Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta keršyti už neištikimybę

Na jei vyras nores but neistikimas tai tikrai maziausiai galvos apie tai kaip tu jam kersysi biggrin.gif Kaip tik jis galvos kad gali pabut neistikimas nes tada ir tu pabusi neistikima ir jus busit kaip ir atsiskaite biggrin.gif Nieks nenukentes biggrin.gif
Atsakyti
Vyras budamas neistikimas jau tikrai nenores ,kad taip pat elgtusi ir jo zmona,vyru yra tokia mastysena,kad jiems galima,o moteriai tai yra nepadoru
Atsakyti
Taip kerštauti - kvailystė. smile.gif Žinai, neseniai teko skaityti vienos moteriškės "išpažintį", tai man patiko jos požiūris į tai ir pasakyti žodžiai: " Nekeršysiu, bet viską prisiminsiu" .
Atsakyti
Apskritai kerštavimas man atrodo kvailas dalykas. gali pasimokyti iš visos šitos situacijos, gali prisiminti ir niekada neatleisti, bet elgtis taip pat kaip kažkas pasielgė, tai jau nusižeminimas iki kaltininko lygio.
Atsakyti
Tikrai taip. Zema.
Atsakyti
daryti tai is kersto - didziausia kvailyste...
Atsakyti
na nebutinai iki galo... As tai uz smile.gif Tiesa pasakius - tada geriau pati jautiesi, kai truputi sazine grauzia - nebe taip pyksti ant saviskio bash.gif Ir taip nebesureiksmini tu dalyku. Is patirties wink.gif
Atsakyti
As visai neseniai ta nemalonuma turjau nuo savojo ir dar su priedu. Tai labai buvo negera ir baime del ateities. Bet susitvardziau ir ramiai tardziau ji. Aisku prisipazino. Deste ivairius argumentus kodel tai ivyko. Kerstauti visai nesinorejo.Kai pamaciau kaip jis kencia, net jo pagailo. Toliau gyvenam. Stengiuosi pamirsti, bet nelabai iseina. Raminu save viena mintimi, kad jei kas turiu "kozeri".
Atsakyti
As turbut kersyciau tuo paciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Origami @ 2007 01 07, 15:15)
Na kersyti tikrai nekersyciau  schmoll.gif  , bet vyro neistikimybe nutrauktu mano isipareigojima buti istikimai.

thumbup.gif

Kaip per "Russkoje radio" sako: ja nezlopametnij, prosto u menia chorosaja pamet.
O mano atmintis tokia gera, kad kartai pikta buna del to. Tai net abejoju ar galeciau ta pirma karta atleisti..... g.gif
Atsakyti
neverta kersyt, jeigu vyras bijo ir nepritaria tam grasinimui kad tu taip padarei tai ir as padarysiu. jei jis gailisi ir net neisivaizduoja kad tu gali taip daryti tai kam ji erzinti?gal istikruju pasikeis nebedarys neistikimybiu. jei yra abipusis noras viska pradeti nuo pradziu tai lengva dusia pasitaikius progai nereiketu kerstauti. verta pabandyti vel sulipdyti pasitikejima. aisku tik po pirmo karto, nes jei jis gailisi manau yra galimybe pabandyt ir isitikint kad nei jis keisis nei pati pakesi..
cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Nekeršyčiau nebūčiau neštikima tik tam, kad atkeršyti. Bet jei kada pasitaikytų proga g.gif nežinau... Juk kažkada turi lazda atsisukti kitu galu.
Atsakyti