie jas pasakyti blush2.gif ,gal man jos netinka. niekada nesu turejusi spuogu,o pradejus jas vartoti isbere visa kakta,vietomis pulinukais,celiulitas taip pat stipriai isryskejo. tai net nezinau,ar antra menesi man jas gerti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ryziuke @ 2012 02 01, 09:15)
Sveikos merginos! as katik baigiau gerti pirmaja diane 35 pakuote,nieko gero negaliu apie jas pasakyti  blush2.gif ,gal man jos netinka. niekada nesu turejusi spuogu,o pradejus jas vartoti isbere visa kakta,vietomis pulinukais,celiulitas taip pat stipriai isryskejo. tai net nezinau,ar antra menesi man jas gerti schmoll.gif

Jeigu gydytoja išrašė tai vadinasi turite gerti, aš nežinau ar galima taip nutraukti jas bet kada.
Atsakyti
QUOTE(ryziuke @ 2012 02 01, 09:15)
Sveikos merginos! as katik baigiau gerti pirmaja diane 35 pakuote,nieko gero negaliu apie jas pasakyti  blush2.gif ,gal man jos netinka. niekada nesu turejusi spuogu,o pradejus jas vartoti isbere visa kakta,vietomis pulinukais,celiulitas taip pat stipriai isryskejo. tai net nezinau,ar antra menesi man jas gerti schmoll.gif

Aš dabar irgi kelis spuogelius turiu ant kaktos, bet jie visiškai kitokie, nei man seniau iškildavo. Vienas atsirado, pabuvo dieną ir jau leidžiasi, dabar kitas naujas vėl atsirado, žiūrėsim ar ilgai laikysis.
Gi organizmas prie visko turi priprasti ir jau net informaciniame lapelyje rašo, kad reikia gerti tikrai ne vieną mėn.
Pulti ir keist KT dėl spuogų atsiradusių pirmą mėn mažų mažiausiai nelogiška. g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi. Man taip pat policistoze, daug cistuciu kiausidese. Ginekologe siule operuotis, bet man si mintis nelabai patinko schmoll.gif , negi nera kitu butu atsikratyti cistu, juk kiekviena operacija kazkokia rizika. Pas mane buvo nuo policistozes tokios problemos: padidejo svoris gerokai, per metus laiko priaugau 20kg, padidejo plaukuotumas ant viso kuno, pradejo dygti barzda, dingo menesines. Ginekologe man israse duphastona, pagerti 10 dienu po 2 tabletes, po to turetu atsirasti menesines, ir reiketu pradeti vartoti diane35, 3 menesius rekomendavo gerti diane35. liko 3 - cia pakuote. bet jau maziau auga barzda, nukrito jau kokie 7 kg. jokiu nereikalingu spuogu neatsirado kolkas. Tikiuosi diane35 pades man pastoti po 3 - cios pakuotes. labai noriu leliuko verysad.gif ,o gydytoja taip ir pasake po diane35 bandyti bandyti bandyti daryti vaikuti, gal pavyks. Jei ne, laukia kiausidziu laparoskopija. Gal kam buvo panasiu situaciju, pasidalinkite patirtimi smile.gif
Atsakyti
sveikos moterys ar galite pasidalinti koki salutini poveiki jums duoda femina 35?dekoju bigsmile.gif
Atsakyti