Mes užsisakome žurnaliuką "Penki". Maniškei patinka, vis laukia naujo numerio ir labai jau greitai viską išsprendžia, o tada tenka laukti dar mėnesį
labiausiai erzina Donaldas, nes ten tų žaisliukų pridėta kaip masalo vaikams :/
žurnaliukas Penki seniai jau pirkau vaikučiui, bet man jis patikdavo. Dabar ant spalvinimo knygučių pasinešę esam
QUOTE(Jone19833 @ 2014 07 30, 20:17)
žurnaliukas Penki seniai jau pirkau vaikučiui, bet man jis patikdavo. Dabar ant spalvinimo knygučių pasinešę esam
Treju pirkom Kutis. Dabar kazkaip jau nebe. Uztenka spalvinio knygeliu su skaiciukais ar raidytem. Veliau ziuresim. Gal irgi koki penki pirksime.
Mes užsakom "Penki". Labai patinka
KUTIS - mažajam (3 m), labai fainas
Vyresnėliui (6m) - NYKŠTUKAS.
Dabar pasirodė kiek mačiau visiškai naujas žurnaliukas SMEGENŪZAI, tai kai kurias užduotėles padarėm su 6mečiu, kitas palikom vyresniam pusbroliui. Lauksim antro numerio
Vyresnėliui (6m) - NYKŠTUKAS.
Dabar pasirodė kiek mačiau visiškai naujas žurnaliukas SMEGENŪZAI, tai kai kurias užduotėles padarėm su 6mečiu, kitas palikom vyresniam pusbroliui. Lauksim antro numerio
Mes užsisakę NG Kids. Bet bendrai šeimoje didžiausia žurnalų gerbėja esu aš, vaikai mažiau domisi, teikia pirmenybę knygoms.
Perkam Penkis. Jau kokie metai. Bet nusibodo, nebenori spręsti.
Už tai labai patinka ponių žurnalas. Juos skaito, kol suskaito
Už tai labai patinka ponių žurnalas. Juos skaito, kol suskaito
Mums patys mėgstamiausi yra PENKI ir VAKARO ŽVAIGŽDELĖ. Perkam nuo tada, kai suėjo 4 metukai. Pirmojo labai smagios ir įdomios užduotėlės, o antrojo labai pamokančios pasakaitės.