Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjas

Mes planuojame uzsisakyti Mariju Oleka (girdejom geru atsiliepimu), bet dabar dar pradejau dometis Teatru Art. Gal zinote, kokia ju kaina? Ir kokia mazdaug pas juos programa? Girdejau cia geru atsiliepimu, bet nieko per daug konkretaus. Beje, mes nenorime tradiciniu lietuvisku vestuviu. labai aciu uz informacija:)
Atsakyti
QUOTE(rikulia @ 2008 07 24, 12:41)
Mes planuojame uzsisakyti Mariju Oleka (girdejom geru atsiliepimu), bet dabar dar pradejau dometis Teatru Art. Gal zinote, kokia ju kaina? Ir kokia mazdaug pas juos programa? Girdejau cia geru atsiliepimu, bet nieko per daug konkretaus. Beje, mes nenorime tradiciniu lietuvisku vestuviu. labai aciu uz informacija:)

Jei tu cia apie Teatras Arti - tai galiu papasakoti, kaip buvo draugu vestuvese pries metus. Shiaip tikrai originali ir netradicine programa, as asmeniskai nieko panasaus iki ju nesu maciusi. Programa vede dviese, o idejos igyvendinime dalyvavom visi. Vakaras tapo savotisku spektakliu pavadinimu "Karaliskos vestuves", kur karaliai aisku buvo jaunieji. Vakaro eigoje jaunuju sveikinti "atvaziuodavo" "trys tenorai", "rusisku sokiu ir dainu ansamblis" ir pan. Sveikintojus vaidinom mes patys trumpai vedeju pamokinti ir parepetave.
Is tikruju nelabai norisi atskleisti visu smulkmenu, nes tada ne bus TO ispudzio. smile.gifO jie tikrai moka maloniai nustebinti ir ideju turi ivairiu ir begale - aisku butu gerai daug maz susiderinti is anksto, ko norite, o ko ne. Na pvz musu jaunieji nenorejo sokti pirmo sokio - tai kol mes ju laukem su vedeju pagalba mokemes sokti bendra soki kuriuo pagerbem karalius smile.gif
Buvo aisku ir zaidimu, ir tradiciniu elementu (puokstes metimas, torto pjovimas, medaus laizymas ir t.t.). Atmosfera tokia labai atpalaiduojanti, kurybine, linksma, bet kartu ir tokia pakyleta - na juk karaliska svente. Trumpai tariant labai grazu. wub.gif
O dabar apie kaina... Draugai mokejo 4700 Lt. doh.gif I sita suma iejo honoraras vedejams, DJ su aparatura, vedybu planuojos paslaugos ir dar kazkokie smulkus pirkinukai (vienkartines stiklinaites gamtoj, ziedlapiai ir pan.). Beje kazkaip atskirai vien vedejus nelabai buvo galima samdytis (dabar manau kitaip, nes jie jau ir puslapi savo turi, patys reklamuojas).
Tai va nemazai. Mes galvojom kad savo vestuvem tikrai juos imsim, bet suzinoje kainyte (is draugu) nusprendem kad tiek negalim sau leisti blush2.gif del to daugiau ir nesidomejau...
Atsakyti
QUOTE(Gita66 @ 2008 06 16, 14:25)
Sveikos, merginos, noriu pasiguosti. Mano vestuves vede Evaldas Leskauskas  verysad.gif  nu nepasiruoses. Jis sake galiu ir ta, ir ana, o kai teko parodyti, ka gali  verysad.gif  nu nebuvo pasiruoses.
Jeigu reikia pagalbinio personalo: nubegt, atnest ir tt, tai nieko nesakau – tinkamas. Bet mes ji samdem kaip vestuviu vedeja sad.gif pasitikejom. Liudniausiai, kad ir sveciai nebuvo suzaveti ir net nebuvo uzimti  verysad.gif 
Jau kuris laikas nagus grauziu, kad pasitikejom samdytu zmogumi... Vyras mane ramina, kad padarem, ka galejom... o kaip vedejas dirbo tai jau turi buti jo sazines reikalas...

