Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių raj. mokyklos

QUOTE(Aneta @ 2012 01 06, 08:37)
Lankėme "Spindulio" mokykla ir  iš savo patirties galiu pasakyti kad mokykla labai prasta. Vadovybės ir mokytojos požiūris į muštines, vagystes,triukšmą ir netvarką yra teigiamas. Problemų niekas nenorėjo spręsti, pagrindinis tikslas buvo viska paslėpti kad neišeitu už mokyklos ribų. Po mano apsilankymo pas mokytoja vaikams kitą dieną buvo liepta nieko nepasakoti tėvams  unsure.gif 
O kaip perėjome į kitą mokyklą supratau kad ir žinių lygis yra labai prastas  verysad.gif  Jei neturėčiau su kuo lyginti manyčiau kad taip turi būti ir yra visuose mokyklose bet dabar galiu tvirtai teigti kad ši mokykla yra labai silpna  ax.gif

Kaip yra aukstesnese klasese nezinau, reputacija sitame forume prasta paskleista. Pati sioje temoje pries ketverius metus su itarimu ziurejau ir prasiau mamyciu patarimu, tik pakalbejau tada pati su savimi biggrin.gif .
Vedu ten sunu nuo pirmos klases. Esu be galo patenkinta sia mokykla, kadangi pradinukui svarbiausia yra pirmoji mokytoja, o musiske nepaprastai puikus zmogus. Deja sunus kitais metais bus penktokas ir teks skirtis su sia mokytoja, kuri buvo lyg mama maniskiui. Drasiai ja rekomenduoju busimiems pirmokiukams. Jei ka sudomins galit klausti, papasakosiu smulkiau, isitikinsit, kad tai tikrai ne skambus zodziai. Ir ziniu lygis perduodamas, mano nuomone, pakankamas. Jei vaikas mokosi, jis mokysis bet kurioje mokykloje, o jei ne, tai neidesi i galva, kad ir kokia gera mokykla butu lankoma.
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2012 01 10, 17:47)
kadangi pradinukui svarbiausia yra pirmoji mokytoja, o musiske nepaprastai puikus zmogus.
As Jums visiskai pritariu thumbup.gif . Svarbiausia mokytoja. Taciau cia labai didele loterija. Kadangi savo tris vaikus vedziau/vedu (jauniausia dabar antroke) i "Ryta" , tai galiu pasakyti, jog "Ryte" labai stiprios mokytojos. Juk tris kartus loterijoje negali pasisekti 4u.gif . Zinoma, bendra mokyklos tvarka irgi turi didele reiksme.
Ašura, o kodel nenorite, kad penktoje klaseje vaikas mokytusi toje pacioje mokykloje? Juk klase susiformavus. O ir sistema vaikuciams bus kitokia. Galvoju, vaikui butu jaukiau isgyventi pokycius jau pazistamu zmoniu kolektyve? Gal issikraustote gyventi i kita vieta? Tada viskas suprantama. 4u.gif
Atsakyti
Visiškai sutinku,kad pagrinde viskas priklauso nuo mokytojos. Kalbant apie pradinukus. Matomai mums nepasisekė schmoll.gif

O dėl mokslų bent kokioje mokykloje tai nesutinku, nes jei nieko neužduoda tai nėra ir žinių. Kai perėjome į kitą mokykla musų anglų kalbos žinios buvo lygios 0 ax.gif Tai kad tikrai priklauso ir nuo mokytojos ir nuo mokyklos.
Atsakyti
QUOTE(Aneta @ 2012 01 11, 15:17)
Visiškai sutinku,kad pagrinde viskas priklauso nuo mokytojos. Kalbant apie pradinukus. Matomai mums nepasisekė  schmoll.gif

O dėl mokslų bent kokioje mokykloje tai nesutinku, nes jei nieko neužduoda tai nėra ir žinių.  Kai perėjome į kitą mokykla musų anglų kalbos žinios buvo lygios 0  ax.gif  Tai kad tikrai priklauso ir nuo mokytojos ir nuo mokyklos.

Jei ne paslaptis, i kokia mokykla dabar eina jusu mergyte?
Atsakyti
QUOTE(pienetupiene @ 2012 01 11, 15:27)
Jei ne paslaptis, i kokia mokykla dabar eina jusu mergyte?

Senvagės.
Atsakyti
QUOTE(pienetupiene @ 2012 01 11, 14:59)
Ašura, o kodel nenorite, kad penktoje klaseje vaikas mokytusi toje pacioje mokykloje? Juk klase susiformavus. O ir sistema vaikuciams bus kitokia. Galvoju, vaikui butu jaukiau isgyventi pokycius jau pazistamu zmoniu kolektyve? Gal issikraustote gyventi i kita vieta? Tada viskas suprantama.  4u.gif
O kur parašyta, kad keičia mokyklą? Tik, kad "teks skirtis su šia mokytoja, kuri buvo lyg mama maniškiui".
Ar jūs žinote būdų, kaip neišsiskirti su pradinukų mokytoja penktoje klasėje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 01 11, 19:55)
O kur parašyta, kad keičia mokyklą? Tik, kad "teks skirtis su šia mokytoja, kuri buvo lyg mama maniškiui".
Ar jūs žinote būdų, kaip neišsiskirti su pradinukų mokytoja penktoje klasėje?  biggrin.gif

Atleiskit, buvau neatidi skaitydama jusu zinute. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pienetupiene @ 2012 01 11, 21:49)
Atleiskit, buvau neatidi skaitydama jusu zinute.  4u.gif
Šiaip tai ir žinutė - ne mano, o Ašuros. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pienetupiene @ 2012 01 11, 13:59)
Ašura, o kodel nenorite, kad penktoje klaseje vaikas mokytusi toje pacioje mokykloje? Juk klase susiformavus. O ir sistema vaikuciams bus kitokia. Galvoju, vaikui butu jaukiau isgyventi pokycius jau pazistamu zmoniu kolektyve? Gal issikraustote gyventi i kita vieta? Tada viskas suprantama.  4u.gif

Teisingai, nerasiau, kad mokykla keisim, bet dar neapsisprendusi, gal taip ir bus, matyt mano mintis perskaitet biggrin.gif .
Mes is Vilniaus rajono, tai sunu kasryt veziojam, bet jis jau didesnis ir noretusi arciau namu, o tas arciau namu, butu tik Pilaite. Mat visai arti aplink vien lenku mokyklos smile.gif . Tai ar paliksiu toj pacioj ar keisim neapsisprendusi, todel ir skaitau vel sia tema, kaip pries ketverius metus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 01 12, 00:04)
Šiaip tai ir žinutė - ne mano, o Ašuroslotuliukas.gif

lotuliukas.gif Einu jau is sios temos lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal būtų atsiliepimų apie Ryto mok. N.Dapkienę ir D.Poliukaitienę? Jos rugsėjį turės pirmokus.
Atsakyti
sveikos mamos. gal kas ruosiais ar jau vede vaikus i priesmokikline grupe spindulio mokykloje? kaip jusu nuomone apie tvarka, mokytoja, programa? 4u.gif
Atsakyti