QUOTE(Aneta @ 2012 01 06, 08:37)
Lankėme "Spindulio" mokykla ir iš savo patirties galiu pasakyti kad mokykla labai prasta. Vadovybės ir mokytojos požiūris į muštines, vagystes,triukšmą ir netvarką yra teigiamas. Problemų niekas nenorėjo spręsti, pagrindinis tikslas buvo viska paslėpti kad neišeitu už mokyklos ribų. Po mano apsilankymo pas mokytoja vaikams kitą dieną buvo liepta nieko nepasakoti tėvams
O kaip perėjome į kitą mokyklą supratau kad ir žinių lygis yra labai prastas
Jei neturėčiau su kuo lyginti manyčiau kad taip turi būti ir yra visuose mokyklose bet dabar galiu tvirtai teigti kad ši mokykla yra labai silpna 

O kaip perėjome į kitą mokyklą supratau kad ir žinių lygis yra labai prastas

Kaip yra aukstesnese klasese nezinau, reputacija sitame forume prasta paskleista. Pati sioje temoje pries ketverius metus su itarimu ziurejau ir prasiau mamyciu patarimu, tik pakalbejau tada pati su savimi

Vedu ten sunu nuo pirmos klases. Esu be galo patenkinta sia mokykla, kadangi pradinukui svarbiausia yra pirmoji mokytoja, o musiske nepaprastai puikus zmogus. Deja sunus kitais metais bus penktokas ir teks skirtis su sia mokytoja, kuri buvo lyg mama maniskiui. Drasiai ja rekomenduoju busimiems pirmokiukams. Jei ka sudomins galit klausti, papasakosiu smulkiau, isitikinsit, kad tai tikrai ne skambus zodziai. Ir ziniu lygis perduodamas, mano nuomone, pakankamas. Jei vaikas mokosi, jis mokysis bet kurioje mokykloje, o jei ne, tai neidesi i galva, kad ir kokia gera mokykla butu lankoma.