Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

QUOTE(Linulee @ 2010 12 09, 21:10)
Na, MB tai kazkaip giria visus mano kvapus,bet labiausiai megsta: versace-crystal noir edp, nina ricci-nina, dkny red delicious, ckin2u, dior addict shine, bs-fantasy. o teko parduot gucci - rush , nes nemego juodai,nosi grauze sake  biggrin.gif  ir nelabai patinka cd j`adore,bet kartais vistiek padarau pora psyku,nes man patinka biggrin.gif  ax.gif

galvojau apie mano vyra rasot blink.gif lotuliukas.gif nina , dkny (zalias), ckin2u jis irgi megsta ... o kai daviau gucci - rush pauostyti sako kaip dvokia biggrin.gif
Atsakyti
Vasarai - Davidoff Cool Water - nuo studiju laiku nekeiciu, nerealus ,man jie ir vyrui patinka...
Ziemai - Chanel Chance - vyras dievina, niekaip negaliu pakeisti i kita kvapa

Creme de la Creme parduotuvej geruliu tokiu prisiuosciau, gal visgi sia ziema galesiu kitaip kvepeti:)

Man tai svarbiausia, kas patinka mano vyrui...jei nepatinka, viskas vaziuoja pas sese arba mama:) meile - tai chemija - kvapas svarbiausia:)

Atsakyti
smile.gifsmile.gif+2010 12 10, 15:32-->
QUOTE(Kristina:)smile.gifsmile.gif @ 2010 12 10, 15:32)

Man tai svarbiausia, kas patinka mano vyrui...jei nepatinka, viskas vaziuoja pas sese arba mama:) meile - tai chemija - kvapas svarbiausia:)

blink.gif O jei jum labai patinka vistiek atiduodat, nes vyrui nepatinka ? Kvepinciausi toliau ir galvos nesukciau cool.gif
Atsakyti
smile.gifsmile.gif+2010 12 10, 14:32-->
QUOTE(Kristina:)smile.gifsmile.gif @ 2010 12 10, 14:32)
Man tai svarbiausia, kas patinka mano vyrui...

blink.gif biggrin.gif

man tai svarbiausia save mylėt nail.gif biggrin.gif vyrui beveik visi mano kvepalai nepatinka. bet jei lieptų rinktis, ar jis, ar kvepalai, aš dar gerai pagalvočiau lotuliukas.gif matyt tai ne meilė wub.gif

nors ne. tai meilė. kvepalams ... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 10 gruodžio 2010 - 22:07
QUOTE(Monmorensi @ 2010 12 10, 23:05)
blink.gif  biggrin.gif

man tai svarbiausia save mylėt nail.gif  biggrin.gif vyrui beveik visi mano kvepalai nepatinka. bet jei lieptų rinktis, ar jis, ar kvepalai, aš dar gerai pagalvočiau  lotuliukas.gif matyt tai ne meilė  wub.gif

nors ne. tai meilė. kvepalams ...  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif  biggrin.gif

man tai svarbiausia save mylėt nail.gif  biggrin.gif vyrui beveik visi mano kvepalai nepatinka. bet jei lieptų rinktis, ar jis, ar kvepalai, aš dar gerai pagalvočiau  lotuliukas.gif matyt tai ne meilė  wub.gif

drinks_cheers.gif

Dar pridėčiau: manau, kad jei atsisakai savo pomėgio dėl to, kad kažkam tai nepatinka, prarandi dalį savo asmenybės. O blankios asmenybės vėliau ar anksčiau nusibosta, kad ir kokia meilė bebūtų.
Aš už tai, kad pirmiausia reikia investuot į save, vaikus, tik tada į vyrą... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 12 10, 23:00)
blink.gif O jei jum labai patinka vistiek atiduodat, nes vyrui nepatinka ? Kvepinciausi toliau ir galvos nesukciau  cool.gif

Pritariu biggrin.gif
Bet seip, MB placiu paziuru....jei tik tau patinka brangioji tongue.gif
Atsakyti
blink.gif  biggrin.gif

Pažįstama situacija lotuliukas.gif

QUOTE(eglejtree @ 2010 12 12, 15:36)
Pritariu  biggrin.gif
Bet seip, MB placiu paziuru....jei tik tau patinka brangioji  tongue.gif

Šaunuolis smile.gif
Atsakyti
JIE dievina escada ocean lounge, nors man jie šiaip sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.Rita @ 2010 12 13, 21:32)
JIE dievina 

Jie visi? vau lotuliukas.gif