I',m good when I'm good, but when I'm bad, I'm better. Mama valdoma balsu. Modelis: XX7177-2. Digital native. Papildoma funkcija: žmona ®Devil Inside. Yra galimybė aktyvuoti funkciją anyta². Pagaminta Lietuvoje, garantijos terminas 50 m.
Neatsiprasiau, nes nepasipasakojau Man viduje dabar daug geriau. Vyras bledavoja, atsiprasineja, pasitikejimus dauzo, o moteris "turi stovet auksciau vyro" ir sedet namie visa istikima? Nu jau ne, ne man. Be to jau sakiau, kad cia kiekvienas zmogus renkasi kaip jam elgtis. As pasirinkau pasielgt taip pat. Ir nesigailiu.
Kersyti tuo paciu - t.y. aptureti lytiniu santykiu is pykcio, nuoskaudos - nezinau, ar padetu pasijust geriau. Nebent grauzia gailestis sau "gerai teisingai" ir bandoma samoningai atsikratyt aukos vaidmens ir taip isvengt nesibaigiancio tylaus/issakyto priekaisto tam neistikimajam... Visgi man vyro neistikimybe sugriove visas oro pilis: jei pasipainiotu zmogus, kurio noreciau, tiesiog nematyciau reikalo sau atsakyt. Tiesiog man paciai dabar nebutu sunku gyvent su savo neistikimybe. Bet padaryciau viska, kad vyras apie tai nesuzinotu. Is labai liudnos patirties: tai tikrai nieko gero neduoda...
atkersyti galima. tik kokia is to nauda, nes turi tyleti -vardan ramybes seimoje. O kas tada zinos, kad atkersijai -tik pati...bet nuo to ne lengviau...nes suvoki, kaip lengva tuo keliu pasukti...ir gali tiesiog pradeti pateisinti tai.
atkersyti galima. tik kokia is to nauda, nes turi tyleti -vardan ramybes seimoje. O kas tada zinos, kad atkersijai -tik pati...bet nuo to ne lengviau...nes suvoki, kaip lengva tuo keliu pasukti...ir gali tiesiog pradeti pateisinti tai.
nezinau... kad tas kerstas bus beprasmiskas tai faktas, bet viduje vis tiek manau bus tas saldus jausmas - atkersijau nors nezinau, ar as tuo paciu kersyciau, turbut realios situacijos parodytu (tikiuosi, kad neprireiks)
Tiesa sakant, nezinau, ka daryciau gal atleisciau, jei labai myleciau, bet vistiek gyvenimas kartu taptu ziauriu, be pasitikejimo ir nuolatinio itarinejimo...ir viena diena nuo nuolatines itampos vistiek santykiai turetu nutrukti ...