Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Na ka atejo mamo mmm po laporaskopijos...Alia tokiu pilvo, nugaros ir sono skausmu niekada neturejau...negi cia taip daba visada bus? (rasta 3 stadija) bet pries tai net panasiu skausmu nebuvo...

jau uzsirasiau pas M eisiu 10 cd ir ziuresim ka siulys...jau pasiruosiau moraliskai (ir finansiskai ) darytis IVF...tik norejau paklausti kiek laiko leidzia klimaksinius vaistus iki IVF. Dabar prasidejo 1 ciklas po laporaskopijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 19 vasario 2008 - 18:32
QUOTE(Kudlius @ 2008 02 19, 18:09)
Tai mudvi abidvi laukiam labai mirksiukas.gif gal nors del musu atskris ax.gif

Aš savo gandrus tau siųsiu mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2008 02 19, 16:35)
Aš savo gandrus tau siųsiu  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Kaip faina thumbup.gif kokia tu draugiska 4u.gif jau kai as pamatysiu gandriukus tai irgi vysiu tavo pusen biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kudlius @ 2008 02 19, 18:56)
Kaip faina thumbup.gif kokia tu draugiska 4u.gif jau kai as pamatysiu gandriukus tai irgi vysiu tavo pusen biggrin.gif

Bet ka tik idemiau paziurejau tai tu jau lyg ir turi du? g.gif Tai turbut tau nelabai aktuoli gandriuku tema blush2.gif
Atsakyti

sveikos,
o gal kas žinot, ar tepliojimai po mėnesinių gali būti endometr. požymis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2008 02 19, 20:23)
sveikos,
o gal kas žinot, ar tepliojimai po mėnesinių gali būti endometr. požymis? g.gif

As tai prisipazystu,kad nezinau schmoll.gif
Atsakyti
gali lygiai taip pat, kaip gali ir nebuti mirksiukas.gif tai dar vis nepasidarei laparoskopijos? bigsmile.gif smile.gif

QUOTE(akedite @ 2008 02 19, 23:23)
...ar tepliojimai po mėnesinių gali būti endometr. požymis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 19 vasario 2008 - 23:13
QUOTE(euromergele @ 2008 02 20, 00:09)
gali lygiai taip pat, kaip gali ir nebuti  mirksiukas.gif  tai dar vis nepasidarei laparoskopijos?  bigsmile.gif  smile.gif

tai vat ir nesuprantu...anksčiau taip nebūdavo.. g.gif
o dabar yra po mėnes., bet prieš nebūna jokių teplionių...
o laparaskop. vis dar manęs ir aš jos laukiu...jau ilgai... doh.gif
labai tikiuosi, kad niekas nesutrukdys kovo mėnesį...
ačiū, kad klausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudlius @ 2008 02 19, 20:59)
Bet ka tik idemiau paziurejau tai tu jau lyg ir turi du? g.gif Tai turbut tau nelabai aktuoli gandriuku tema blush2.gif

Ir trečio laukiuos šiuo metu smile.gif Užtat ir sakiau, kad tau saviškius siųsiu wink.gif
Savo istoriją prieš kelis lapus parašiau. Nežinau ar pas mane endo, tiesiog buvo vienos panašus postas, tai ir aš įkišau savo trigrašį. Gal be reikalo unsure.gif
Atsakyti
mergytes,patarkit,ar galima prasytis pries IVF laparoskopijos as Londone gydausi,dare begales tyrimu,dar laukiu,bet manau,kad be IVF+ISCI neissiversiu,tik va,kai buvau Lietuvoj,tai dvi gydytojos itare,jog gali but endometrioze,viena is ju Zilaitiene,kuria as labai pasitikiu,jai labai nepatiko mano desine kiauside po stimuliacijos,sake,jog perdaug didele,nelygi,o folikulu joje labai mazai auga

Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2008 02 20, 11:45)
Ir trečio laukiuos šiuo metu smile.gif Užtat ir sakiau, kad tau saviškius siųsiu wink.gif
Savo istoriją prieš kelis lapus parašiau. Nežinau ar pas mane endo, tiesiog buvo vienos panašus postas, tai ir aš įkišau savo trigrašį. Gal be reikalo unsure.gif

Sveikinu tave labai su treciu gandriuku soske.gif o man tuomet tikrai siusk visus savo gandrus bigsmile.gif Nemanau,kad be reikalo isikisai,cia yra forumas ir mes kiekviena renkamies laisvai kur noretumem pasisakyti.Tik,kaip naujoke turiu pastebejima,kad kai kur mamukai ignoruoja i naujokus visai nekreipia demesio verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti