Nebandot skriausti bitučių

laba,
gal kas galite padeti, nes turim tokia beda.....
uosviai turi 2 ha namu valdos zemes mums duoda 50 aru bet kaip suprantu sklypa reikia dalinti, o tai trunka belekiek metu???? gal yra kokiu kitokiu budu kaip tuos 50 aru atkirpti ir pradeti ten namuko statybas, nes laikas bais spaudzia tai dokumentu tvarkymui pinigeliu negailesim tik kad viskas kuo greiciau vyktu
ar paprasciau ieskotis kito jau sutvarkyto sklypo ir nesukti sau galvos?????
gal kas galite padeti, nes turim tokia beda.....
uosviai turi 2 ha namu valdos zemes mums duoda 50 aru bet kaip suprantu sklypa reikia dalinti, o tai trunka belekiek metu???? gal yra kokiu kitokiu budu kaip tuos 50 aru atkirpti ir pradeti ten namuko statybas, nes laikas bais spaudzia tai dokumentu tvarkymui pinigeliu negailesim tik kad viskas kuo greiciau vyktu

ar paprasciau ieskotis kito jau sutvarkyto sklypo ir nesukti sau galvos?????
Kas per bėda, jei naxaliavu 50a NV gaunate?
Dalinkite ir psio. Už detalųjį gerai pamokėkit (kaip ketinate) ir bus greitai.
o kaip gali buti 2 ha namu valdos
?

QUOTE(ūkio bitė @ 2007 10 23, 14:37)
Kas per bėda, jei naxaliavu 50a NV gaunate?
bet kiek mazdaug laiko tai gali trukti nes kokie meteliai bendro darbo su uosviene gali stipriai pakenkti mano sveikatai

QUOTE(TeQuiLa @ 2007 10 23, 14:45)
na ji kol kas dar zemes ukio bet po nauju metu butent ta rajona jungia prie miesto ir ten patampa NV

nuo tos dienos kai sutiko man padovanoti nuo sklypo devynis arus, turbut jau 5 menesiai praejo, o dabar esu stadijoje kad padavusi dokumentus savivaldybej del planavimo salygu detaliajam planui rengti. Kaip suprantu viskas truks labai ilgai ypac jei be pazinciu. nes vien topografines nuotraukos butu reikeja laukti iki lapkricio, bet isiaiskinau kad draugo dede tai daro, tai padare greiciau ir tia per 1.5 men, nes darbu pilna...
QUOTE(anileve @ 2007 10 23, 20:08)
nuo tos dienos kai sutiko man padovanoti nuo sklypo devynis arus, turbut jau 5 menesiai praejo, o dabar esu stadijoje kad padavusi dokumentus savivaldybej del planavimo salygu detaliajam planui rengti. Kaip suprantu viskas truks labai ilgai ypac jei be pazinciu. nes vien topografines nuotraukos butu reikeja laukti iki lapkricio, bet isiaiskinau kad draugo dede tai daro, tai padare greiciau ir tia per 1.5 men, nes darbu pilna...
ach liudesys.... tai kaip suprantu su popieriais gali uzsikasti

o as kazkaip tikejausi kad mum gal irgi tiks tas metodas geodezininkas; bruksniukas; notaras; sutartis ir basta. bet ufike (uosviene) mane isdurnino ir pareiske kad taip nera girdejus ir kad taip nieks nedaro.

tai mergaites is tikro galima taip bandyt atsidalint zeme ar nelabaj????? HELLP

jei nera tam sklype namo man lyg galit statyt kaip bendrasavininkai, tada nereikia detalaus plano. bet nesu tikra. cia ukio bite labiausiai ismano kada ko reikia. Pas mane situacija buvo kad tam sklype jau buvo namas, o kaip isaikino vienam sklype dvieju namu negali but, tai ir reikalinags detalus planas kad padarytu du sklypus. o Gal galima tik bruksni uzsidet pasitvirtint pas notara ir statyt kaip bendrasavininkams be detalaus. veliau jei reikes dalint ir kita zeme gal ir pasidarytumet detalu, kuris pagrinde ir uzima galybe laiko.
Papildyta:
bruksni man per pora dienu uzdejo, o pas notara reikejo pora kartu uzsukt. kadangi ir jie uzminti, plius laiko uztrunka kol jie dokumentus atsisiuncia(nuo pinigu priklauso per kiek darbo dienu), tai galima ir visai greitai tapt bendrasavininkais. uzregistruot registru centre (nuo kainos irgi priklauso per kiek laiko) ir kaip ir turit dokumentus kad tas gabalas jusu:)
Papildyta:
bruksni man per pora dienu uzdejo, o pas notara reikejo pora kartu uzsukt. kadangi ir jie uzminti, plius laiko uztrunka kol jie dokumentus atsisiuncia(nuo pinigu priklauso per kiek darbo dienu), tai galima ir visai greitai tapt bendrasavininkais. uzregistruot registru centre (nuo kainos irgi priklauso per kiek laiko) ir kaip ir turit dokumentus kad tas gabalas jusu:)
toMare: kas sakė kad "patampa NV". Štai iš kur 2ha NV.... Nu čia tai gera uošvienės dovana.
nauajs beviltiskumas mane kaip tycia istiko;/ hmz.. ogi kai nunesiau i savivaldybe tas planavimo salygas detaliajam planui rengti ir man pasake kad administracijos direktorius turi pasirasyti. Tikejausi kad man ta seniune kaip ir pranes kai jau pasirasys. Bet dabar pagalvojau kaip ji man pranes? Tai va kas susiduret su tuo, tai jums pranese is seniunijos? patys tas duris varstet? o gal reik i savivaldybe kreiptis? zodziu nezinau, laukiu ir tiesa sakant nezinau ko

Nesuprantu, prie ko čia Seniūnė? Kiba tarpininkauja?
Nieko nelaukit, judinkit, kol nepradangino tų Sąlygų. Kur jas padėjot Savivaldybėje?
Nieko nelaukit, judinkit, kol nepradangino tų Sąlygų. Kur jas padėjot Savivaldybėje?
ne seniune tarpininkauja, bet seniunijos urbaniste. Ta prasme ji man padejo uzpildyti ta dokumenta, nes as pati kaip ir nemokejau. Ir as pridaviau ji savivaldybei. bet jau trys daugiau savaites praejo po to pridavimo ir kaip sakant niekas nevyksta. Bet ka tik pasiskambinau, atsiliepe kazkoks vyrukas ir i mano klausima tepasake, tai pati brangioji turi zinot
hmzzz... bet issikaulinau savosios urbanistes telefona, o ta kazka suburbejo tik kad jau perdave savo kolegei (idomu kam ir kodel) ir ji paskambins kai bus galima pasirasyti su savivaldybe sutarti. nezinau ar cia as tik viena man atrodo lygioj vietoj menesius blaskausi?

Papildyta:
O gal kas paskutiniu metu daret detaluji plana ir zinot kokios mazdaug kainos?

Papildyta:
O gal kas paskutiniu metu daret detaluji plana ir zinot kokios mazdaug kainos?