QUOTE(visiskai_rami @ 2007 11 12, 18:18)
tuo metu kai geriau vaistus sveriau 63-65 tai dozes buvo pora men po 30, pora po 50mg, viena po 60mg ir po to vel mazejimo tvarka.
Jei israse kursa dvidesimciai dienu tai gali net nepradet gert, naudos nebus jokios is tu 20 dienu, as geriau du kartus po 6-8 menesius ir tik tada pagijau
cia yra labai individualu ir pagal save spresti negali...nes man nebutu tik 20 dienu kursas, o po jo ziuretu ar mazinti dozes ar palikti tas pacias....nes man nera pati sunkiausia aknes formas....pas mane pagrinde tik smakras ir siek tiek skruostai...o be to ji mano...kad ilgiau nei 2 menesiai manes tikrai negydytu, nes gydytoja pati turi didele praktika siuo sisteminiu gydymu ir mato pagal ligos sunkuma...

bet kol kas sio gydymo atsisakysiu, tiksliau susilaikysiu, nes veido oda pradejo zymiai gereti, o tuo labiau kad roaccutane poveikis galutinai nera istirtas.....
Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2007 11 12, 20:07)
as irgi jau kirbinu minti pradeti gerti po nauju,bet man yra viena ebejone.
UK gydytojai reikalauja,kad pries pradedant siuos vaistus vatotum KT apie menesi. na as vartoju . bet jei pradeciau gerti,noreciau mesti

bet tada nezinociau nuo ko salutiniai poveikiai- nuo vaistu ar nuo KT metimo
nes durnai gaunasi. geriu vaistus ir KT-pasveikstu,sumastau KT mesti ir vel taspats
zodeziu patarkit.
beje vaistai man butu nemokami
ir pas mus israso tik menesiui,o pries gaunant kita recepta, kitam menesiui ,daro nestumo tyrima. ar taspats LT?
o neuztenka tavo pasizadejimo, bent jau LT man gydytoja taip minejo, o be to ir pas mus turetu daryti ir nestumo testa ir kraujo tyrimus pries vartojima, bet ko tais nedaro....