QUOTE(uogauogyte @ 2008 02 20, 21:32)
Gal kas daugiau žinote apie kompresines kojines ir galite patarti kiek laiko jas nešioti, kokias jas geriau pirkti, ar petkelnes, ar kojines ir t. t.
Jas nesioti reikia ne maziau, kaip puse metu. Kojines, zinoma, as rinktis galiu, bet gydytojas isleisdamas is ligonines man israse recepta kojinei isigyti. Tai yra Sigvaris firmos, viena kojine 60 lt kainuoja. Recepte buvo nurodytas kojines modelis, storumas, tamprumas, viskas. Mano slaunys sveikos, tai man skyre puskojines. Jos storos, nieko..., bet kartais pavaiksciojus po miesta, nusmunka.
Papildyta:
QUOTE(DODA @ 2008 02 20, 21:28)
Mind, kas per Detralex'as? man tokio po operacijos nebuvo skyrę
Detralex yra venu tonusa didinantis ir kraujagysles saugantis preparatas. Juo gydomas venines kraujotakos sutrikimas (pvz., koju skausmas, sutinimas).
As manau, kad jis, ko gero, siuo metu yra pats pagrindinis vaistas angiochirurgijoje. Pirma karta man ji skyre pries keleta metu gerinti kraujotakai, stiprinti venu sienelems, kai as dar nesiruosiau operuotis. Sake, kad si vaista profilaktiskai reiketu panaudoti po 2 men kiekvienais metais. Na va..., o po operacijos irgi skyre... Geras vaistas.

Gal tavo venos buvo labai geros, gal tau nereikejo to vaisto vartoti, as nezinau...