miela gita66, esu evaldas leskauskas, tas pats, kuris kaip sakote vedė jūsų vestuves 4u.gif jeigu jau viešai pradėjome diskutuoti, norėčiau įsitikinti, kad tai nėra konkurentų ilgos ausys iš po krūmų bigsmile.gif prašau parašykite tikslią vestuvių datą ir jaunųjų vardus. ir būtų malonu išgirsti, kuri situacija jums nepatiko. manau, kad tokių komentarų nenusipelniau. kita vertus, viską galima spręsti vestuvių eigoje - čia ir dabar.
p.s. ir ką jūs turite omenyje, sakydama "nepasiruošęs"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaldas326: 04 rugpjūčio 2008 - 10:10
QUOTE(evaldas326 @ 2008 08 04, 11:07)
miela gita66, esu evaldas leskauskas, tas pats, kuris kaip sakote vedė jūsų vestuves  4u.gif  jeigu jau viešai pradėjome diskutuoti, norėčiau įsitikinti, kad tai nėra konkurentų ilgos ausys iš po krūmų  bigsmile.gif  prašau parašykite tikslią vestuvių datą ir jaunųjų vardus. ir būtų malonu išgirsti, kuri situacija jums nepatiko. manau, kad tokių komentarų nenusipelniau. kita vertus, viską galima spręsti vestuvių eigoje - čia ir dabar.
p.s. ir ką jūs turite omenyje, sakydama "nepasiruošęs"?  g.gif

Gerbiamas Evaldai,
šių metų birželį man teko svečio teisėmis dalyvauti Jūsų vestose vestuvėse ir tikrai vedimas nebuvo vertas atlyginimo. nežinau, kiek Jūs imate, bet taip vestuves pravesti, galėjo bet kuris kalbesnis draugas, kaip jaunieji samdo vestuvių vedėją iš jo tikisi kiek daugiau (žinoma tai mano nuomonė).
Nediskutavau su draugais ar jie Jūsų vedimu buvo patenkinti, bet dabar būtinai pasiklausiu, nes būtent jaunųjų vertinimas šiuo atveju svarbiausias. Bet būkite tikras, nei vienam draugui nerekomenduočiau Jūsų kaip gero vestuvių vedėjo, nes kiek man teko būti vestuvių kuriose vedėjo nebuvo, organizacija pačio renginio atrodė geriau.
Dar kartą primenu, kad tai mano subjektyvi nuomonė ir tikiu, kad atsiras jaunųjų kuriuos Jūsų vedimas patenkins, nors manau tokie dažniausiai vedėjo nesamdo.
O dėl kritikos rekomenduočiau mažiau pykti, o tiesiog įdėti daugiau pastangų tobulėjimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2008 08 05, 10:28)
Gerbiamas Evaldai,
šių metų birželį man teko svečio teisėmis dalyvauti Jūsų vestose vestuvėse ir tikrai vedimas nebuvo vertas atlyginimo. nežinau, kiek Jūs imate, bet taip vestuves pravesti, galėjo bet kuris kalbesnis draugas, kaip jaunieji samdo vestuvių vedėją iš jo tikisi kiek daugiau (žinoma tai mano nuomonė).
Nediskutavau su draugais ar jie Jūsų vedimu buvo patenkinti, bet dabar būtinai pasiklausiu, nes būtent jaunųjų vertinimas šiuo atveju svarbiausias. Bet būkite tikras, nei vienam draugui nerekomenduočiau Jūsų kaip gero vestuvių vedėjo, nes kiek man teko būti vestuvių kuriose vedėjo nebuvo, organizacija pačio renginio atrodė geriau.
Dar kartą primenu, kad tai mano subjektyvi nuomonė ir tikiu, kad atsiras jaunųjų kuriuos Jūsų vedimas patenkins, nors manau tokie dažniausiai vedėjo nesamdo.
O dėl kritikos rekomenduočiau mažiau pykti, o tiesiog įdėti daugiau pastangų tobulėjimui  4u.gif

Giarbiemoji, visu pirma niekas nepyksta uz jusu nuomone, bet konkretumo ir vel nera. ( tiesiog nepatiko ir viskas smile.gif )Birzeli as daug vestuviu turejau. jauciu kad jums kaip sveciui truko demesio ir dabar jus savo pykti liejate cia. doh.gif be to jus atsakinejate uz jaunuosius, o kaip pati sakete ju nuomone pati svarbiausia, taigi, labai noreciau, kad jaunieji pagaliau normaliai prisistatytu ir su jais pakalbetume, kas nepatiko. galime ir asmeninemis zinutemis. p.s. as niekam nerekomenduoju BMW. nes jis man nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evaldas326 @ 2008 08 06, 10:05)
Giarbiemoji, visu pirma niekas nepyksta uz jusu nuomone, bet konkretumo ir vel nera. ( tiesiog nepatiko ir viskas  smile.gif )Birzeli as daug vestuviu turejau. jauciu kad jums kaip sveciui truko demesio ir dabar jus savo pykti liejate cia.  doh.gif be to jus atsakinejate uz jaunuosius, o kaip pati sakete ju nuomone pati svarbiausia, taigi, labai noreciau, kad jaunieji pagaliau normaliai prisistatytu ir su jais pakalbetume, kas nepatiko. galime ir asmeninemis zinutemis.  p.s. as niekam nerekomenduoju BMW. nes jis man nepatinka  biggrin.gif

