labukas likimo drauges,istorija mano tokia,kazkur pries metus issoko prie nosies ir lupu rauksles mazi trys spuogeliai,na as is pradziu nekreipiau demesio,tepiau su elaconu

ir man per diena praeidavo ,paskui po savaites vel issogdavo ir vel patepdavau

taip ir zaidziau apie 6 men,galu galiausiai nusprendziau eiti pas gydytoja,nes ne uz kalnu buvo mano vestuves,tai galvojau reik issigydyt,nes nelabai noretusi,kad vestuviu ryta issoktu spuogai,tai va uzsirasiau pas gydytoja kiriaviciene kuri dirba taikos 103 konsultacinei klinikoj,atejau pazejo i mane ir sako grybelis,be jokiu tyrimu be nieko,prirase tepalo kazkokio daromo,nu grizau pasitepiau vakare dvigubai daugiau issoko,nu ka as kita diena is pacio ryto vel pas ja,ji pazejo sako taip turi buti,as sakau man vestuves po menesio,nu ji tada israse nizoral tabletes,geriau geriau o man vis blogyn ir blogyn,nebejau pas ja,likus iki vestuviu savaitei teko tept su elaconu ,kad per vestuves buciau normali,na iki vestuviu ryskus raudonumas praejo tai ten jau likucius uzmaskavo pudra,tai nieko nesimate,po vestuviu zygiuoju pas kita dermatologe sleiniene cia odos ir venerologijos klinikoje juros4 klaipeda.na ji pazejo,nusiunte tyrimui grybelio,jokio grybelio nerado,tada nusprende,kad cia sualergizavo oda nuo antigrybeliniu vaistu ir tepalu,nu ka israse man ji fucidino tepalo,valyti ta vieta su spiritu,ir gerti po tablete kestine 10 mg,na pradejau gerti lygtais viskas gerejo,pasirodziu jai po savaites su trupuciu ji sako nebegerk vaistu ten tirpala israse castellani ir taip tepiau ta vieta,po keliu dienu atsikeliu jauciu toj vietoj tempima,nu ka ir vel vaizdelis ziaurus,vel iskilusios papules kurios paskui susijungia i ryskiai raudona deme,nuvazevau vel pas ja,ir ji man atsako:as nzn kas tau cia yra cia tipo megink eit pas alergologa,tau cia alergija

as tau niekuom padet negaliu.normalei galvoju tai koks tu gydytojas ,kad padet negali?na taip ir nukeliavau pas alergologa,sukisau kruva pinigu ,kad nustatytu kam alergiska,na ir atsakymas-NIEKAM!!!!!tik nikeliui,kur ta zinojau jau nuo vaikystes

na tada visa depresijoj skaiciau atsiliepimus apie klaipedos gydytojus dermatologus,kur kreiptis ka daryti,ir radau daktareli Vytauta TOLIUSI,pas ji papuylt labai sunku,jis dirba toj pacioj klinikoj kaip ir sleiniene,tik jis tos klinikos vedejas,pasiskambinau jam pasiprasiau pasakiau kas per situacija,sake ateiti po keliu dienu,na susiruosiau pas ji,pirmas daktaras is mano praeitu kuris atydziai apziurejo mano veida,liezuvi,isklausinejo visokiu situaciju,ir nusprende,kad pas mane peroralinis dermatitas,israse 20 dienu doxiciklina ir vitella ictamo tepaliuka tepti ryte ir vakare,sake gali vel issokti,na va jau geriu 4 dienas doxiciklina tepu tepalu ir 3 diena isoko vel toje zonoje spuogeliu,bet jau maziau,jis sake ,kad vaistai pradeda vweikti tik po 3-4 dienu,tai tas ramina .zesim kas bus toliau,nebegaliu valdyti asaru,nuolat verkiu,nors suprantu kad darau sau blogiau,norisi dingt kur nors,kad niekas taves nematytu,kad pati saves nematyciau,skaitau sia tema ir labai dziaugiuosi kam pavyko issigydyti,man trodo ,kad jau gyvenime jos neatsikratysiu,na bet zesim gal nors vienas daktaras dirbs savo darba su zmogiska sirdim,o ne taip ,kad kaip pries tai ,kad tik greiciau nusikratyt pacientu,pyktis ima,tai kam ejot mokintis tokia specialybe,kad pacientai isgirstu zodzius:as niekuom jum negaliu padet!!!

cia ziaurus daktaro zodziai,kurie pacienta dar labiau nuvilia ,na lauksim rezultatu