Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

Gal kas zinote, kur rasti Lietuvoje Rochas Byzance kvepalus?
http://tbn2.google.c...e/byzance_w.jpg
Ar is viso ju yra prekyboje?
Girdejau jie astrus ir savotiski, gal ir susuktu vyrams galvas ax.gif

ikelciau paveiksleli , bet nemoku. todel nuoroda tik uzrasiau.
Atsakyti
QUOTE(Gunes @ 2009 03 18, 00:16)

Lietuvoje jų senokai nebėra. Ieškok internetinėse parduotuvėse.
Tačiau juokingai graudu man , kad nori įsigyti kvepalus, kurių kvapo nė nežinai, o tik pasikliauji kažkieno mesteltu tuo "magišku" pasakymu susuka vyrams galvas. biggrin.gif Ku garantija, kad susukti susuks, bet ne galvą, o vidurius ir net tik jam, o ir tau pačiai? Jei jau taip atkaliai norisi būtent Byzance, pasiklausinėk čia merginų, gal kuri turi juos ir duos pauostyti, pasipurkšti ant odos.
Atsakyti
QUOTE(Gunes @ 2009 03 18, 00:16)
http://tbn2.google.c...e/byzance_w.jpg

ikelciau paveiksleli , bet nemoku. todel nuoroda tik uzrasiau.

Abejoju, kad čia būtent tokie kvepalai, kurie susuktų vyrams galvas biggrin.gif

Kvepalai savotiški, sunkūs, vintažiniai ( to biš "bobutiški" ) Panašumo turi su Salvador Dali
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2009 03 18, 11:01)
Abejoju, kad čia būtent tokie kvepalai, kurie susuktų vyrams galvas  biggrin.gif

Kvepalai savotiški, sunkūs, vintažiniai ( to biš "bobutiški" ) Panašumo turi su Salvador Dali
user posted image

Sitie man - kaz kas baisaus karsta.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 03 18, 08:37)
Lietuvoje jų senokai nebėra.  Ieškok internetinėse parduotuvėse.
Tačiau juokingai graudu man , kad nori įsigyti kvepalus, kurių kvapo nė nežinai, o tik pasikliauji  kažkieno mesteltu  tuo "magišku" pasakymu susuka vyrams galvasbiggrin.gif  Ku garantija, kad susukti susuks, bet ne galvą, o  vidurius ir net tik jam, o ir tau pačiai?  Jei jau taip atkaliai norisi būtent Byzance, pasiklausinėk čia merginų, gal kuri turi juos ir duos pauostyti, pasipurkšti ant odos.

o kas sake, kad as noriu juos isigyti net neuosčiusi? taip visai nėra. kodėl darai iškart kažkokias išvadas? aš tik paklausiau.
bet dėkui už kitą informaciją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gunes: 18 kovo 2009 - 19:55
D&G Light blue smile.gif
Atsakyti
as saviski su sitais suviliojau... wub.gif jam patinka saldus kvapai blush2.gif gaila, kad siu kvepalu sunku rasti...
user posted image
Atsakyti
Gal kuri pareikstu nuomone apie AGENT PROVOCATEUR Maitresse Gold Edition. Dekui
Atsakyti
Moschino "Couture" ir man patinka, ir maniskis dievina wub.gif
Atsakyti
maniskiui patinka GUCCI RUSH:)
Atsakyti
savaja meile pries kelis metus tai sugundziau Escada - rock in rio wub.gif abu alpejom del to kvapo, o dabar pasikvepinus Dior addict shine susuku jam galva is naujo blush2.gif wub.gif
Atsakyti
na na, jei su tokiu silpnu kvapeliu kaip shine susuki galvą tai arba neseniai kartu arba jauni tai ir iš dušo išlindus susuktum galvą biggrin.gif
Atsakyti