Įkraunama...
Įkraunama...

Sklypo padalijimas

Idomu ar pasikeite kokie reikalavimai
Su kaimynu esame bendrasavininkai, nes jis negalejo mums parduoti sklypo, nes pas pati like 1.38 aro.
O dabar gal jau galima atsiskirti, nes esame bendrasavininkai, o jis padejes ant visu (tiek popierizmo tvarkymu ir t.t.). Man atrodo, kad dabar pasikeite reikalavimai unsure.gif
Cia sodu bendrijoje
Atsakyti
o kam atsiskirti?
Nupirkit bendrasavininko dalį ir psio.
Atsakyti
Labos,
pataikiau ant neblogos diskusijos ir kaip tik toks aktualus klausimas iškilęs. SU pažįstamu norim pirkt 20a sklypą ant kurio jau pradėti statyti du gyvenamieji namai... 1. klausimas. ar taip įmanoma, jei sklype gali būti tik vienas (gal tuomet apskritai nėra statybos leidimų jiems - reiks ryt pasiskambinus išsiaiškinti). 2 klausimas ar įmanoma dviems fiziniams asmenims pirkti sklypą (su mintim jį vėliau padalinti). Ir kokios lauktų mūsų procedūros. Galgi išvis neverta prasidėti... Bet pasiūlymas taip vilioja... 3. Kokie svarbiausi klausimai turėtų būti pardavėjui, kad išsiaiškint ar išvis bus įmanoma tą sklypą dalint.
Būsiu labai dėkinga už bet kokias pastabas smile.gif
Atsakyti
1.Įmanoma- jei 2-as namas- "Ūkinis".
2.Įmanoma pirkti Dalimis. 1-a procedūra- Leidimas Padalinti.
3.Klausimas būtų ne Pardavėjui, o Žemėtvarkoje ir Savivaldybėje.
Pradžiai tiek.
Atsakyti
Apie 3. Jei aš dar sklypo nenupirkau tai ir jokių dokumentų sklypo neturiu, kaip tuomet žemėtvarkoj ar savivaldybėj žinos apie kokį sklypą aš kalbu, ar jie turi Kauno detaliuosius planus ir šiaip iš gatvės atėjusiam žmogui pasakys gali ten tam ir tam sklype įvykti dalybos ar negali. Ir įdomu šitokio proceso trukmė, nes jei ilgai "žvalgytuvės" vyks, tai sakys parduosiu tiems kam dalyba nedomina.
Papildyta:
apie 2. Kaip sukratau iš ankstesnių diskusijų. Nusiprkus mums svarbu būtų pirmiausia pasidalint tą sklypą, nes negalėsim kiekvinas atskirai gaut paskolas, užstayt turtą ir pan. Ar aš klystu?
Atsakyti
3.Teks eiti kartu su pardavėju arba "nešti saldainių".
2.Nebūtinai, tik kartais reiks Būsimo Bendrasavininko Sutikimo.
Papildyta:
Padalinimo reiks, jei norėsitė 2-u gyv.namus statyti.
Atsakyti
Tai čia kas be ko 2 gyv. namai turės būt. nes jie kaip ir stovi tik be langų ir be stogų. spėliot kaip jie dabar įverdinti nesnori, reik dar pusvalanduką palaukt kol kavą išgers ir skambinti biggrin.gif tuomet kils dar daugiau klausimų apie eigą arba išvis pamiršiu šią temą smile.gif
Papildyta:
Na ir juokingai rašau su klaidom. Sorry smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 08 06, 14:20)
o kam atsiskirti?
Nupirkit bendrasavininko dalį ir psio.

gerai butu nupirkti, bet jis tame sklype da 2 namus turi lotuliukas.gif
Gyvena ir gyvens jauciu da 20 metu doh.gif
Atsakyti
Taip kad teks pamiršti šią temą, Ačiū už konsultaciją smile.gif
Per sklypą eina aukštos įtampos laidai...
Atsakyti
Laidus galima po žeme pakišti, jei 10kV oro linija. Požeminis kabeliukas ir psio. Ale kaip dvi trobas po jais pagrūdo ant 20a- ten gi apsauginė zona? O gal tik 0,4 kV ta linija? Tadum nebaisu, da geriau kad ji yra.

To Cola- ant 1,38a dvi trobos?
Atsakyti
Tai kad ten 110kW linija biggrin.gif gal kaip nors ir pakištum bet jau ne mano lėšom... Nesuprantu kaip žmogeliui proto neužteko, kad ten sugalvojo bizniuką, bulves ten auginti tik biggrin.gif
Papildyta:
Nėra ten nei statybos leidimo, bet namų valda padaryta, vadinas kažkuriam kampe gal ir įmanoma statyt būdą šuniui smile.gif
Atsakyti
Vajetau-110kV? Tadum net namų valda neaišku kaip atsirado - ten gi vėžys garantuotas. Apsauginė zona berods net 100m. Pas mūsų net naujų trobų neduoda statyti tokiose teritorijose.
Atsakyti