Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat savo vaikučiui pirktiniu tyreliu?

Duodu pirktines, bet labai retai. Perku be cukraus ir jokių priedų.
Atsakyti
Labai retai,
vaiko mociute pripirko brangiausiu hipp tyriu su mesytem (visa lentyna uzgrudo - sako kai atvaziuosit i svecius, turesiu kuo pavaisinti vaika...)
Esu nekarta sakius kad stengiuos kuo maziau tyreliu duot situ arba isvis neduot... tai pasake - obuoliu tyrele tai maciau kad davei, duok ir su mesyte kanors doh.gif nezinau nezinau.. tegu patys valgo su tom mesytem....
Atsakyti
Man nepatika, kad tyrelese labai daznai modefikuotas krakmolas doh.gif

Ir vaisiu ir darzoviu tyreles ismokom pasidaryti patys blush2.gif
Atsakyti
Modifikuotas ir genetiskai modifikuotas yra skirtingi du dalykai. Tikriausiai ju nepainiojate... mirksiukas.gif
Atsakyti
vaisines tyreles kertam tik duok, nieko blogo nematau, mesiniu turim atsarginiu, jei tarkim mama susirgtu, ar tektu kazkur skubiaiislekt ir reiketu pamaitinti vaika, o taip viska namie gaminam.
Atsakyti
Retkarciais duodu ir mesiniu ir vaisiniu.
Atsakyti
QUOTE(Salkauske @ 2009 12 03, 00:01)
Retkarciais duodu ir mesiniu ir vaisiniu.

zinoma duodam,bet pirkdavau tik Milupa,jos mano kleckui labiausiai patikdavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmelade: 12 gruodžio 2009 - 17:55
duodu Hipp darzoviu, nelabai valgo, gal kokiu kitu bandysiu kita savaite pirkti:)
Atsakyti
DUODU IR PIRKTINIU,BET DAZNIAUSIAI GAMINU PATI thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazgei "uzeina bangom" arba valgo tik mano arba "neikisi" niekaip, tada perku ir maitinu pirktinem, cia kas "liecia" darzovienes su mesa ar zuvim. O vaisines tyreles dabar tik pirktines duodu, vasara ir rudeni kol buvo uogu daviau sviezias.
Atsakyti
Darzovienes verdu pati, o vaisines valgom pirktines Gerber.
Atsakyti
pacioje pradzioje kai jau reikejo pradet duot darzovienes, vaisiu tyreles ir t.t. tai daviau pirktines Hipp, esu jauna mama piemas vaikiukas tai patirties jokios gaminimui...bet juk kiekviena mama savo vaikeliui nori geriausia, tai pradejau pati bandyt... ir ismokau thumbup.gif pati gaminau darzovienes, pati mesyte ruosiau, kai atejo laikas zuvytes paragaut- vel pirkau, bet iki tol kol pati ismokau zuvi tinkamai apdorot... biggrin.gif vaisines tyreles duodavau ir vienas ir ir su kruopu kosytem maisydavau...visada turedau tyreliu kaip sakant ekstra atvejui...nepakenke mums tos tyreles, auga puikiai mano vyras smile.gif
Atsakyti