Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat savo vaikučiui pirktiniu tyreliu?

Mano nuomone, nemanau, kad ir HIPP košytės saugios ... Prideda ten įvairių dažiklių, nes kai pati pradėjau virt košeles, iš tėvų užaugintų daržovių, vaiko dubenėliai daug lengviau išsiplauna, o nuo tų HIPP košyčių pastoviai tekdavo pavargt... Ir seilinukai sunkiai išsiplaudavo ... Ko tik šiais laikais nepridaro žmonės dėl pinigų ... Kai pagalvoji, kiek kažkoks popieriukas turi galios ...
Atsakyti
kosyciu su morkom ( is savo mociutes darzo) indelius man irgi buvo l. sunku plauti. Kaip kokia morku rusis.
Atsakyti
Geriausia nepirkti tyreliu ir gaminti patiems. Apskritai manau, kad geriausia gaminti is lietuvisku produktu, o ne atveztiniu, nes mes dar priklausom kaip salis "Treciuju saliu kategorijai", tai pas mus priveza paciu nesaugiausiu prekiu. Jei neauga pas mus tie bananai ir aplesinai, tai kam vaikui juos duoti. Duokim obuolius, slyvas. Na o kaip sezonas baigiasi maitinkim is uzsaldytu ar konservuotu vaisiu, darzoviu, kurias pasiruosem patys.
Atsakyti
Retsykiais duodavau,vien del paivairinimo...
Atsakyti
duodavau vaisines tyreles HIPPO,o to dradejau pati namuose daryt jas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valgomedumeskinai: 08 gruodžio 2010 - 18:35
Labai retai
Atsakyti
mes ir labai retai valgom pirktines,daromes namie thumbup.gif
Atsakyti
Aš tiek vaisių tiek daržovių tyreles darau pati. Tai tikrai nėra sunku, manau kiekviena mama kuri yra vaiko priežiūros atostogose tikrai gali rasti laiko savo vaikučiui pagaminti tyrele essen.gif
Atsakyti
Mes tik maximum 2x per savaite valgom pirktines vaisiu tyreles..viska verdu pati :>
Atsakyti
Kol turėsim obuolių iš močiutės sodo - valgysim tik jų tyrelę smile.gif Bet kai baigsis - tikrai pagalvosiu - ar pirkti tyrelę ar ją daryti iš pirktinių vaisių g.gif
Atsakyti
Siaip,tik "damaisau" prie "savu" tyreliu! Pvz,kalafioru,brokoliu... 4u.gif
Atsakyti
Duodu irktiniu tyreliu nuo 4 men, kadangi daktarei patarus duoti tarkuoto obuolio nuo 4 men, negalejom pasitustinti (paskaiciau, kad per anksti blush2.gif ), mielai valgo 4u.gif
Atsakyti