jei tyrelė skani man, tai skani ir mažulei, ot kerta tada, net apsilaižydama

as tai duodu pirktines ir kosytes ir tyreles, pypliui patinka, pradzioje bandziau duoti savo gamintu tai nelabai patiko, bet al del to kad dar nepriprates uvo valgti is saukstelio
maniskei patinka daug labiau pirktines tyreles
nei mano darytos

Pirktines tik vaisines tyreles retkarčiais duodu, nes kai buvo mažesnė labiau valgė, o rimtesnių tyrelių
tik mano virtas košeles kerta

Mes perkam tik vaisių tyreles.Labai jau mėgsta.

Mano mažylė jau greit bus devynių mėnesių, ir gėda pasakyt, bet valgo tik pirktines tyreles.
Bandžiau duoti naminių, bet jai geriau patinka pirktinės, tai ir valgom, mėsines, žuvytės, vaisines tyrelės, pirktines košes padarau su mišinuku. Nelabai didžiulis apetitas mano princesės, tai turiu pašokinėt. Bet norėjau štai ką pasakyt: neseniai sirgom gripu, reikėjo net antibiotikus vartoti. Po visų ligų pasitikrinom kraujuką, ir... hemoglobinas 137!
Vadinasi, tas pirktinis maistelis pilnavertis ir subalansuotas. Galima juo maitinti mažylius be jokios baimės. Beje, jokių alergijų iki šiol neturėjom... tfu tfu tfu.

QUOTE(Kat @ 2007 03 10, 15:21)
Mano mažylė jau greit bus devynių mėnesių, ir gėda pasakyt, bet valgo tik pirktines tyreles.
Bandžiau duoti naminių, bet jai geriau patinka pirktinės, tai ir valgom, mėsines, žuvytės, vaisines tyrelės, pirktines košes padarau su mišinuku. Nelabai didžiulis apetitas mano princesės, tai turiu pašokinėt. Bet norėjau štai ką pasakyt: neseniai sirgom gripu, reikėjo net antibiotikus vartoti. Po visų ligų pasitikrinom kraujuką, ir... hemoglobinas 137!
Vadinasi, tas pirktinis maistelis pilnavertis ir subalansuotas. Galima juo maitinti mažylius be jokios baimės. Beje, jokių alergijų iki šiol neturėjom... tfu tfu tfu. 

Mes irgi valgom pirktines

O mano vaikas visai nevalgo tyreliu
Jam nepatinka ir nesvarbu ar tai bananas ar melynes su obuoliais, nevalgo ir viskas, atidarau pora sauksteliu ikisu ir pati suvalgau
Sakiau, daugiau nepirksiu. Jam tik duok darzoves su mesyte, kosytes, o saldaus nemegsta

QUOTE(Alisa2 @ 2007 03 13, 14:46)
O mano vaikas visai nevalgo tyreliu
Jam nepatinka ir nesvarbu ar tai bananas ar melynes su obuoliais, nevalgo ir viskas, atidarau pora sauksteliu ikisu ir pati suvalgau
Sakiau, daugiau nepirksiu. Jam tik duok darzoves su mesyte, kosytes, o saldaus nemegsta 

mano tokia pat,nevalgo tu pirktiniu tyreliu,tik mamos pagamintas niam niam kaip valgo.
mes valgom ivairiai, duodu dabar pirktines kosytes tik tada, kai isvaziuojame ir neturiu progos pagaminti pati, o tyreles kai kada dedu pirktines i grudu koses, nes zymiai skaniau valgo, o kartais i tas koses ipjaustau obuoli ar banana. zodziu, pirktiniu valgom itin mazai. labai daug masciau anksciau apie tai ir diskutavau, o dabar darau pati ir esam abi itin patenkintos. pamaciau, klad valgo labai skaniai, pagaminti gali labai ivairiai, o tai daug paprasciau nei pirkti, nes budavo stoviniuoji prie tu lentynu per amziu amzius, stengdamasi perskaityti visu ju sudeti ir galu gale griebi bene kas papuola, nes niekad nerandi idealiai... o koseles paprastai isverdi, dedi, ka yra ragavusi, tuos pacius produktus vis kitaip pamaisai ir kaskart tarsi naujas skonis! suplaku "blenderiu"ir super!
:

Mamytes, kokia tyrele pirma karta valge jusu vaikuciai? Maniskei jau 4 menesiai, jau noriu duoti tyreles, nors gydytoja liepe duoti tik nuo 5.5 men., bet jos neklausysiu, juk ji geria tik misini.