Įkraunama...
Įkraunama...

Gliukozės tolerancijos testas:

QUOTE(Meškėnė @ 2010 02 17, 10:55)
Mamytes, o kurioms jau nustatytas gestacinis diabetas, ar kankina jus nieztejimas kuno?

Būtinai pasakyk gydytojai dėl niežtėjimo, tai gali būti visai nesusiję su gestaciniu diabetu, tačiau kartais tai būna labai rimta. O kartais tik šiaip... kaip ir visokie skausmeliai nėščiosioms smile.gif
Papildyta:
Beje, dėl to gliukozės tolerancijos testo... Kelių savaičių jį geriausia darytis? Ar tik reikia tilpt į 24-28sav. laikotarpį ir tiek?
Atsakyti
QUOTE(pukeliux @ 2010 02 18, 12:54)
Būtinai pasakyk gydytojai dėl niežtėjimo, tai gali būti visai nesusiję su gestaciniu diabetu, tačiau kartais tai būna labai rimta. O kartais tik šiaip... kaip ir visokie skausmeliai nėščiosioms smile.gif
Papildyta:
Beje, dėl to gliukozės tolerancijos testo... Kelių savaičių jį geriausia darytis? Ar tik reikia tilpt į 24-28sav. laikotarpį ir tiek?

tai as sakiau gydytojai, bet ji kazkai nesuregavo visiskai....
man sake kad tik tuom laikotarpiu ir viskas, o jau kuri diena ten geresne tai manau jokio skirtumo
Atsakyti
sveikutes. vakar suzinojau, kad esu nestuke-cukrinuke cray.gif cray.gif cray.gif kazkoks kosmaras
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 03 18, 11:02)
sveikutes. vakar suzinojau, kad esu nestuke-cukrinuke  cray.gif  cray.gif  cray.gif  kazkoks kosmaras

...nepergyvenk, daug tokių nestuke.gif yra nueisi pas endokrinologą ir Jis Tau viską papasakos kaip elgtis toliau, galbūt dar Tau Jis ir nepasitvirtins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 03 18, 10:02)
sveikutes. vakar suzinojau, kad esu nestuke-cukrinuke  cray.gif  cray.gif  cray.gif  kazkoks kosmaras

o kokie tavo skaičiukai, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Rytoj eisiu darytis GTT tyrimo, jetus nežinau kaip reiks neapsivemt... nevalgiusiai saldumą gert doh.gif Pasiskaitinėjau temą ir neramu pasidarė... giminėje yra serganti teta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 03 18, 11:02)

svarbiausia nesinervuok, nes stresas kelia cukru 4u.gif gausi dieta, ir jei laikysies viskas bus gerai mirksiukas.gif as cia tokia pati, ir pilnai suprantu kokia panika paima kai suzinai..

Va pasiskaitinek cia placiau http://www.supermama...howtopic=565535 ten daug ir paie dietas ir apie gestacini diabeta yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2010 03 18, 14:51)
Rytoj eisiu darytis GTT tyrimo, jetus nežinau kaip reiks neapsivemt... nevalgiusiai saldumą gert doh.gif  Pasiskaitinėjau temą ir neramu pasidarė... giminėje yra serganti teta unsure.gif

nebaisus tas tyrimas,pamatysi 4u.gif . Manęs jis irgi laukia po poros savaičių,nes močiutė sirgo diabetu.
Atsakyti
ten kur as lankaus tai visiems ji daro. ir rekomenduociau visoms issitirti, kad ir mokamai, juk ne taip ir brangu.. nes is savo patirties zinau, kad gali ir nepriklausyti jokiai rizikos grupei (nei amziumi, nei antsvorio ner, nei giminej serganciu), bet va ima ir randa.. baisu ir pagalvot kas galejo but mano leliukui, jei ir toliau buciau rijus cukru ir saldumynus doh.gif
Atsakyti
Vaje vaje, pas mane irgi rado slapime cukraus, tai balandzio 7 darys man ta gliukozes tolerancijos testa unsure.gif tikiuos neras nieko, iki sesto menesio kazkaip nei negalejau paziuret i saldumynus, o db truputeli traukia tai chalva tai vel koks saldumynas blink.gif stengiuos labiau vaisius valgyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laūra @ 2010 03 19, 13:59)
Vaje vaje, pas mane irgi rado slapime cukraus, tai balandzio 7 darys man ta gliukozes tolerancijos testa unsure.gif tikiuos neras nieko, iki sesto menesio kazkaip nei negalejau paziuret i saldumynus, o db truputeli traukia tai chalva tai vel koks saldumynas blink.gif stengiuos labiau vaisius valgyti rolleyes.gif

...su vaisiais irgi reikia atsargiai, ypač su melionais, vynuogėmis ir bananais, nes jie irgi kelia cukriukus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
aš jau dariausi GTM smile.gif nes mano močiutė sirgo cukralige.
mano rezultatai:
I mėginys - 4,20
po to išgėriau 75 gr. gliukozės ir po 2 val. kartojo kraujo tyrimą.
II mėginys - 4,12

thumbup.gif
Atsakyti