Įkraunama...
Įkraunama...

Iššokusios venos, varikozė :(

QUOTE(La Bronė @ 2008 04 12, 16:36)
Mergaitės, kokias kompresines kojines nešiojat po operacijos? Kiek laiko? Ir ar esat jomis patenkintos?

Kojines parenka gydytojas. Man sake uztenka I kompresijos iki kirksnies. Nesioti 2-3 men.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 04 14, 19:59)
Kojines parenka gydytojas. Man sake uztenka I kompresijos iki kirksnies. Nesioti 2-3 men.

Tai va kad man problema šiokia tokia susidarė šiuo klausimu. Neužsiregistravau pas gydytoją iš anksto. O dabar praėjo po operacijos mėnuo, turiu į darbą eiti, o pas gydytoją užregistravo tik po savaitės... Negaliu į darbą su subintuota koja eit, o be nieko - irgi nedrįstu, tai galvoju, kad nusipirksiu pati aš tas kompresines kojines ir viskas. Negi jau ten kam nors pakenks, jei aš nusipirksiu, pvz. II kompresijos... Nes skaičiau, kad daugumai vis tik II kompresijos gydytojai liepia nešioti po operacijos...
O paklausti norėjau, kokios firmos kojines nusipirkot ir ar esat patenkintos jomis.
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 04 14, 18:09)
Tai va kad man problema šiokia tokia susidarė šiuo klausimu. Neužsiregistravau pas gydytoją iš anksto. O dabar praėjo po operacijos mėnuo, turiu į darbą eiti, o pas gydytoją užregistravo tik po savaitės... Negaliu į darbą su subintuota koja eit, o be nieko - irgi nedrįstu, tai galvoju, kad nusipirksiu pati aš tas kompresines kojines ir viskas. Negi jau ten kam nors pakenks, jei aš nusipirksiu, pvz. II kompresijos... Nes skaičiau, kad daugumai vis tik II kompresijos gydytojai liepia nešioti po operacijos...
O paklausti norėjau, kokios firmos kojines nusipirkot ir ar esat patenkintos jomis.

man operacija padare siek tiek daugiau nei pries metus, kojine nesiojau, na nesumeluosiu, bet tikrai ne daugiau kaip menesi, ir na bent jau kol kas nieko neatsitiko...Kazkaip man atrodo kad si liga vistiek anksciau ar veliau vel islenda, nes gumbus man kaip ir pasalino, bet venos vistiek matosi, randai aisku irgi o ju 11 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 04 14, 20:09)

