Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

Sveikos. Ar gali buti perioralinis dermatitas jei neisberta o tieisog reaudona, o ryte labai pleiskanoja ir serpetoja ta vieta (aplink burna ir akis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 11 sausio 2011 - 16:44
QUOTE(Alexia @ 2011 01 11, 16:44)
Sveikos. Ar gali buti perioralinis dermatitas jei neisberta o tieisog reaudona, o ryte labai pleiskanoja ir serpetoja ta vieta (aplink burna, akis, kakta).

Papildyta:
Viena gydytoja diagnozavo alergija, kita seborejini dermatita, tracia perioralini dermatita unsure.gif Zinau tik viena, nei elidel, neo hormoniniai vaistai man nepadejo. Padejo paprastas tepalas su cinku. Raudonuma nueme ir toliau neplinta. Dabar liepe 21 d. antibiotikus gert. As tuoj pradesiu bijot gydytoju. Is vis odos ligos kaip nors kvalifikuotai diagnozuojamos ar ne. Kaip taip galima 3 diagnozes per viena menesi isgirst ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 11 sausio 2011 - 19:00
QUOTE(Alexia @ 2011 01 11, 20:00)
Papildyta:
Viena gydytoja diagnozavo alergija, kita seborejini dermatita, tracia perioralini dermatita unsure.gif Zinau tik viena, nei elidel, neo hormoniniai vaistai man nepadejo. Padejo paprastas tepalas su cinku. Raudonuma nueme ir toliau neplinta. Dabar liepe 21 d. antibiotikus gert. As tuoj pradesiu bijot gydytoju. Is vis odos ligos kaip nors kvalifikuotai diagnozuojamos ar ne. Kaip taip galima 3 diagnozes per viena menesi isgirst ....

na, man 8 metus nesugebejo diagnozes pasakyti del atopinio dermatito, tai manau, kad galima ir blogiau;DDD
Atsakyti
Tai iseitis tiesiog but bandomuoju triusiu kol pataikys arba visai nugydys ?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 01 11, 23:23)
Tai iseitis tiesiog but bandomuoju triusiu kol pataikys arba visai nugydys ?

tam tikra prasme taip, bet jusu vietoje antibiotiku as negerciau..net kai turejau siaubinga periorali dermatita, niekas antibiotiku neskyre. issigydete su tuo tepalu ir puiku, kam dar save nuodyti?:>
Atsakyti
QUOTE(jonceponce @ 2011 01 11, 22:27)
tam tikra prasme taip, bet jusu vietoje antibiotiku as negerciau..net kai turejau siaubinga periorali dermatita, niekas antibiotiku neskyre. issigydete su tuo tepalu ir puiku, kam dar save nuodyti?:>

Neissigydziau, tik raudonumas beveik dingo. As nezinau is vis ka daryt, eit pas 5-a gydytoja. Juokinga net.
Ar gali perioralinis i kakta plist, ir ar serpetoja oda? Siaip pas mane nei vieno spuogo nera, kiek skaitineju tai tipo turi bert g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 11 sausio 2011 - 22:44
QUOTE(Alexia @ 2011 01 11, 23:38)
Neissigydziau, tik raudonumas beveik dingo. As nezinau is vis ka daryt, eit pas 5-a gydytoja. Juokinga net.
Ar gali perioralinis i kakta plist, ir ar serpetoja oda? Siaip pas mane nei vieno spuogo nera, kiek skaitineju tai tipo turi bert  g.gif

spuogiukai turi buti.
Atsakyti
Sveikos...
As su ta pacia beda. Nebutinai turi buti spuogiukai, tokios raudonos demeles gali susidaryti ir taip toliau...
Pora menesiu kaip sia liga turiu, o dabar jau antra savaite antibiotikus geriu (tetraciklina) ir tikrai netikiu, kad tepaliukai ar kremukai gali si gryba isgydyti... labai viliuosi, kad bent antibiotikai pades, nes kiek skaiciau, tai kitom ir tas nepadeda.... Man kolkas jie apmazejo, jau buvo ir prie akiu isimete, bet ten nebeatsiranda...aisku odos sausumas vargina, bet cia aplamai, kad ziema, ir sausas patalpu oras... bijau vieno, kad gali atsinaujinti...
Man del maisto nieko nesake, nesuprantu, ar tai turi itakos tam dermatitui? blink.gif
Atsakyti
As dar skambinausi gydytojai taip nenoriu as tu antibiotiku. Del ligu ir taip jau dvejus nuo rugsejo sugeriau sad.gif bet sake reikia. Sake pas mane greiciausiai ir seborejinis dermatitas kartu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 01 13, 15:50)
As dar skambinausi gydytojai taip nenoriu as tu antibiotiku. Del ligu ir taip jau dvejus nuo rugsejo sugeriau sad.gif bet sake reikia. Sake pas mane greiciausiai ir seborejinis dermatitas kartu sad.gif

na antibiotikai nusilpins organizma ir seborejinis tik pabloges nuo to.. labai jau neprofesionali gydytoja sakyciau.
Atsakyti
QUOTE(jonceponce @ 2011 01 13, 22:28)
na antibiotikai nusilpins organizma ir seborejinis tik pabloges nuo to.. labai jau neprofesionali gydytoja sakyciau.

Jos argumentas - gydom perioralini, ir ziuresim kas liks. Jos prognozemis 2-4 para turetu pradeti gereti. Jeigu po 7 dienu kurso negereja, as negersiu likusiu 14 dienu ir keisiu gydytoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 13 sausio 2011 - 23:44
QUOTE(Alexia @ 2011 01 13, 23:42)
Jos argumentas - gydom perioralini, ir ziuresim kas liks. Jos prognozemis 2-4 para turetu pradeti gereti. Jeigu po 7 dienu kurso negereja, as negersiu likusiu 14 dienu ir keisiu gydytoja  doh.gif

o pas ka lankotes, jei galima paklausti?
Atsakyti