man o vyras aciu dievui nelabai kalba apie kitas grazias moteris,tik apie mane
aisku cia pajuokavimas,bet siaip mano nuomone tos dauguma grazuoliu,kurios patinka vyrams,tik irodo ju zemus instinktus.lengva atsisedus ant sofos paaimanuoti,kokia ana per telika grazi.manau istirko savo vyrams esate grazios ir graziausios JUS
QUOTE(pincius @ 2007 01 08, 13:29)
man o vyras aciu dievui nelabai kalba apie kitas grazias moteris,tik apie mane
aisku cia pajuokavimas,bet siaip mano nuomone tos dauguma grazuoliu,kurios patinka vyrams,tik irodo ju zemus instinktus.lengva atsisedus ant sofos paaimanuoti,kokia ana per telika grazi.manau istirko savo vyrams esate grazios ir graziausios JUS
mano bernas neaimanuoja, jis zavisi. nenorek kad vyrai nekalbetu apie moteris. kaip ir moterys apie vyrus, juk ne vien apie saviski visada sneki
man patinka, kad manasis zavisi moterimis, kurios ir man grazios.
nu jeigu va sakytu, kad man pamela grazi, tai gal ir pagalvociau apie zemus inkstinktus
manishkiui, kaip ir daugumai tikriausiai grazi baisiai angelina jolie. ir per shokiu deshimtuko finala ismete nauja bajeri, kad jam grazi ta katerina ar jakaterina, kur su vaidu shoko
tai buvau apshalus, nors ana paprasta nera baisi, bet kazkaip niekad negalvojau, kad jam tokios moterys grazios.
katerina
katerina
O aš iš viro nekaip neišpešiu kas jam iš garsenybių patinka.
QUOTE(vejo_mergaite @ 2007 01 08, 12:41)
manishkiui, kaip ir daugumai tikriausiai grazi baisiai angelina jolie. ir per shokiu deshimtuko finala ismete nauja bajeri, kad jam grazi ta katerina ar jakaterina, kur su vaidu shoko
tai buvau apshalus, nors ana paprasta nera baisi, bet kazkaip niekad negalvojau, kad jam tokios moterys grazios.
mano tėveliu ta Jekaterina ar kaip ten ji labai patinka
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 01 08, 14:44)
man tai baisiausia, kad jis i tamsias cia tik dairosi, o ash tai shviesi
QUOTE(vejo_mergaite @ 2007 01 08, 12:48)
o maniskis atvirksciai... dairosi i sviesias, o as tai tamsi
QUOTE(Raduga @ 2007 01 08, 14:05)
Tai jūs filmų kartu nežiūrit ?
Mano diedui tai grazios sios
Alizee
Goda Sabutyte

Angelina Jolie
Alizee
Goda Sabutyte

Angelina Jolie
QUOTE(JaHarta @ 2007 01 08, 09:57)
Vienas pažįstamas eina iš proto dėl Kristanos Lokan tipo merginų:

FHM vaikinai (o gal ir merginos
) išrinko Godą Sabutytę kaip seksualiausią
Na gal tai ir nereiškia kad gražiausia, bet visgi seksualiausia 

FHM vaikinai (o gal ir merginos

Man sios merginos irgi labai jau sexyyy...nors cia prasoma vyru nuomones, bet negalejau nepasakyti...neisivaizduoju, kad kuris nors is vyru galetu pasakyti jog jos ne sexy....man atrodo jog tai daugeliui vyru patinkantys variantai...