Įkraunama...
Įkraunama...

Femine 35 / Diane 35

QUOTE(sadija @ 2012 09 21, 07:03)
.                                         
Sios kt daugiausia veikia spuogus kuriuos sukelia per didelis androgenu kiekis. O jei spuogai yra kitos kilmes, tai nelabai jos ir pades

O tai kaip išsiaiškinti kokios jie kilmės?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2012 09 28, 22:19)
O tai kaip išsiaiškinti kokios jie kilmės?? g.gif

Paprasčiausiai kreipkis pas endokrinologą, kuris duos siuntimą pasidaryti hormoninius kraujo tyrimus
Atsakyti
sveikos.man sias pastiles israse seimos gyd.nes nebeapsikenciu nuo spuogu.ankscisu tokios problemos neturejau.Pasirodydavo vienur kitur koks spuogelus ir viskas,o dabar tokie skausmingi.giluminiai. Zodziu uz 2pakuotes sumokejau 4€smile.gif bet pradejau gerti ir man spuogu dar daugiau atsirado.tad nusprendziau nebevartoti, o tvarkyti mityba.Jei nepavyks su mityba eisiu pas gine ziureti kas man yra. be to mane pykino.buvau visada s..nuotaikos tad MB pareiske nora, kad as ju nebevartociau. sako uzteks nuodyti organizma.p.s nebaigiau gerti net pirmos pakuotes liko 6 tabletes.o dabar jauciuosi zymiai geriau nors su spuogais betclaiminga ir pilna energijos. Bey kiek man gyd.sake ju negalima vartoti ilgiau nei 6men.

Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Tai taip nesuprantu sis preparatas kontraceptikas ar ne ? Nes info lapelyje raso, kad ji vartojant imanoma pastoti, nes yra labai maza dalis kontraceptiko o cia skaitau, kad ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 12 01, 20:50)
Labas vakaras  smile.gif Tai taip nesuprantu sis preparatas kontraceptikas ar ne ? Nes info lapelyje raso, kad ji vartojant imanoma pastoti, nes yra labai maza dalis kontraceptiko o cia skaitau, kad ne  g.gif

2 mg ciproterono acetato ir 0,035 mg etinilestradiolio. Diane 35
Gestodenas - 0,075mg Etinilestradiolis - 0,02mg Lyndinette 20
3 mg Drospirenonas/0,02 mg etinilestradiolis Daylette
0.150 mg dezogestrelio 0.020 mg etinilestradiolio Novynette
Taip ant greicio primeciau keliu KT sudetis - kame Jus matote mazuz kiekius Diane 35? g.gif
Normalus stiprus KT turintys antiandrogenini poveiki moters organizmui 4u.gif
O siaip - teke girdeti, skaityti apie pastojusias vartojant KT moteris, 100% apsauga - tik susilaikymas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 12 02, 14:01)
2 mg ciproterono acetato ir 0,035 mg etinilestradiolio. Diane 35
Gestodenas - 0,075mg Etinilestradiolis - 0,02mg Lyndinette 20
3 mg Drospirenonas/0,02 mg etinilestradiolis  Daylette
0.150 mg dezogestrelio 0.020 mg etinilestradiolio Novynette
Taip ant greicio primeciau keliu KT sudetis - kame Jus matote mazuz kiekius Diane 35?  g.gif
Normalus stiprus KT turintys antiandrogenini poveiki moters organizmui 4u.gif
O siaip - teke girdeti, skaityti apie pastojusias vartojant KT moteris, 100% apsauga - tik susilaikymas  4u.gif

doh.gif man net gine sake, kad as vartojant si preparata galiu pastoti g.gif o vaiku as kaip tik noriu mirksiukas.gif man skyre visai del kitu priezasciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 12 02, 15:32)
doh.gif man net gine sake, kad as vartojant si preparata galiu pastoti  g.gif o vaiku as kaip tik noriu  mirksiukas.gif man skyre visai del kitu priezasciu  mirksiukas.gif

Pastoti (jei buve problemu iki diane vartojimo) reiktu greitai meginti tik panaudojus kelis ciklus diane35. Tada kaip pasakyt buve "uzmigdytos" kiausides ima aktyviai dirbti ir daznai pastojama. Kitokio paaiskinimo tokiam gines pasakymui tikrai neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Kaip manote ar dėl veido odos geriau pradėti stipresnes ir pereiti prie silpesnių ar atvirkščiai>?

Mano ginekologas pasakė kad pradėt nuo diane ir poto silpnesnės... Bet gal užtektų ir silpnesnių.. Nebežinau...
kadaise gėriau diane porą metų ir vėliau perėjau prie etindros.. Tai veidą sutvarkė.. O dbr neaišku ar užtektų kelių mėnesių diane... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(4puse @ 2013 01 03, 20:50)
Kaip manote ar dėl veido odos geriau pradėti stipresnes ir pereiti prie silpesnių ar atvirkščiai>?

Mano ginekologas pasakė kad pradėt nuo diane ir poto silpnesnės... Bet gal užtektų ir silpnesnių.. Nebežinau...
kadaise gėriau diane porą metų ir vėliau perėjau prie etindros.. Tai veidą sutvarkė.. O dbr neaišku ar užtektų kelių mėnesių diane...  doh.gif

As pradejau nuo silpnesniu. Jau ketvirtas menuo geriu Jeanine, bet deja, nieko man nepadejo.. Tai dabar net nezinau ar gerti diane ar ne.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 01 04, 23:36)
As pradejau nuo silpnesniu. Jau ketvirtas menuo geriu Jeanine, bet deja, nieko man nepadejo.. Tai dabar net nezinau ar gerti diane ar ne..  g.gif

O anksčiau esi gėrusi kt dėl spuogų? Gal tau ne čia glūdi priežastis ?
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...-komentaras.htm
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 01 29, 09:27)

Gyvenu Prancuzijoje, tai ojojoj koks cia skandalas... Labai pati issigandau, nes vartoju Diane 35 nemazai jau metu g.gif O apie rukyma tai net nezinojau, kad taip kenkia... Nesu rukale, bet karts nuo karto, kai susinervuoju... unsure.gif
Atsakyti