Taip ir niekas neužsuko
gal gi pasirodys kuri ir kokių naujienų pateiks
kuo toliau tuo labiau man baugu dėl šios mokyklos
QUOTE(Rituxx @ 2011 05 18, 11:55)
Taip ir niekas neužsuko
gal gi pasirodys kuri ir kokių naujienų pateiks
kuo toliau tuo labiau man baugu dėl šios mokyklos 
Bus susirinkimas 24d. tada ir bandysime susipažinti su būsimom mokytojom
QUOTE(JurgaS @ 2011 05 18, 16:03)
Bus susirinkimas 24d. tada ir bandysime susipažinti su būsimom mokytojom
mes ir nuo rudens planuojame į Ryto mokyklą žygiuoti 
Pasidalinkite, dalyvavusios susirinkime, info ir ispudziais
QUOTE(bedugne @ 2011 05 26, 12:16)
ir netgi labai laukiam info
Tai negi niekas daugiau nebuvo susirinkime?
Buvo iškabinti klasių sarašai, susipažinome su mokytojomis ir birželio 2d 9 val. keliausime į "pamokėles" , susipažinsime su klasiokais. Tiesa, pasirašėme sutartis
Atsiliepkite dalyvavusios
kaip jums mokytojos?
Buvo iškabinti klasių sarašai, susipažinome su mokytojomis ir birželio 2d 9 val. keliausime į "pamokėles" , susipažinsime su klasiokais. Tiesa, pasirašėme sutartis
Atsiliepkite dalyvavusios
o kada bus atviru duru diena šioje mokykloje norėtusi jau nueiti pasicekavinti kas ir kaip.
QUOTE(Rituxx @ 2011 05 27, 08:58)
o kada bus atviru duru diena šioje mokykloje norėtusi jau nueiti pasicekavinti kas ir kaip.
Mano supratimu jos nebus
QUOTE(JurgaS @ 2011 05 27, 09:26)
Mano supratimu jos nebus
Buvo susirinkimas būsimų pirmokų tėveliams ir dabar jau laukia pačių būsimų pirmokų birželio 2d. O jūs užsirašę į šitą mokyklą?
Dar ne nes mums kitiems metams bet aš renku info apie šią mokyklą ir tiesiog iš anksto domiuosi kas ir kaip.
Sveikos,
gal kas zino, i Spindulio paruosiamukus ar priima vaikus ne pagal gyvenamaja vieta? Ir kada anksciausiai reiketu uzsirasyti i paruosiamukus? mano vaikui kitamet 6 metai ir noriu ji leisti i paruosiamaja mokykloje.
Aciu uz atsakymus
gal kas zino, i Spindulio paruosiamukus ar priima vaikus ne pagal gyvenamaja vieta? Ir kada anksciausiai reiketu uzsirasyti i paruosiamukus? mano vaikui kitamet 6 metai ir noriu ji leisti i paruosiamaja mokykloje.
Aciu uz atsakymus
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 07 24, 00:33)
Sveikos,
Aciu uz atsakymus
Aciu uz atsakymus
Į paruošiamukus kaip ir į pirmą klasę užsirašyti galima nuo sausio 1d. Šiais metais nežinau kaip baigsis, bet pernai pritrūko 1 vaiko ir paruošiamukų klasės nebuvo
QUOTE(Rituxx @ 2011 04 21, 08:49)
Kas naujo šioje m-kloje?
Gal kuri žinosite ir pasakysite man savo nuomuonę apie šias mokytojas,tai Baliukevičienė Aida,Bulkienė Danutė ir Polikaitienė Dalia.
Gal kuri žinosite ir pasakysite man savo nuomuonę apie šias mokytojas,tai Baliukevičienė Aida,Bulkienė Danutė ir Polikaitienė Dalia.
ar jūs klausiate apie šias mokytojas, kad jos 2012 metais turėtų mokyti pirmokėlius?
Jei taip, ir man labai įdomu