Visada sakydadavu, jog jei mane isduotu draugas as taip pat pasielgciau, atkersyciau jam. Taciau kai taip atsitiko, nieko nepadariau... Tikriausiai taip ir geriau, vistiek jei atsitinka, kad issiskiri abejoju ar jam labai berupes ka tu su kuom darai

QUOTE(Ervina @ 2008 10 29, 19:25)
Mano vieno giminaicio zmona uztikusi vyra su kita lovoje jam atkersino tuo paciu. Leido uzklupti save tokioje pat pozoje. Veliau del to labai gailejos ir sake kad jeigu galetu niekada to nebedarytu. Jie viska issiaiskino ir toliau kartu gyvena
O gal be to nebutu issiaiskine

Tikrai nekersyciau tuo paciu. tik save pazeminciau, o paskui jauciu dar sudiniau jausciausi.
as nenoriu kristi iki to paties lygio kaip tas zmogus, kuris taip pasielge. man kazkaip smagiau zinoti, kad sitoje vietoje as esu auksciau ir visada busiu auksciau, t.y. as turiu moralini pranasuma...nzn ar aiskiai cia parasiau.
uztenka, kad kazkoks nieksas uzterse mano jausmus, tai kodel dar as pati tureciau ant saves sikti. bet cia grynai as taip asmeniskai jauciuosi.
....laaaaaaaaabai seniai, pacanke budama, taip suklydau ir jezau kaip paskui sudinai man buvo, as nekenciau saves, dar atsimenu kartais ta jausma...koktu... takart prisiekiau labiau save gerbti ir niekada niekada niekada tokiu budu nekersyti.
as nenoriu kristi iki to paties lygio kaip tas zmogus, kuris taip pasielge. man kazkaip smagiau zinoti, kad sitoje vietoje as esu auksciau ir visada busiu auksciau, t.y. as turiu moralini pranasuma...nzn ar aiskiai cia parasiau.
uztenka, kad kazkoks nieksas uzterse mano jausmus, tai kodel dar as pati tureciau ant saves sikti. bet cia grynai as taip asmeniskai jauciuosi.
....laaaaaaaaabai seniai, pacanke budama, taip suklydau ir jezau kaip paskui sudinai man buvo, as nekenciau saves, dar atsimenu kartais ta jausma...koktu... takart prisiekiau labiau save gerbti ir niekada niekada niekada tokiu budu nekersyti.
QUOTE(Habibi @ 2008 11 25, 16:25)
Tikrai nekersyciau tuo paciu. tik save pazeminciau, o paskui jauciu dar sudiniau jausciausi.

QUOTE(Sindita @ 2007 01 03, 16:49)
Kaip manot, ar verta keršyti neištikimam vyrui tuo pačiu? Neklausiu nuomonės tų, kurios mano, kad skirtis reikia po pirmos vyro neištikimybės 

keršyčiau, bet ne tuo pačiu

vis dėl to reikia prisipažinti sau ir visuomenei esu kerštinga

todėl siūlau keršyk, jei jau nusidėjo nevidonas arba nusidės, nesiūlau taip pat, bet sugalvok ką nors kas padėtų tau atleist jam arba bent jau priverstų pagalvot, kad gal ir reikia atleist

QUOTE(Brėkšta @ 2008 12 08, 17:09)
įdomu, kuo keršytumėt? kokia to keršto esmė: parodyt vyrui jo vietą ar pasilengvinti sau nuoskaudą? o jei jam vistiek jūsų kerštas?-tada koks to keršto tikslas?
QUOTE(Danielė23 @ 2008 12 08, 20:22)
įdomu, kuo keršytumėt? kokia to keršto esmė: parodyt vyrui jo vietą ar pasilengvinti sau nuoskaudą? o jei jam vistiek jūsų kerštas?-tada koks to keršto tikslas?
kaip keršyčiau? tai jei reiktų sugalvočiau, o tikslas paprastas, pasilengvint sau nuoskaudą

Keršyt už neištikimybę nebūtinai atsigult su kitu į lovą, tada nusileidi iki to nepageidautino lygio kaip ir neištikimasis, kuriam į rankas dar ir kozirį paduodi ir jis gali atsakyt tau, kad tu tokia pat kaip ir aš nieko negeresnė abu labu tokie
QUOTE(Brėkšta @ 2008 12 08, 18:48)
kaip keršyčiau? tai jei reiktų sugalvočiau, o tikslas paprastas, pasilengvint sau nuoskaudą
o ar jam vistiek ar ne vistiek man dzin, svarbu man nuo to geriau.
Keršyt už neištikimybę nebūtinai atsigult su kitu į lovą, tada nusileidi iki to nepageidautino lygio kaip ir neištikimasis, kuriam į rankas dar ir kozirį paduodi ir jis gali atsakyt tau, kad tu tokia pat kaip ir aš nieko negeresnė abu labu tokie

Kerštas suteikia palengvėjimą? Keista...
QUOTE(Danielė23 @ 2008 12 08, 21:00)
Kerštas suteikia palengvėjimą? Keista...
kodėl keista?
Keršijama ne todėl, kad laiką sugaišt, o tam kad atisirevanšuot ir nesijaust nuskriaustai ar nuskriaustam, o tai galima įvardint ir kaip palengvėjimą ir kaip moralinę savigyną...
o jūsų manymu kodėl keršijama?
QUOTE(Brėkšta @ 2008 12 08, 19:04)
kodėl keista?
Keršijama ne todėl, kad laiką sugaišt, o tam kad atisirevanšuot ir nesijaust nuskriaustai ar nuskriaustam, o tai galima įvardint ir kaip palengvėjimą ir kaip moralinę savigyną...
Iš neturėjimo ką veikti. Kerštas vargu ar atneša palengvėjimą. Moralinė savigyna gali būti neištikimo vyro išvarymas iš savo gyvenimo. O nesijausti nuskriaustai keršto nereikia, reikia tvarkytis su savo jausmais ir nesijausti nuskriaustai. Tik nuo pačios jūsų priklauso ką ir kada jūs jaučiat.
QUOTE(Danielė23 @ 2008 12 08, 21:12)
Iš neturėjimo ką veikti. Kerštas vargu ar atneša palengvėjimą. Moralinė savigyna gali būti neištikimo vyro išvarymas iš savo gyvenimo. O nesijausti nuskriaustai keršto nereikia, reikia tvarkytis su savo jausmais ir nesijausti nuskriaustai. Tik nuo pačios jūsų priklauso ką ir kada jūs jaučiat.
na žiūrint apie kokią neištikimybę kalbam, tema lyg ir apie tai.
jei staiga vyriškis man prisipažysta, kad jau taip nutiko na sakysim žiūrėjo su draugais futbolą, išgėrė alaus

jei vis dėl to ta neištikimybė pastovi, tai viena, tai kita moteris arba pastovi meilužė, vienžo ilga istorija kurių pilnas SM tada jokių kerštų tada skyrybos