Tokios rašybos klaidos tikrai gadina Jūsų įvaizdį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evaldas326 @ 2008 08 06, 11:05)
Giarbiemoji, visu pirma niekas nepyksta uz jusu nuomone, bet konkretumo ir vel nera. ( tiesiog nepatiko ir viskas  smile.gif )Birzeli as daug vestuviu turejau. jauciu kad jums kaip sveciui truko demesio ir dabar jus savo pykti liejate cia.  doh.gif be to jus atsakinejate uz jaunuosius, o kaip pati sakete ju nuomone pati svarbiausia, taigi, labai noreciau, kad jaunieji pagaliau normaliai prisistatytu ir su jais pakalbetume, kas nepatiko. galime ir asmeninemis zinutemis.  p.s. as niekam nerekomenduoju BMW. nes jis man nepatinka  biggrin.gif

Na aš kalbu ne už jaunuosius, o tik už save. Bet manau, jums kaip profesionalui (juk kaip tik tokiu norite būti) turėtų būti svarbi ir svečių nuomonė. O dėmesio (ypač svetimų žmonių niekada nemėgau, tad jo nebuvimas Jūsų pliusas šiuo atveju) mirksiukas.gif
Jau vestuvių pradžia buvo visiškas chaosas, o jums turbūt ir mokėjo už jo išvengimą? Na kai svečiai atvyksta į jaunųjų namus, juose esant renginio vedėjui, ir visi vaikšto pasimete, nežinodami, kaip elgtis kol jaunieji ruošiasi, kur eiti, ką daryti, kol galiausiai kaip kareiviai išsirikuoja gatvėje ir viens į kitą žvalgosi Jūsų įvaizdžio nepuošia. Nežinau ką tuo metu darėt, gal sumuštinius kirtot? lotuliukas.gif
Visada galėčiau bendrauti asmeniškai (tik dar kartą pabrėžiu, tik savo vardu, ne atstovaudama jaunuosius, kaip jums pasirodė), nes kritikuoti žmones kur kas labiau mėgstu akis į akį. Ypač protingus, kurie dar sugeba ir išvadas iš to pasidaryti. Bet kadangi forume yra tokia tema, kur merginos dalinasi savo nuomone, tai aš išreiškiau sąvają. Tikiuosi sutinkate, kad turiu tokią teisę?
QUOTE(miskouoga @ 2008 08 06, 11:41)
Tokios rašybos klaidos tikrai gadina Jūsų įvaizdį  mirksiukas.gif

thumbup.gif
O jei dar ir rašytumėte lietuviškai, tai savo kaip renginių vedėjo įvaizdžio bent pats nežlugdytumėte, o dabar kaip žingsnis, taip pro šalį doh.gif
Atsakyti
Prisipazinsiu, kad pasiskaicius SM forume atsiliepimus apie Evalda buvau susidarius nuomone, kad cia jis vertinamas ne itin palankiai, todel issirinkome kita vedeja (Roberta) - aisku dar ir del to, kad uzrekomendavo pazystami. mirksiukas.gif

As aklai forumu nelinkus pasitiketi ir megstu viska kiek imanoma patikrinti. Todel ir apie Evalda savu laiku ieskojau informacijos is kitu saltiniu, ir pamaciau jo puslapyje nuotrauka savo klasioko, aisku butinai jo uzklausiau, kokia jo nuomone apie si vedeja. Tiesa sakant, jei jis butu anksciau prisiruoses man atsakyti, kai dar nebuvom uzsisake Roberto, tai Evaldo kandidaturos taip greit neatmesciau. Zinoma galutines isvadas pasidaryciau tik pabedravus gyvai su zmogum. smile.gif

