QUOTE(zinkina @ 2010 11 08, 16:43)
sveiki, esu naujoke cia, bet labaij us cia sauniai diskutuojat, todel nusprendziau prisijungti
mano istorija, tokia, kad taip pat beria jau daugiau nei 10 metu, ir nieko negaliu padaryt. Buvau Kaune pas dermatologa Grusauska, jis man pasiule gerti roaccutane.. bet baiminuosi, jog dar esu negimdziusi ir bijau pasekmiu. Ar esate kuri nors vartojusi pries gimdyma siuos vaistus? ir po kiek laiko pastojote? labai bijau salutiniu poveikiu, bet nemaziau trokstu atsikratyti tu berimu
Sveiki, aš ir kreipiausi pas gyd. Grušauską, tai kai aš apsisprendžiau pradėt vartot roa tai jis sakė: nebandyt pastot, nes pasmaugsiu pats savom rankom
Jei esi suplanavusi greitu laiku pastoti, tai neverta net galvot apie roa vartojimą, bet jei, tai tik ateity, tai nėra ko dvejoti.
Niekur neparašyta, kiek skaičiau apie roa, kad negalima aplamai pastoti vartojus roa. Kaip rašoma informaciniame lapelyje, tai negalima pastoti: vartojimo laikotarpiu ir mėnesį po jo baigimo, kadangi taip bijai, tavo vietoje palaukčiau dar pusę metų ir drąsiai gimdyčiau
O dėl šalutinių ir aš bijau, bet reikia rizikuot, jei norim gražios - nespuogotos odos