Įkraunama...
Įkraunama...

Po aborto

negaliejau idet nuorodos i savo kompa nes nutraukos is mano kompo.
tai išeina pamatyt žiauru o padaryt tai ne??
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 09 04, 16:50)
negaliejau idet nuorodos i savo kompa nes nutraukos is mano kompo.
tai išeina pamatyt žiauru o padaryt tai ne??

Zinai, o man tokios nuotraukos sukelia pykti, kad zmonems malonu patiems ziureti (ir dar kompe laikyti doh.gif ) ir kitiems jas rodyti. Prie to apsimetinejant labai teigiamais. Gal dar isidek kokiu didesniu zudyniu, ko cia po viena.
Atsakyti
šitas nuotraukas turiu nuo tu laiku dar kai dalivavau akcijoi,jei ka...
ne didesnes bus ne prie ko o šitos i tema...
nesu tokia jau teigiama gal.?visi mes ne be nuodemes,bet aš tikrai be tokios nuodemes,bet tikrai nežudičiau vaiko del to "kad dar ne laikas"karjera pinigai..ir bla.bla....
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 09 04, 17:29)
tai gerai tegu ir vaidenas ir kosmarai sapnuojas kas givenime nekiltu mintis taip elktis,kad istriktu su visam,baisei atrodo ane?
tai uz ka gailet moteri kuri taip padare?
Papildyta:

tikiosi  nestuke.gif nera aktualu cia lankitis
poster_offtopic.gif


Na, as aborto niekad nesidariau ir nemanau, kad kada nors gyvenimas pasisuktu tiek, kad daryciaus, tai kodel man turetu sapnuotis kosmarai su tokiais vaizdais vien todel, kad netycia atsiverciau su puslapi?
Niekam apskritai nera malonu ziureti tokias nuotraukas.

Kas jei koks vaikas netycia pamatytu tokias nuotraukas, kai mama skaito SM?

Ir apsikritai, kas mums dave teise teisti kitas moteris, kurios nusprende pasidaryti aborta?

QUOTE(lera @ 2007 09 04, 17:50)
negaliejau idet nuorodos i savo kompa nes nutraukos is mano kompo.
tai išeina pamatyt žiauru o padaryt tai ne??


Man atrodo, kad tokiais vaizdais atvirai ir be jokio perspejimo metytis negalima, SM dalyviai turi tureti teise rinktis ar nori tai pamatyti ar ne, o ne tai, kad atsiverti puslapi ir pamatai tokias nuotraukas.
Atsakyti
nieks neturim teises teist....o vat vaikus traukt gabalais ir veliau drist prašyt užuojautos tai turi teise?taip savaime aišku kad skauda sažine prabunda o kaip kitaip,išeini ir pamiršti,(žinau yra ir tokiu), taip ir turi but ,tik kai kuriom matyt per maža nes pasidaro dar viena ir dar viena...ir dar taip aršei ginasi atseit tu nepatirusi nesuprasi,o kodėl turiu stenktis suprast? jei žmogus nužudo naujagimi ar vaika ji irgi reiktu užjaust?ar bandit suprast?tipo mano kunas ka noriu ta darau? o su vaiko kunu kas nors paklause ar gali daryt ka nori?
Atsakyti
Iera, kartais abortas būna priverstinis. Pavyzdžiui motina nori kūdikio, o gydytojai jai neleidžia gimdyti. Ją priverčia tai padaryti.Ji tai padaro. Žinoma griaužiasi.Pergyvena. Užsuka čia.... Bet čia jai nėra ką veikti. Iš kur pas jus tiek pykčio? Juk žmonės paprasčiausiai nesupranta ką daro. Žemėje tiek daug skausmo. Su šia neapykanta nesustabdysite blogai besielgiančių.
Atsakyti
ištikruju ar aš nors žodeliu užsiminiau apie išvalima dėl sveikatos?
dar šeis laikais jau beveik neralygu del kuriu daktarai neleidžia gimdit.
ir tai ne neapikanta tai baime,baime del to kad tai jau tampa iprastu budu,vos ne kontracepcijos priemone...
Atsakyti
ne viena priemone nuo nestumo 100 proc nepsaugo. Nereikia labai jau issimokslinusiom but, kad tai suprastumeme. Jei jau tikrai moteris zino, kad to vaikelio ne pro kur neimanoma dabar turet ir jei pastos - tikrai negimdys, tai ko negalima susilaikyti nuo to mylejimosi? Ar gyvuliai esame, kad neatsispiriame potraukiui? Tikrai persasi mintis, kad tokioms moterims lengviau pasidaryt aborta nei susilaikyti nuo sekso. Bet kokiu atveju, bet kuriuo ciklo metu su bet kuriom apsaugos priemonem yra nors mazytelaite galimybe pastoti. Iseina, kad lengviau nuzudyt, nei nepasi...
Atsakyti
beja,pati gimdžiau sunkiai sirgdama....
man tai tikrai galejo baiktis baisei bet,viskas puiku..
Papildyta:
QUOTE(kawasaki @ 2007 09 04, 20:01)
ne viena priemone nuo nestumo 100 proc nepsaugo. Nereikia labai jau issimokslinusiom but, kad tai suprastumeme.  Jei jau tikrai moteris zino, kad to vaikelio ne pro kur neimanoma dabar turet ir jei pastos - tikrai negimdys, tai ko negalima susilaikyti nuo to mylejimosi? Ar gyvuliai esame, kad neatsispiriame potraukiui? Tikrai persasi mintis, kad tokioms moterims lengviau pasidaryt aborta nei susilaikyti nuo sekso. Bet kokiu atveju, bet kuriuo ciklo metu su bet kuriom apsaugos priemonem yra nors mazytelaite galimybe pastoti. Iseina, kad lengviau nuzudyt, nei nepasi...

sutinku su tavo nuomuone pilnai...
tik galiu pasakyt yra 100 procentinis kontracep.budas sterilizacija,nenori vaiku prašau paisdarai ir daryk ka nori....
Atsakyti
kas dar tik svarsto ka daryt
Atsakyti
nu klausykit visai persistenge moteriske
kaip tu gali deti neperspejus tokias nuotraukas?zinai kas per daug tas nesveika,reikia ribas kazkokias jaust stupid.gif
Atsakyti
paslaptingoji labai džiugu išgirst kad tu tokia protinga,maladec didis.gif
Atsakyti