Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

O man gerai irnesakyk.gif Mano vyras nesirauko nuo jokiu mano kvepalu - galiu kvepet kokiais tik noriu. Kita vertus, komplimentais irgi nesizarsto g.gif Suprask, kad nori: jam cia taip visi vienodai patinka ar visi vienodai "siaip sau" mastau.gif
Atsakyti
katik paklausiau vyro,kokie skanus,sake visi skanus,kuriuos naudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 05 09, 17:40)
Ir mano taip pat drinks_cheers.gif

Ir mano taip pat bigsmile.gif biggrin.gif (bet man patinka saldesni.... rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 05 09, 17:34)
Tik ne mano sutiktiem tongue.gif

QUOTE(Malena @ 2008 05 09, 17:40)
Ir mano taip pat drinks_cheers.gif

QUOTE(Levereti @ 2008 05 10, 08:21)
Ir mano taip pat bigsmile.gif  biggrin.gif  (bet man patinka saldesni.... rolleyes.gif )

Reiskia pas mane saldainiu arba sunkesniu kvapu megejai lotuliukas.gif Matyt, renkuos pagal save bigsmile.gif
Atsakyti
o maniskiui tai labai patinka kai kvepinuos su davidof cool woter ax.gif
Atsakyti
Is mano patirties tai Escada Magnetism patinka daugumai. bent jau daugiausia komplimentu esu susilaukusi ir uzklausimu kuo kvepiu.
Atsakyti
Escada Magnetism wub.gif
Atsakyti
maniskiam tai patinka eskada moon sparkle tongue.gif
Atsakyti
manajam patinka champs elysees smile.gif
taciau deja deja nemegsta kenzo drambliuko kuris man patinka doh.gif
Atsakyti
o gal kuri bandėte Valentino "Rock'n'Rose"? kaip jums ir jūsų vyrams? smile.gif

man asmeniškai šis kvapas labai patinka.. bet prisibijau ar nepasirodys kitiems per slogus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleo @ 2008 06 25, 21:03)
o gal kuri bandėte Valentino "Rock'n'Rose"? kaip jums ir jūsų vyrams? smile.gif

man asmeniškai šis kvapas labai patinka.. bet prisibijau ar nepasirodys kitiems per slogus wink.gif

Per slogus? bigsmile.gif Taigis lengvumėlis, koks dar slogumas? biggrin.gif

O jei į temą, tai mano mėgstamiausi kvapai greičiau vyrams vidurius susuka, nei protą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 06 25, 21:59)

O jei į temą, tai mano mėgstamiausi kvapai greičiau vyrams vidurius susuka, nei protą cool.gif

Oj, kaip tiksliai pasakyta biggrin.gif Pas mane tas pats drinks_cheers.gif Ypac i Kenzo Drambli visi labai jautriai reaguoja.
Atsakyti