Man po operacijos pasake, kokiu kojiniu reikes.
drauge dare pries pora metu, tai po operacijos 1 men.vaiksciojo su bintu elastiniu, o kojiniu spec. nenesiojo visai
Atsakyti
Ale kas čia galėtų šiuo klausimu kompetentingai pasisakyt? g.gif Man vien konsultacija pas gydytoją 220 Lt kainuoja... Už tokią sumą geros kojinės išeitų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Bronė: 15 balandžio 2008 - 12:38
Nu va, aš jau ir po operacijos, namie tongue.gif Operavo mane vistiek, nors ir "Raudonkepurės " buvo, nedavė tik kažkokių kraują skystinančių vaistų.Na ir rodos nieko nenutiko unsure.gif
O dėl kojinių- tai man irgi sakė po poros sav vel pereiti prie jų.Aš pirkausi jas ansčiau jau, II lygio, Venotron, iki kirkšnies.Ėmiau tas brangesnes, nes tipo jų sudėtis geresnė, malonesnės prie kojų.Man tai aktualu, nes mano oda jautri, truputį kas ir kasausi, tai norėjau kokybės rolleyes.gif Juo labiau, kad vasara prieš akis..
Ir kaip supratau, jas reiks nešioti visą gyvenimą. norint , kad kitos venos nesiplėstų.Nes man jau ir kitoj kojoje darosi guziukai, bet dar labai nedaug.Tai mano supratimu, norint, kad nesiplėstų toliau, kad nereiktų ir šitos kada operuoti, tai ir reiks visą laik nešioti g.gif
O dabar norėjau paklausti dar.Man išrašė Heparininį tepalą.O aš pamiršau paklausti kada pradėti juo tepliotis ir kurias konkrečiai vietas:oh Ar dabar jau tas mėlynes, ar čia kai jau išims siūlus, konkrečiai pjūvio vietas, ar visą koją?
Ir dar- ant kiek operacijos bijojau, ant tiek viskas nebaisu buvo.Nei man skaudėjo poto, nei ką.Nei dabar kažką įpatingai jaučiu.Na pamaudžia lengvai ir tiek.Aišku, elastinis bintas varžo judesius, o šeip kai toks už lango oras atrodo ir lėkčiau jau kur nors lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 15 balandžio 2008 - 13:54
QUOTE(Indula @ 2008 04 15, 15:53)
Nu va, aš jau ir po operacijos, namie tongue.gif Operavo mane vistiek, nors ir "Raudonkepurės " buvo, nedavė tik kažkokių kraują skystinančių vaistų.Na ir rodos nieko nenutiko  unsure.gif
O dėl kojinių- tai man irgi sakė po poros sav vel pereiti prie jų.Aš pirkausi jas ansčiau jau, II lygio, Venotron, iki kirkšnies.Ėmiau tas brangesnes, nes tipo jų sudėtis geresnė, malonesnės prie kojų.Man tai aktualu, nes mano oda jautri, truputį kas ir kasausi, tai norėjau kokybės rolleyes.gif Juo labiau, kad vasara prieš akis..
  Ir kaip supratau, jas reiks nešioti visą gyvenimą. norint , kad kitos venos nesiplėstų.Nes man jau ir kitoj kojoje darosi guziukai, bet dar labai nedaug.Tai mano supratimu, norint, kad nesiplėstų toliau, kad nereiktų ir šitos kada operuoti, tai ir reiks visą laik nešioti g.gif
  O dabar norėjau paklausti dar.Man išrašė Heparininį tepalą.O aš pamiršau paklausti kada pradėti juo tepliotis  ir kurias konkrečiai vietas:oh Ar dabar jau tas mėlynes, ar čia kai jau išims siūlus, konkrečiai pjūvio vietas, ar visą koją?
  Ir dar- ant kiek operacijos bijojau, ant tiek viskas nebaisu buvo.Nei man skaudėjo poto, nei ką.Nei dabar kažką įpatingai jaučiu.Na pamaudžia lengvai ir tiek.Aišku, elastinis bintas varžo judesius, o šeip kai toks už lango oras atrodo ir lėkčiau jau kur nors lotuliukas.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sasniukas @ 2008 04 15, 19:24)

blush2.gif ir as tik gryzau po operacijos,tad domiuosi viskuo . g.gif
Atsakyti
Jei nebus iš streso raudonkepuraičių tai mane rytoj operuos blink.gif
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ytė: 15 balandžio 2008 - 18:36
[quote=Indula,2008 04 15, 14:53]Nu va, aš jau ir po operacijos, namie tongue.gif Operavo mane vistiek, nors ir "Raudonkepurės " buvo, nedavė tik kažkokių kraują skystinančių vaistų.Na ir rodos nieko nenutiko  unsure.gif
  O dabar norėjau paklausti dar.Man išrašė Heparininį tepalą.O aš pamiršau paklausti kada pradėti juo tepliotis  ir kurias konkrečiai vietas:oh Ar dabar jau tas mėlynes, ar čia kai jau išims siūlus, konkrečiai pjūvio vietas, ar visą koją?

4u.gif sveika sugrįžus 4u.gif tepalą tepliot pradėsi jau kai siūles išims (jei netirpstančias dėjo) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lidukas: 16 balandžio 2008 - 13:19
Prisipirkau aš kompresinių kojinių biggrin.gif Ir Venotrain, ir Solidea, ir pėdkelnių ir trumpų bigsmile.gif , ir juodų, ir smėlio spalvos, žodžiu net visas tris poras lotuliukas.gif .Šiandien iš ryto vos vos Venotrain pėdkelnes užsitempiau, ir koją maunant skaudėjo, neįsivaizduoju kaip tik siūlus išėmus tokias apsimaut reikėtų! unsure.gif Bet visą dieną tai patenkinta vaikštau su kojinėm, smagiau nei su bintu vyniot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2008 04 15, 12:59)
man operacija padare siek tiek daugiau nei pries metus, kojine nesiojau, na nesumeluosiu, bet tikrai ne daugiau kaip menesi, ir na bent jau kol kas nieko neatsitiko...Kazkaip man atrodo kad si liga vistiek anksciau ar veliau vel islenda, nes gumbus man kaip ir pasalino, bet venos vistiek matosi, randai aisku irgi o ju 11  doh.gif

tik 11? unsure.gif ma 72 pjuviukai thumbup.gif .grazumelis ax.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kokiose platybėse dabar gyd. Vilkevičius - kaip pas jį patekt? g.gif Opravausi pas jį vieną koją Antakalnyj smile.gif Girdėjau, kad lyg išėjo į Santariškes dirbt ax.gif
Atsakyti