Įkraunama...
Įkraunama...

Gydymo įstaigos II

Aš ir pas jį buvau labai liuks, labai atidus ir malonus. Kiek esu daktarų praėjus pirmą kartą sutikau tokį atidų, skrupulingą.

As ir rytoj zygiuoju su vyru pas Z.Zeba 4u.gif ,tikiuosi viskas praeis gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(romantike* @ 2007 03 06, 18:23)
As ir rytoj zygiuoju su vyru pas Z.Zeba 4u.gif ,tikiuosi viskas praeis gerai ax.gif

sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
Man irgi teko su juo susidurti, tai likau sužavėta jo nuoširdumu. Ne dažnai gydytojas stengiasi įsijausti į mūsų problemas. Stengiasi kuo greičiau viską susakyti ir atsisveikinti, o jis kantriai atsakinėja.....
Atsakyti
Smagu girdeti tiek graziu atsiliepimu apie si daktara thumbup.gif
Ryt kaip tik jam zadu skambinti del chlamidiju ir kitu "zarazu" atsakymo ir galvoju, ar sakyti jam del kai kuriu keistumu g.gif Jau gal ryt turetu buti mmm, o nuo vakar pradejo man po truputi rusvai teplioti, ko gyvenime nebudavo. O mmm visada prasideda gausiai ir raudonai. Galvoju, ar sakyti jam apie tai jei neprasides iki skambinimo mmm, kad gal cia kazka reiskia ar dar palaukti iki savaitgalio. doh.gif
Atsakyti
Relaks, o tu kartais ne nėščia???
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 03 07, 15:18)
Relaks, o tu kartais ne nėščia???

Nezinau g.gif Kai jau daugiau ne 3 metai laukiu to stebuklo, tai bijau prisifantazuoti, o paskui vel nusivilti. Net ir testus jau pries du metus meciau daryti, o dabar net bijau ji pirkti doh.gif Durna gal as, bet jauciuosi bjauriai.
Atsakyti
Relaks, dėl šventos ramybės pasidaryk. Nes jei niekad netepliojo, kažkaip labai jau įdomu. O būna dažnai, kad vietoj pirmų mėn. tik pateplioja. Gi ne karvę tas testas kainuoja, o bent jau žinosi ir nusiraminsi jei ką.
Atsakyti
sveikos,merginos smile.gif na vat as po vizito pas Z.Zeba 4u.gif ir kagi, galiu drasiai pasakyti,kad tokio gydytojo laukiau visada....likau juo labai,labai patenkinta....koks jo isklausymas,susikoncentravimas i visas problemas....
tuo negalejau pasigirti budama VK...dziugiuosi,kad pas ji perejau.... smile.gif
tokiems reikia medalius kabinti thumbup.gif ir tokius zmones gydytojais vadinti....apziurejo super svelniai,beveik visa pusvalandi,nuodugniai... blush-anim-cl.gif
na galiu pasakyti,kad likau patenkinta juo...labai,labai.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(romantike* @ 2007 03 07, 15:43)
sveikos,merginos smile.gif  na vat as po vizito pas Z.Zeba 4u.gif  ir kagi, galiu drasiai pasakyti,kad tokio gydytojo laukiau visada....likau juo labai,labai patenkinta....koks jo isklausymas,susikoncentravimas i visas problemas....
tuo negalejau pasigirti budama VK...dziugiuosi,kad pas ji perejau....  smile.gif
tokiems reikia medalius kabinti  thumbup.gif ir tokius zmones gydytojais vadinti....apziurejo super svelniai,beveik visa pusvalandi,nuodugniai... blush-anim-cl.gif
na galiu pasakyti,kad likau patenkinta juo...labai,labai.... thumbup.gif

Aš ir pas jį lankausi ax.gif ir tikrai kitų gydytojų net matyti nenoriu, aš ir perėjau iš VK ax.gif
Atsakyti
as taip dziaugiuosi, kad visai netycia ir netiketai, pries du metus, benradarbes ispudzius isklausius, nulekiau pas ta pati daktara smile.gif po U man tai buvo tikras stebuklas smile.gif ir dabar lankausi ir tikrai nenoreciau i joki kita iskeisti smile.gif
Atsakyti
Merginos o M ir V klinikoje daro spermos paseli? jei taip kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2007 03 07, 17:47)
Merginos o M ir V klinikoje daro spermos paseli? jei taip kokia kaina?

http://www.motinairv...=/pac-ikainiai/ čia pažiūrėk
Atsakyti