Patarkite,
Ka tik gavau 100 LT is vyro tetos, kuriuos ji nori paskirti vaikuciams - ka pirkti?
Papildyta:
QUOTE(Vynė @ 2009 12 18, 11:48)
1.Aš manyčiau taip kalbėti negražu. Jūs sugavojote eiti pas vaikus, tai kodėl piktinatės, kad kiti to nedaro. Jūs nežinote, kokią paramą teikia žmonės, kokia labdara užsiima. Kodėl yra manoma, kad jei aš sugalvojau, tai kiti turi daryti, nes kitaip jie buki ir nejautrūs.
Dėl talkos, tai teisi ta direktorė, vaikų globos namų auklėtiniai užauga tik imdami, jų niekas nemoko ir duoti ir užsidirbti. Visai normalu kad paaugliai galėtų kažką padėti soduose.
2.Pasakysiu paprastai. Esu prieš visokius ėjimus prieš Kalėdas, tipo užsidėsiu sau pliusiuką.
1. Obuoliuku prasiau kudikiu namams, kudikiai i talka neis.As nekaltinu, kiekvieno teise rinktis.As esu nepatenkinta,kad zmones nemoka kalbeti graziai, o aiskina savo gyvenimo filosofijas ir pan. Ka reiskia,kai zmogus pasako: "pripazistu tik Editos Mildazytes akcijas".Labai noriu tiketi,kad tai yra ne todel,kad ji parodo reportaza, pagiria ir viesai sako,kokie tie remejai nuostabus....
Kita vertus, net jei yra tik taip, tai irgi nieko smerktino, bet visur visada galima kalbeti zmogiskai....
2.Einam ne tik per sventes...ejom ir pries pora menesiu....
Sūnus gimė 4 620g 58 cm
Dukra gimė 4 234g 54 cm