[quote=Indula,2008 04 15, 14:53]Nu va, aš jau ir po operacijos, namie

Operavo mane vistiek, nors ir "Raudonkepurės " buvo, nedavė tik kažkokių kraują skystinančių vaistų.Na ir rodos nieko nenutiko
O dėl kojinių- tai man irgi sakė po poros sav vel pereiti prie jų.Aš pirkausi jas ansčiau jau, II lygio, Venotron, iki kirkšnies.Ėmiau tas brangesnes, nes tipo jų sudėtis geresnė, malonesnės prie kojų.Man tai aktualu, nes mano oda jautri, truputį kas ir kasausi, tai norėjau kokybės

Juo labiau, kad vasara prieš akis..
Ir kaip supratau, jas reiks nešioti visą gyvenimą. norint , kad kitos venos nesiplėstų.Nes man jau ir kitoj kojoje darosi guziukai, bet dar labai nedaug.Tai mano supratimu, norint, kad nesiplėstų toliau, kad nereiktų ir šitos kada operuoti, tai ir reiks visą laik nešioti
O dabar norėjau paklausti dar.Man išrašė Heparininį tepalą.O aš pamiršau paklausti kada pradėti juo tepliotis ir kurias konkrečiai vietas:oh Ar dabar jau tas mėlynes, ar čia kai jau išims siūlus, konkrečiai pjūvio vietas, ar visą koją?
Ir dar- ant kiek operacijos bijojau, ant tiek viskas nebaisu buvo.Nei man skaudėjo poto, nei ką.Nei dabar kažką įpatingai jaučiu.Na pamaudžia lengvai ir tiek.Aišku, elastinis bintas varžo judesius, o šeip kai toks už lango oras atrodo ir lėkčiau jau kur nors

sveika sugrįžus

tepalą tepliot pradėsi jau kai siūles išims (jei netirpstančias dėjo)