Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių raj. mokyklos

Taip ir niekas neužsuko doh.gif gal gi pasirodys kuri ir kokių naujienų pateiks smile.gif kuo toliau tuo labiau man baugu dėl šios mokyklos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2011 05 18, 11:55)
Taip ir niekas neužsuko  doh.gif gal gi pasirodys kuri ir kokių naujienų pateiks  smile.gif kuo toliau tuo labiau man baugu dėl šios mokyklos  unsure.gif

Bus susirinkimas 24d. tada ir bandysime susipažinti su būsimom mokytojom mirksiukas.gif mes ir nuo rudens planuojame į Ryto mokyklą žygiuoti ax.gif
Atsakyti
Gal kas girdėjo ką nors apie mokytoją Virginiją Karužienę?...
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2011 05 18, 16:03)
Bus susirinkimas 24d. tada ir bandysime susipažinti su būsimom mokytojom  mirksiukas.gif  mes ir nuo rudens planuojame į Ryto mokyklą žygiuoti  ax.gif

Pasidalinkite, dalyvavusios susirinkime, info ir ispudziais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2011 05 26, 12:16)
Pasidalinkite, dalyvavusios susirinkime, info ir ispudziais 4u.gif

ir netgi labai laukiam info smile.gif
Atsakyti
Tai negi niekas daugiau nebuvo susirinkime? g.gif
Buvo iškabinti klasių sarašai, susipažinome su mokytojomis ir birželio 2d 9 val. keliausime į "pamokėles" , susipažinsime su klasiokais. Tiesa, pasirašėme sutartis mirksiukas.gif
Atsiliepkite dalyvavusios ax.gif kaip jums mokytojos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgaS: 26 gegužės 2011 - 18:51
o kada bus atviru duru diena šioje mokykloje norėtusi jau nueiti pasicekavinti kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2011 05 27, 08:58)
o kada bus atviru duru diena šioje mokykloje norėtusi jau nueiti pasicekavinti kas ir kaip.

Mano supratimu jos nebus g.gif Buvo susirinkimas būsimų pirmokų tėveliams ir dabar jau laukia pačių būsimų pirmokų birželio 2d. O jūs užsirašę į šitą mokyklą?
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2011 05 27, 09:26)
Mano supratimu jos nebus  g.gif  Buvo susirinkimas būsimų pirmokų tėveliams ir dabar jau laukia pačių būsimų pirmokų birželio 2d. O jūs užsirašę į šitą mokyklą?

Dar ne nes mums kitiems metams bet aš renku info apie šią mokyklą ir tiesiog iš anksto domiuosi kas ir kaip.
Atsakyti
Sveikos,

gal kas zino, i Spindulio paruosiamukus ar priima vaikus ne pagal gyvenamaja vieta? Ir kada anksciausiai reiketu uzsirasyti i paruosiamukus? mano vaikui kitamet 6 metai ir noriu ji leisti i paruosiamaja mokykloje.
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 07 24, 00:33)
Sveikos,

gal kas zino, i Spindulio paruosiamukus ar priima vaikus ne pagal gyvenamaja vieta? Ir kada anksciausiai reiketu uzsirasyti i paruosiamukus? mano vaikui kitamet 6 metai ir noriu ji leisti i paruosiamaja mokykloje.
Aciu uz atsakymus 4u.gif

Į paruošiamukus kaip ir į pirmą klasę užsirašyti galima nuo sausio 1d. Šiais metais nežinau kaip baigsis, bet pernai pritrūko 1 vaiko ir paruošiamukų klasės nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2011 04 21, 08:49)
Kas naujo šioje m-kloje?
Gal kuri žinosite ir pasakysite man savo nuomuonę apie šias mokytojas,tai Baliukevičienė Aida,Bulkienė Danutė ir Polikaitienė Dalia.

ar jūs klausiate apie šias mokytojas, kad jos 2012 metais turėtų mokyti pirmokėlius? ax.gif
Jei taip, ir man labai įdomu bigsmile.gif
Atsakyti