Įkraunama...
Įkraunama...

Gydymo įstaigos II

gal žinote merginos kokiu tikslu VK Vilniuje, palatoje stovi padėta tuščia kavos MK dėžutė g.gif aš jau antrą kartą patenku į tą palatą, o ten vis stovi ta dėžė. Gal tai interjero detalė, o gal kas esate radę ją pilną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 03 20, 10:35)
gyd. Klimas dirba Tilto g. 11 esančioje poliklinikoje, registratūros tel. 2629029, jei be siuntimo, tai pirmas vizitas kainuos apie 50lt(o gal dar pabrango), o visi kiti vizitai, konsultacijos ir echo(pagal poreikį) nieko nekainuoja, jei su siuntimu, tai ir pirmas vizitas nemokamai

Dabar jis dirba jau ilgiau, berods nuo 7 iki 13val. tai taloną tikrai galima gauti greičiau nei po dviejų sav., kartais būna po kokių 3d.

Iš savo poliklinikos tikrai nereikia išsirašyti

Noriu tik papildyti (kadangi vakar ėjau pas jį..)
Ėjau be siuntimo - sumokėjau 75 Lt su centais, o dirba jis 7-14 val smile.gif
Šiaip man patiko, nežiūrint blogų naujienų doh.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti. Jei aš IVF dariausi M IR V klinikoje, o vyrą tyrinėt norėčiau pas Žilaitiene. Ar galiu aš dabar registruotis į VK kliniką. g.gif Ar turiu eiti ten kur dariausi IVF.
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 24, 16:09)
Norėjau paklausti. Jei aš IVF dariausi M IR V klinikoje, o vyrą tyrinėt norėčiau pas Žilaitiene. Ar galiu aš dabar registruotis į VK kliniką.  g.gif  Ar turiu eiti ten kur dariausi IVF.

Aš IUI darausi M ir V, o mano vyrą tyrinėja Žilaitienė ax.gif
Tau visai nereikia registruotis į KV, registruotis turi tik tavo vyras.
Ir VK ir M ir V pasitiki vieni kitų tyrimais, o be to ir pati Ž sakė, kad reikia rinktis gydytojus, o ne klinikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 04 24, 17:14)
Aš IUI darausi M ir V, o mano vyrą tyrinėja Žilaitienė ax.gif 
Tau visai nereikia registruotis į KV, registruotis turi tik tavo vyras.
Ir VK ir M ir V pasitiki vieni kitų tyrimais, o be to ir pati Ž sakė, kad reikia rinktis gydytojus, o ne klinikas mirksiukas.gif

Ačiū. supratau.
Atsakyti
QUOTE(asentra @ 2007 04 20, 11:27)
gal žinote merginos kokiu tikslu VK Vilniuje, palatoje stovi padėta tuščia kavos MK dėžutė g.gif aš jau antrą kartą patenku į tą palatą, o ten vis stovi ta dėžė. Gal tai interjero detalė, o gal kas esate radę ją pilną  lotuliukas.gif

Kai mes buvome, dežutė taip pat buvo tuščia, gal ten arbatpinigiams? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 24, 15:09)
Norėjau paklausti. Jei aš IVF dariausi M IR V klinikoje, o vyrą tyrinėt norėčiau pas Žilaitiene. Ar galiu aš dabar registruotis į VK kliniką.  g.gif  Ar turiu eiti ten kur dariausi IVF.

Jei nesunku,paaiskink,kodel norit pas Zilaitiene.M iur V. klinikoje irgi yra urologas.Ir ka butent jus norit tirti pas vyra. Mes irgi lankomes M ir V.
Atsakyti
merginos,o ar nebuvo minciu,pvz. po nepasisekusiu bandymu keist klinikos,ar gydytoja? g.gif .kazkaip pradedu galvot,kad gal gerai ir kita nuomone isgirst g.gif .
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 05 03, 08:26)
merginos,o ar nebuvo minciu,pvz. po nepasisekusiu bandymu keist klinikos,ar gydytoja? g.gif .kazkaip pradedu galvot,kad gal gerai ir kita nuomone isgirst g.gif .

Aš po pirmo nepasisekusio IVF pakeičiau tiek gydytmo įstaigą tiek gydytoją ir esu labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 05 03, 09:26)

Aš pas vieną ginę vaikščiojau apie metus, bet po pusmečio man pradėjo kilti abejonės dėl jos gydymo metodų, tada pakeičiau ir gydytoją ir gydymo įstaigą. Jau apie metus lankausi pas kitą specą, nors rezultato dar nėra, bet tikrai neabejoju jo sugebėjimais ir žiniomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2007 05 03, 11:28)
Aš po pirmo nepasisekusio IVF pakeičiau tiek gydytmo įstaigą tiek gydytoją ir esu labai patenkinta  wub.gif

Ir aš drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 05 03, 09:26)

Žinai GONZA, kaip pasakė mano gydytojas- kad geriausias gydytojas tas, pas kuri kažkas pastoja. Mano nuomonė tokia pat. Jei nepavyksta, aišku skaudu, bet tai nereiškia kad kaltas gydytojas 4u.gif
Atsakyti