Įkraunama...
Įkraunama...

Iššokusios venos, varikozė :(

QUOTE(Gravis @ 2008 02 22, 21:50)
problema ne zmonese, o sistemoje. Valdiskose istaigose atlyginimas visiskai nepriklauso nei nuo atlikto darbo, nei nuo jo rezultatu.

Tikrai, problema - vadisku istaigu sistemoje. pati tokioje dirbu. Fiziskai nebepajegi visko apdirbti. kaip jums patinka - dirbu reanimacijoje, arba operacineje anesteziste (rotacija), taupymo sumetimais nakti reanimacijoje lieka 1 sesele. Ar isivaizduojat gaivinima, skubia ekstra pagalba esant 1 seselei ir 1 gydytojui - fiziskai neimanoma. tai ir verciames per galva - padet zmogui turi, ir kokybe turi nenukentet...Bet po tokiu budejimu nieko nebesinori. Valdiska sistema taupo ten, kur taupymas neimanomas - ant personalo. Tai apie kokybe turbut nelabai galima ir kalbet. paprasciausiai neturi sesele 4 ranku...
Atsakyti
Pirmiausia Venotrain: kompresija ismaruota gyvsidabrio stulpeliais, t.y. atitinka keliamus reikalavimus. Lyginant su Sigvaris - sitos malonesnes, kazkokios svelnesnes. Garantija kompresijai duoda 1 metus- jei gerai priziuresim (kaip ir visas - nedziovinti ant radiatoriaus, neskalbti skalbimo masinoje su kitom kojinem ar pan). Apsritai, tai jau turiu ir pedkelnes ir iki kirksnies, nesioju ir nesunesioju smile.gif , bus kaip eglei zalciu karalienei - kol nesunesiosiu situ pedkelniu... neisiu operuotis smile.gif

Cyclo 3 forte geriu jau du metai su tarpais(ir kojinjes tiek nesioju), po 2 kapsules kasdien vienkartinai. Greito efekto nepajauciau, bet pajauciu kai ilgesni laika (~1 men) negeriu. O gal jau isitikinimas g.gif , bet blogiau tikrai nebus - cyclo 3 gerina kraujotaka ir mikrocirkuliacija, tai reiskia kad ir smegenu veikla pagereja ... ir celiulita gydo... o ir kraujagysliu sieneles stiprina, taigi manau, kad jei ir nejauciu efekto iskart, tai bet jau ta nematoma darba jis dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tina2: 28 vasario 2008 - 16:03
sveikos, mano mamai isiplete koju venos ir ja operuos kita savaite, tai sunki operacija? ir siaip ji turi problemu su sirdimi..ar tai nekels papildomo pavojaus? nes baisu.. operuosis miestelyje kur gydytojai nelabai ziuri i zmogu jei jis neduoda jiems pinigu sad.gif net viso paaiskinti nesiteikia..
o kiek darant tokia operacija duodama daktarui pinigu?
Atsakyti
QUOTE(tina2 @ 2008 02 28, 17:01)
Pirmiausia Venotrain: kompresija ismaruota gyvsidabrio stulpeliais, t.y. atitinka keliamus reikalavimus. Lyginant su Sigvaris - sitos malonesnes, kazkokios svelnesnes. Garantija kompresijai duoda 1 metus- jei gerai priziuresim (kaip ir visas - nedziovinti ant radiatoriaus, neskalbti skalbimo masinoje su kitom kojinem ar pan). Apsritai, tai jau turiu ir pedkelnes ir iki kirksnies, nesioju ir nesunesioju  smile.gif , bus kaip eglei zalciu karalienei - kol nesunesiosiu situ pedkelniu... neisiu operuotis  smile.gif

Cyclo 3 forte geriu jau du metai su tarpais(ir kojinjes tiek nesioju), po 2 kapsules kasdien vienkartinai. Greito efekto nepajauciau, bet pajauciu kai ilgesni laika (~1 men) negeriu. O gal jau isitikinimas  g.gif , bet blogiau tikrai nebus - cyclo 3 gerina kraujotaka ir mikrocirkuliacija, tai reiskia kad ir smegenu veikla pagereja ... ir celiulita gydo... o ir kraujagysliu sieneles stiprina, taigi manau, kad jei ir nejauciu efekto iskart, tai bet jau ta nematoma darba jis dirba.

