[quote=Justė1,2010 03 26, 11:26]
[quote=ailad1,2010 03 26, 02:55]
mokytoja "nekompetentinga" ir tas "ugdymo procesas" nevyksta taip gerai kaip noretumet?
Mes esame užsirašę į abi mokyklas ,,Spindulio" ir ,,Ryto", esame dar neapsisprendę, į kurią mokyklą leisti vaiką. Čia prisiskaičiau daug informacijos apie abi mokyklas. Ir dabar tikrai žinau, kad eisime į ,,Spindulį". Nes, kaip rašė, ailad1, jeigu mokykloje mokytojos yra nekompetetingos, ugdymo procesas nevyksta. O dar teko ,užrašant į mokyklą vaiką, pabendrauti, deja, su pavaduotoja. Įspūdis tikrai nekoks. Tai manau, kad tikrai nieko gero ten nėra.
[/quote]
Na, va... Norejau kaip geriau, o gavosi, kaip visada...

Cia toks juokelis
As cia zodi nekompetentinga i kabutes paemiau, nes supykusioji mamyte visiems kaltinimus svaide, o uz ka, taip ir nepasake....
Tai as ir bandziau spelioti. Gal ir pasikartosiu, bet mano dickes mokytoja labai KOMPETENTINGA

. Juokauju, bet jei rimtai, tai as paprasciausiai labai ja patenkinta. Vaikas noriai eina i mokykla, turi daug draugu. Kol manoji buvo pirmoke, tai man tekdavo po pamoku pasiimineti, taip , kad mokykloje buvau labai daznas svecias. Jokiu blogybiu nepastebejau, o kai pasisnekedavome su kitais belaukianciais teveliais, tai ir jie buvo patenkinti.
Taip kad - jusu teise rinktis, bet idomiausia tai, kad del "Ryto" uzvirusios aistros konkretumo taip ir neigavo... As taip ir nesupratau, kodel Renoska tokia pikta . Arba ji nepaaiskino, arba as taip ir likau nesupratusi. Labai noreciau suzinoti, kas ten ja nuskriaude... Savaitgali teks vezti dukra i gimtadieni, o ten bus mamyciu is "Ryto".

Jau zinau, kad sis gimtadienis neturetu prailgti, nes pokalbiui tema jau yra ...