Pacituosiu klasioka:
cia is klases forumo - "Sveiki, Na gal jau neaktualu del vedejo/pirslio?... Jei kalba apie Evalda is www.liezuvis.lt, tai tik daug gero galiu papasakoti, trumpiau tai lukesciai buvo virsyti... Na bet kiekvienas turi savo poreikius..."
ir dar placiau is laisko - "Pirmiausiai mes Evalda samdem kaip pirsli. Tad ir lukesciai buvo siejami su siom pareigom. Buvom moloniai nustebinti jo darbu. Taip sakant, lukesciai buvo virsyti. Evaldas neprasomas emesi papildomu darbu, kaip visu finansu sutvarkymas vestuviu diena (t.y. atsiskaitymai su baznyciom, vargonininkais ir t.t.), procesu prieziura. Matydami kaip Evaldas dirba, galejome atsipusti ir pamirsti kai kuriuos rupescius. Kadangi pas mus buvo visos dienos programa, tai uz tam tikrus epizodus (pvz. zaidimu rengimas ir t.t.) buvo atsakingas Evaldas. Taciau, kas liecia vakarini baliu, tai vedejai buvo patys muzikantai, tad Evaldui teko mazesnis vaidmuo, kaip vedejo, taciau pirslio pareigos nebuvo pamirstos smile.gif Vienu zodziu Evaldas buvo kaip savas zmogus, ir bendravimas vyko kaip su draugu. Zinoma, is kitos puses turim infliacijas ir t.t. Kiek girdejau, kainas jis gerokai pasididino nuo to laiko kai buvo mano vestuves... "

Tai va tiek ziniu. Kiek zmoniu - tiek nuomoniu. Be to nezinau ar cia zmogiskas ar lietuviskas bruozas, bet man atrodo pakritikuoti dauguma linke greiciau - nei kad pagirti. Kaip ir del tos lietuviu kalbos - nu prie ko cia rasyba? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 08 06, 14:38)

Tai va tiek ziniu. Kiek zmoniu - tiek nuomoniu. Be to nezinau ar cia zmogiskas ar lietuviskas bruozas, bet man atrodo pakritikuoti dauguma linke greiciau - nei kad pagirti. Kaip ir del tos lietuviu kalbos - nu prie ko cia rasyba?  g.gif  biggrin.gif

na bent jau aš iš žmogaus rašybos susidarau įspudį apie jo išprusimą, tu šiuo kriterijumi neprivalai vadovautis. Girti aš irgi labai mėgstu, tik šitoj temoj negaliu nes girčiau šiuo atvejų fotografus (net kelis, tikrai neblogų žinau) ar muzikantus. Samdytas jis buvo kaip renginio vedėjas, ne piršlys, tad irgi gali būti, kad vedimas skirias. O žaidimų gamtoje Evaldas mano dalyvautose vestuvėse net 1 surengė - kas buvo to neišbrauksi mirksiukas.gif O ar padėjo finansiniais klausimais tikrai negaliu pasakyti, jaunųjų reikėtų klausti, ko nemačiau savo akimis niekada nei giriu nei kritikuoju, nes už savo nuomonę visuomet laiduoju. 4u.gif Ar tu irgi? smile.gif

Atsakyti
Musu vestuves vede Juozas ir Lina is www.didysisvestuviukatalogas.lt. tai jei kam reikia asmenines nuiomones galiu parasyti i az:)
Atsakyti
Apie tai kaip darkoma lietuviu kalba virtualioje erdveje galima butu atidaryti atskira tema ir ten padiskutuoti. Kai kurie zmones pripranta sveplai rasyti (as ne isimtis blush2.gif ), kiti pvz. raso w vietoj v, trumpina zodzius, visaip kitaip specialiai iskraipo, ar per skubejima suvelia raides. Todel as asmeniskai pagal vieno zodzio parasyma nedarau isvadu, o kaip ir sakiau zmogu vertinu gyvai su juo pabendravus. Uz savo nuomone laiduoju visada, o si karta apie Evalda daugiau neturiu ka pasakyti, nes kaip jis veda pati nemaciau. Butinai veliau parasysiu apie Roberta, per susitikima paliko labai gera ispudi, tikiuos vestuvese viskas bus thumbup.gif O kadangi viska smulkiai aptarem is anksto netiketumu neturetu buti. Manau svarbiausia susiderinti konkreciai ko tikites is vedejo pries svente, kad veliau netektu cia daryt kazkam antireklamos.
Atsakyti
Klaipėdoje rekomenduoju vedėją Mantautą iš "3 karaliai". Patikėkit, buvo daug juoko, smagių akimirkų, labai galantiškas, kartais, atrodė, kad net galėtų leisti žmonėms atsikvėpti nuo akcijų atrakcijų smile.gif Jaunas vaikinukas, apie 24 m, bet savo darbą atlieka puikiai. Kaina ~1500-2000, eina kartu su DJ.
Atsakyti