Ukio bituk, tai vadinasi mano pirmas zingsnis ne pas notara? O pas giodezininka? Jis daug kainuoja užbraukti bruksni? ir kaip greitai jis ji padaro? ir zinoma laukiu rekomendacijos.
Is kur cia tiek painiavos. biurokratinis mechanizmas mane zavi. pati studijuoju viesaji administravima... ir mums duntukams i galvas kisa biurokratiniu moduliu ipatumus, principus... o praktikos- jos nulis. na jo... viskas gal savo laiku. na jo siek tiek i lankas nukrypau, bet su ta zeme man jau kosmarai darosi dar nieko is esmes nepradejus.
Del ukinio pastato tai ... vakar ziurejau tuos planus ir is registru pazyma tai joje ivardinti trys atskiri statiniai: gyvenamasis namas, kazkoks vaisiu sandeliukas, ir ukinis pastatas. O ar jis priklausinys;/ tai cia kuo turetu pasireiksti? Eelektra atvesta i ukini, o vanduo dujos visai salia, privaziavimas liuks, nes sklypas staciakampis ir kampinis ir is dvieju pusiu gatves. tai cia reikia sast nubraukt bruksni ir viskas. Ten bandem matuot nuo kur duoda, ti beveik pue ir gaunasi. Arba as vel viska taip naiviai ir per paprastai suprantu:)
man jau rankos ir padukai svyla lakstyti ir tvarkyti popieriukus, bet darbas studijos ir seip gyvenimo tempas neleidzia per daug duryciu varstyti, tai noriu isiaiskinti kur pirmiausia kreiptis, pato manau lengviau rituliotusi.
o dar nuvaziavau i kaima (na seneliai gyvena- ti man ir kaimas) o tie is kaimynu viokiu nesmaoniu prisiklause...

sako isirengt ukiniam kambary ir gyvenk:))) tai kaip ir is artimuju kazkokios rimtos pagalbos siais klausimais nelabai gaunu. Ti ir dziaugiuosi jusu komentarais.
O jei netycia nuvykstam pas notara ir sakom norim dovanot pirkt pigiai ar dar kitu budu iteisinti man ta dali sklypo tai ka jis man patars?
Labas rytas visiems:) Geros dienos, ir per darbus nepamirskit pavasario linksmybiu
Papildyta:A, dar teisingai suprantu, geodezininkas tik atskiria sklypus ar ne? o detaluji plana galesiu pasidaryti veliau, jau kai tai bus mano nuosavybe?