QUOTE(Hippie @ 2012 01 09, 17:45)
Gal kas galit papasakot kaip naudojama jogurtinė? Į kiekvieną iš esamų joje indelių reikia įdėti kažkiek gyvųjų bakterijų? Kokių? Kiek? Sausų? Kur jas perkate? Ir užpilti pienu? Paprastu, iš parduotuvės, kaimišku, pastrizuoru ar ne? Labai ačiū visoms atsakiusioms, nes mąstau ar man tikrai reikia jogurtinės, nes man patogumas, greitumas labai svarbu. Kai kam ir duonkepė nereikalinga, neva užtenkaorkaitės, o aš turiu sau pakankamai priežasčių turėt būten duonkepę. Ti dabar mąstau apie jogurtinę.

Aš užvirinu Dvaro pieną 3,5 proc. riebumo, atšaldau iki 30 C (maždaug kūno temperatūros, vos šiltas), sumaišau su indeliu natūralaus skonio Bifi jogurto (man su juo geriausiai gaunasi)

supilstau į indelius ir 3 valandom palieku šildyti jogurtinėje.
Galima su nevirintu pienu, bet tada šildyti 8-9 val.
Su virintu man skaniau, ne toks skystas.