Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

QUOTE(akse @ 2006 03 25, 18:16)
geriu ir as valtrex,bet man padeda.iki tableciu pusles kildavo ir kildavo pastoviai budavau isberta ir drauge rekomendavo tas tabletes nes jai padejo thumbup.gif .ir zinot man irgi geriau.pirma pakeli isgeriau kai tik pajutau kad kyla ir neiskilo thumbup.gif .herpesas pasireiske tik po metu bigsmile.gif visus metus nei karto neisbere thumbup.gif .kai tik ji pajutau vel isgeriau tabletes ir vel apie metus ramu thumbup.gif .tableciu pakuote visada turiu atsargoj g.gif del visa ko be to stengiuos kiek tai imanoma sveikiau maitintis,jokiu blogu iprociu kurie naikina organizme vitaminus ir mineralus[jokio rukimo,jokio alkoholio] nono.gif  biggrin.gif

turbut cia gal kaip kam nuo organizmo priklauso g.gif nes as vienu tarpu gerdavau valtrex beveik kas menesi kai tik pajausdavau, kad kyla. ir iki sekancio karto praeidavo ne daugiau kaip menuo ar su ciut ciut ir vel dainele tada is naujo verysad.gif verkti noredavosi... na ir vis dar kankinuosi. va ir siandien sustresavau ziauriai darbe ir ziuriu turiu jau "dovanele" parejus namo blink.gif o prisimenu gydytoja ispejo tik nestresuok. pasorodo tai teisybe...
Atsakyti
o man nepadeda tas valtrex (jau du kursus praejau), beje, man II tipo herpesas verysad.gif
nebezinau ka daryti, ir vitaminus geriu - nieko nepadeda doh.gif siandien vel eisiu pas gydytoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etsia @ 2006 04 06, 13:50)
o man nepadeda tas valtrex (jau du kursus praejau), beje, man II tipo herpesas  verysad.gif
nebezinau ka daryti, ir vitaminus geriu - nieko nepadeda  doh.gif  siandien vel eisiu pas gydytoja  ax.gif

o pas koki gydytoja reikia eiti? Aš tai gėriau vitamino C pakaitalus kazkokius ten. Vaistininke patare. Tai pora menesiu buvo gerai. Kokius tris menesius nebuvo isdyge, o sian nebaigiau pakuotes ir hop - isdyko sad.gif ir tokiu negeru metu sad.gif
Atsakyti
turiu naujausią knygute " Rusu Liaudies medicinos receptai" tai nuo kerpeso radau toki recepta: 0,5 puodelio jogurto(be priedu), sumaišyti su 1 arbat.šaukšteliu tirpios kavos, ideti 2 skilteles susmulkinto česnako, 1 šaukštą medaus ir 1 šaukštą kukuruzu miltu, sumaišyti ir tepti, kai sudžiuna ir nukrenta patepti iš naujo. Čia rašo kad negražiai atrodo bet duoda gerą efektą. pati nebandžiau
Atsakyti
Vargdavau su ta lūpų pūsleline nuo pat mažumės, tik vėjas pertrauks ir laukiu 'švenčių..' Niekada jokių spec. tepaliukų nepirkdavau, bet iš ankščiau žaizdai ant kojos gydyti buvau nusipirkus 'Baneocin' tepaliuką ir sumasčiau jį ant tos dar tebekylančios pūslelinės užtepti. Tuom viskas ir pasibaigė, kitą rytą buvo lygu ir ne raudona thumbup.gif Ai, pamiršau pasakyt, kad metai kaip man ji išvis nepasirodo. Tik nežinau dar kame čia reikalas, netikiu kad nuo tepalo, kuris ne pūslelinei gydyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2006 04 09, 10:07)
turiu naujausią knygute " Rusu Liaudies medicinos receptai" tai nuo kerpeso radau toki recepta: 0,5 puodelio jogurto(be priedu), sumaišyti su 1 arbat.šaukšteliu tirpios kavos, ideti 2 skilteles susmulkinto česnako, 1 šaukštą medaus ir 1 šaukštą kukuruzu miltu, sumaišyti ir tepti, kai sudžiuna ir nukrenta patepti iš naujo. Čia rašo kad negražiai atrodo bet duoda gerą efektą. pati nebandžiau

pilnai tikiu kad gal ir padeda nes mano viena drauge kai tik pajunta pirmus pozymius kad jau kils pusle patrina ja su per pusia perpjautu cesnaku ir jai padeda g.gif pati nemeginau nes kaip jau sakiau man labai gerai tinka valtrex isgeriu pakuote ir apie metus nebijau herpeso ir taip jau treti metai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute_ @ 2006 04 09, 13:32)
Vargdavau su ta lūpų pūsleline nuo pat mažumės, tik vėjas pertrauks ir laukiu 'švenčių..' Niekada jokių spec. tepaliukų nepirkdavau, bet iš ankščiau žaizdai ant kojos gydyti buvau nusipirkus 'Baneocin' tepaliuką ir sumasčiau jį ant tos dar tebekylančios pūslelinės užtepti. Tuom viskas ir pasibaigė, kitą rytą buvo lygu ir ne raudona thumbup.gif Ai, pamiršau pasakyt, kad metai kaip man ji išvis nepasirodo. Tik nežinau dar kame čia reikalas, netikiu kad nuo tepalo, kuris ne pūslelinei gydyti biggrin.gif

Na nieko sau kaip pasiseke... smile.gif
Atsakyti
Sėdžiu dabar kaip Pamela Anderson, su dviguba lūpa. Tepiau ir siera iš pradžių, ir druskos tirpalo dėjau, ir leduką, nusipirkau "carbosan", bet vistiek kaip augo grožis, taip ir išbujojo... doh.gif
Atsakyti
pas mane išvis... isdygo toks maziukas maziukas šašiukas... galvojau kaip gerai greit užgis.. o paskiau šalia atsirado net nezinau kas.. lyg kkokia žaizdelė sad.gif ir ji jau ilgai gyje, bet jos niekuo ir netepu tik visoskiais riebiais tepiniais, nes labai sausa.
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2006 04 06, 19:54)
o pas koki gydytoja reikia eiti? Aš tai gėriau vitamino C pakaitalus kazkokius ten. Vaistininke patare. Tai pora menesiu buvo gerai. Kokius tris menesius nebuvo isdyge, o sian nebaigiau pakuotes ir hop - isdyko sad.gif ir tokiu negeru metu sad.gif

pas odos, bet geriau pas dermatovenerologa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2006 04 12, 12:42)
pas mane išvis... isdygo toks maziukas maziukas šašiukas... galvojau kaip gerai greit užgis.. o paskiau šalia atsirado net nezinau kas.. lyg kkokia žaizdelė sad.gif ir ji jau ilgai gyje, bet jos niekuo ir netepu tik visoskiais riebiais tepiniais, nes labai sausa.

Kad nelabai į herpesą ir panašu...
Atsakyti
Sveikos.Ir aš tą malonumą turiu daug metų, bet dar ant veido neišbujojo blush2.gif užtenka to grožio ir ant lūpos. Bet man padeda kai netingiu vidurį nakties atsikelti schmoll.gif -spiritas. Kai tik pajuntu dilkčiojimą patepu tą vietą spiritu ir neiškyla ax.gif
Atsakyti