Įkraunama...
Įkraunama...

baseinai neštukėms Klaipėdoje

QUOTE(ingule @ 2009 07 06, 15:23)
labukas, ktik suzinojau kad renkama grupe nestukiu Klaipedos viesbutyje esanciame impuls sporto klube, grupe nedidele is 5 zmoniu, uzsiemimai vyks atskirame vip baseine be pasaliniu akiu rolleyes.gif, kaina menesiui (8kartai)neturetu buti didesne nei 180lt, registruotis tel: 861027662

paskambinau, taip kad jau 3 esam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juzzzte @ 2009 08 05, 09:19)
paskambinau, taip kad jau 3 esam smile.gif

Super !!! gal dar viena atsiras kaip nors ...smile.gif
Atsakyti
Tikrai kad butu gerai jei atsirastu dar viena, o tai as ta kuri antroji norinti vakarais... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
keik suprantu ta ketvirtoji atsirado jau.... nes skambino ir klause koks laikas butu priimtinesnis...
o jums kaip? geriau 16 ar 19 val?
19 siaip jau veloka, bet 16 kaip ir anksti ... bet vis geriau nei nieko ...
Atsakyti
Sveikos,
aš galėčiau būti penktoji plaukikė Klaipėdos viešbutyje, bet tik nuo rugsėjo 10, nes iki to laiko dar planuojam kelionę. Įdomu, ar reikėtų registruotis iš anksto?
Atsakyti
man 19 irgi kazkaip nei siaip nei taip, bet kai ner is ko rinktis, tai tiks smile.gif
bandyk skambinti ir prisijungti prie musu smile.gif

o jau galutinai suderinta del 19h? buvau isvykusi, man galejo neprisiskambinti jei skambino sitom dienom...
Atsakyti
Sveikutes,

Man jau 35 savaites ir lankau baseina jau 4 men prie Svyturio daryklos. Tikrai labai puikus dalykas. Jei kas norite, prisijungkite. Treneres telefonas +37068158112
Atsakyti
arba 865266104 wink.gif
Atsakyti
sveikos, ar dar organizuojama vandens manksta impulse nestuke.gif ? gal jau kurios buvot, kokie atsiliepimai? rolleyes.gif
Atsakyti
tai kad ne... paskambino paklausti ar tinka 19h, sakiau kad tinka, sake perskambins visoms pasiteirauti ar visom tinka ir tada organizuosimes, informuos... tik kad kol kas tylu, gal kazkam laikas netiko, todel organizavimas uztruko? jei ka zinot daugiau nei as - informuokit smile.gif jau noriu pradeti sportuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juzzzte @ 2009 08 24, 16:45)
tai kad ne... paskambino paklausti ar tinka 19h, sakiau kad tinka, sake perskambins visoms pasiteirauti ar visom tinka ir tada organizuosimes, informuos... tik kad kol kas tylu, gal kazkam laikas netiko, todel organizavimas uztruko? jei ka zinot daugiau nei as - informuokit smile.gif jau noriu pradeti sportuoti smile.gif

as jokios info apie tai impulso puslapyje nerandu, gal cia atskirai organizuojama, bet vis tiek kazkokia informatyvi zinute turetu buti. g.gif as turiu ceki i sita sporto kluba, tai labai noreciau isnaudoti nestuke.gif mankstai. o cia tuo tel. nr. kur nurodyras galima pasiskambinti pasiteirauti?parasykit, jeigu kokios naujos info atsirastu smile.gif
Atsakyti
Trenere sake, kad organizuojami nauja makstai baseine grupe tilzes 9. Jie kas nori jos nr 865266104
Pati pas ja lankau tai super thumbup.gif
Atsakyti