Įkraunama...
Įkraunama...

Jogurtinė - ar naudojotės?

QUOTE(Mililė @ 2010 11 12, 11:33)
Gal kas bandėt termose jogurtą daryti, juk turėtų ilgai šilumą laikyti g.gif

Visada gaminu termose ir išeina thumbup.gif Jogurtinė man būtų tik papildomas gramozdas ir nereikalingos išlaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia_80 @ 2011 05 11, 12:07)
As irgi intensyviai ieskau nera niekur. kas zino kur isigyti?

Aš, kai prieš metus negalėjau rasti mūsų parduotuvėse, siunčiausi per SM tarpininkes iš Vokietijos. Tik kainavo nepigiai, apie 100 Lt. ax.gif
Atsakyti
smile.gif Kam jų reikia - šiuo metu Aviteloje Severin jogurtinės po 59lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2008 11 10, 01:38)
As irgi turiu ta puoda, tik bakterijos jau baigesi, gal kas zino, kur ju buna pirkti? Puodas neblogas dalykas, nereikia po pagalvem laikyti, kaip cia kitos raso smile.gif

AS NAUDOJU JOGURTO BAKTERIJAS IS VAISTINES, RAUDONAS BUTELIUKAS TEN KAIP TIK DVEJOS JOGURTO BAKTERIJOS BE JOKIU KITU. tIK MAN GAUNASI kaip as cia rasau didelem raidem... man gaunasi toks truputi snarglinis, gel del to, kad be jokiu aparatu, tiesiog berghof puode darau, ir skystokas, netirsteja kaip parduotuvinis, bet ten turbut prideda tirstikliu kokiu
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 01 19, 00:22)
4u.gif O as turiu specialu puoda jogurtui gaminti ir spec.bakterijas,gavau dovanu thumbup.gif ,nes siaip pirkti tai brangoka.,bet tikrai skanus gaunasi bigsmile.gif Apie ji galima pasiskaityti cia

Gal kas galit papasakot kaip naudojama jogurtinė? Į kiekvieną iš esamų joje indelių reikia įdėti kažkiek gyvųjų bakterijų? Kokių? Kiek? Sausų? Kur jas perkate? Ir užpilti pienu? Paprastu, iš parduotuvės, kaimišku, pastrizuoru ar ne? Labai ačiū visoms atsakiusioms, nes mąstau ar man tikrai reikia jogurtinės, nes man patogumas, greitumas labai svarbu. Kai kam ir duonkepė nereikalinga, neva užtenkaorkaitės, o aš turiu sau pakankamai priežasčių turėt būten duonkepę. Ti dabar mąstau apie jogurtinę.

Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2012 01 09, 17:45)
Gal kas galit papasakot kaip naudojama jogurtinė? Į kiekvieną iš esamų joje indelių reikia įdėti kažkiek gyvųjų bakterijų? Kokių? Kiek? Sausų? Kur jas perkate? Ir užpilti pienu? Paprastu, iš parduotuvės, kaimišku, pastrizuoru ar ne? Labai ačiū visoms atsakiusioms, nes mąstau ar man tikrai reikia jogurtinės, nes man patogumas, greitumas labai svarbu. Kai kam ir duonkepė nereikalinga, neva užtenkaorkaitės, o aš turiu sau pakankamai priežasčių turėt būten duonkepę. Ti dabar mąstau apie jogurtinę.

user posted image
Aš užvirinu Dvaro pieną 3,5 proc. riebumo, atšaldau iki 30 C (maždaug kūno temperatūros, vos šiltas), sumaišau su indeliu natūralaus skonio Bifi jogurto (man su juo geriausiai gaunasi)
user posted image
supilstau į indelius ir 3 valandom palieku šildyti jogurtinėje.
Galima su nevirintu pienu, bet tada šildyti 8-9 val.
Su virintu man skaniau, ne toks skystas.
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2012 01 09, 20:14)
Su virintu man skaniau, ne toks skystas.

Kuo ilgiau virini pieną (t. y. kuo daugiau vandens išgaruoja), tuo tirštesnis išeina - esu pasidariusi net pjaustomą rolleyes.gif
Atsakyti
Jei kas ieško, Vilniaus Akropolio Maximoj atsirado Severin jogurtinių po 69 Lt. ax.gif
Atsakyti
Ar yra kokie skirtumai tarp tu jogurtiniu? Ar visos ta pati atlieka tik firmu ir kainu skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 04 02, 15:09)
Ar yra kokie skirtumai tarp tu jogurtiniu? Ar visos ta pati atlieka tik firmu ir kainu skirtumas?

Sis klausimas mums irgi siuo metu labai aktualus ax.gif gal kas zinote atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 04 02, 16:09)

Manau, kad gali skirtis indelių talpa ir kai kurios jogurtinės turi laikmatį, kad išsijungtų automatiškai nustatytu laiku.
O atlieka visos tą patį - šildo.
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2012 05 14, 19:39)
Manau, kad gali skirtis indelių talpa ir kai kurios jogurtinės turi laikmatį, kad išsijungtų automatiškai nustatytu laiku.
O atlieka visos tą patį - šildo.

Aciu 4u.gif dabar bandau gaudyti kokias akcijas, nes kainos ju nuo 69 lt. iki 250 lt.
Atsakyti