Labai ačiū už patarimą kaip naudoti Cyclo... Kur tik žiūrėjau šių vaistų aprašymą niekur neradau naudojimo. Buvo pažymėta dienos dozė ir tiek.
Atsakyti
prasau, pasakykit, ar tai tikrai sunki operacija? nes man baisu del mamos sad.gif
Atsakyti
sake po operacijos laikys pora dienu ligonineje sad.gif
Atsakyti
greitai, nenusimink, viskas bus gerai. operacija nėra labai sudėtinga, aišku daug priklauso nuo Tavo mamos būklės ir nuo medikų, bet viskas bus ok, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 28, 19:26)
greitai, nenusimink, viskas bus gerai. operacija nėra labai sudėtinga, aišku daug priklauso nuo Tavo mamos būklės ir nuo medikų, bet viskas bus ok, pamatysi  mirksiukas.gif

Pritariu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2008 02 28, 19:14)
prasau, pasakykit, ar tai tikrai sunki operacija? nes man baisu del mamos sad.gif

Svarbiausiai, tai reikia nusiteikti, kad viskas bus gerai. Negalima, kad blogos mintys, baimė užvaldytų. Man prieš operaciją labai padėjo pasiruošti psihologiškai knyga "Pasamonės galia". Graužte sugraužiau ją ir buvau labai rami, nes išmokau sutvarkyti savo mintis ir t. t.
Operacija labai greita. Ligoninėje mane laikė tik tris dienas. Pirmą dieną paruošė operacijai, antrą - išoperavo abi kojas, o trečią dieną jau išleido namo. Po savaitės bus jau mėnuo kai išoperavo kojikes. Dar lėtokai vaikštau, bet kas dien vis geriau.
Atsakyti
QUOTE(uogauogyte @ 2008 02 29, 13:55)
Svarbiausiai, tai reikia nusiteikti, kad viskas bus gerai. Negalima, kad blogos mintys, baimė užvaldytų. Man prieš operaciją labai padėjo pasiruošti psihologiškai knyga "Pasamonės galia". Graužte sugraužiau ją ir buvau labai rami, nes išmokau sutvarkyti savo mintis ir t. t.
Operacija labai greita. Ligoninėje mane laikė tik tris dienas. Pirmą dieną paruošė operacijai, antrą - išoperavo abi kojas, o trečią dieną jau išleido namo. Po savaitės bus jau mėnuo kai išoperavo kojikes. Dar lėtokai vaikštau, bet kas dien vis geriau.

menuo po operacijos ir dar letokai vaikstai? blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravis @ 2008 02 29, 22:48)
menuo po operacijos ir dar letokai vaikstai? blink.gif  blink.gif  blink.gif  doh.gif

Taip, tikrai lėtokai vaikštau. Turbūt todėl, kad kojos prieš operaciją buvo klaikios. Abiejose kojose buvo "gerai užderėję vynuogynai" nuo viršaus iki apačios. doh.gif Ot buvau susilaukusi. Kas keisčiausia, tai visiškai neskaudėjo, jokio nuovargio kojose nebūdavo. Galėdavau dešimtimis km nueiti. Operavausi tik dėl to, kad atsibodo kelnės, ilgi sijonai.
Dabar pjūvių kojose labai daug. Dar nedrįstu skaičiuot, nes silpna pasidaro verysad.gif Mėlynės jau pažaliavo, bet naktį sunku miegoti, nes kiekvieną vertimąsi ant kito šono jaučiu, o vaikštant labai tempia žaizdas. Bet dienoms bėgant vis geriau. Stengiuosi kasdien kuo didesnį atstumą įveikti. tikiuosi, kad po savaitės jau galėsiu pradėti dirbti.
Atsakyti
QUOTE(uogauogyte @ 2008 03 01, 11:51)
Taip, tikrai lėtokai vaikštau. Turbūt todėl, kad kojos prieš operaciją buvo klaikios. Abiejose kojose buvo "gerai užderėję vynuogynai" nuo viršaus iki apačios.  doh.gif Ot buvau susilaukusi. Kas keisčiausia, tai visiškai neskaudėjo, jokio nuovargio kojose nebūdavo. Galėdavau dešimtimis km nueiti.  Operavausi tik dėl to, kad atsibodo kelnės, ilgi sijonai.
Dabar pjūvių kojose labai daug. Dar nedrįstu skaičiuot, nes silpna pasidaro verysad.gif Mėlynės jau pažaliavo, bet naktį sunku miegoti, nes kiekvieną vertimąsi ant kito šono jaučiu, o vaikštant labai tempia žaizdas. Bet dienoms bėgant vis geriau. Stengiuosi kasdien kuo didesnį atstumą įveikti. tikiuosi, kad po savaitės jau galėsiu pradėti dirbti.

siaip tai po lazerines venu operacijos pacientas po 15 min. iseina namo, o po 10 d. neslubuoja. blink.gif tongue.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti