Įkraunama...
Įkraunama...

Gydymo įstaigos II

QUOTE(saules zuikis @ 2007 01 19, 19:43)
Ačiū. O jis sestadieniais dirba?

g.gif Įdomus klausimas g.gif Niekad nėjau šeštadieniais , išskyrus kai punkciją darė ax.gif Gal pabandyk pasiskambinti į registratūrą ir pasidomėti, o tai bijau pameluoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2007 01 19, 19:43)
Ačiū. O jis sestadieniais dirba?

ne, ž.ž. tikrai nedirba šeštadieniais vk. man jis dar davė savo darbo laiko valandas, tai ten jokio šeštadienio nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 01 20, 11:10)
ne, ž.ž. tikrai nedirba šeštadieniais vk. man jis dar davė savo darbo laiko valandas, tai ten jokio šeštadienio nėra  schmoll.gif

Vilmunce , Ž.Ž. ne VK dirba schmoll.gif , o Motinos ir vaiko klinikoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Pvz., R. iš M. ir V. dirba šeštadieniais, bet ne visais, kažkaip pagal darbo grafiką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 01 20, 11:21)
Vilmunce , Ž.Ž. ne VK dirba schmoll.gif , o Motinos ir vaiko klinikoje mirksiukas.gif

ŽINAU, kad m ir v. mirksiukas.gif ne blondinė aš smile.gif
Atsakyti
kai reikia tai daktaras Žėba aisku ateina sestadieni. bet seip jis gaunas kad dirba kas antra sestadieni. bet esme tame, kad kuri sestadieni jis dirbs o kuri ne, galima suzinoti tik paskambinus ta pacia savaite. pries dvi savaites dar nezino registratura. as pvz kita sestadieni noreciau pas ji apsilankyt, tai koki antradieni skambinsiu ir jau turetu zinoti registratura bus jis ar ne.
Atsakyti
QUOTE(saules_zuikutis @ 2007 01 20, 13:09)
kai reikia tai daktaras Žėba aisku ateina sestadieni. bet seip jis gaunas kad dirba kas antra sestadieni. bet esme tame, kad kuri sestadieni jis dirbs o kuri ne, galima suzinoti tik paskambinus ta pacia savaite. pries dvi savaites dar nezino registratura. as pvz kita sestadieni noreciau pas ji apsilankyt, tai koki antradieni skambinsiu ir jau turetu zinoti registratura bus jis ar ne.

Žeba dirbo siandien tai kitą šeštadienį gali ir nedirbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2007 01 20, 15:44)
Žeba dirbo siandien tai kitą šeštadienį gali ir nedirbti g.gif

uj kaip blogai. pabandysiu paskambinti antradieni. bet greiciausiai kad nedirbs. tai tada ko gero teks keliauti dar kita savaitgali pas ji.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 01 19, 23:56)
Šiandien buvau Klaipėdos VK. Pamačiau kainas  doh.gif Jos žymiai didesnės, nei buvo prieš 4 m., kai aš ten gydžiausi.

Jos didziausios lyginant su visomis Lietuvos vaisingumo klinikomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 01 20, 21:54)
Jos didziausios lyginant su visomis Lietuvos vaisingumo klinikomis  doh.gif

Įdomu, kodėl? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nireglina: 20 sausio 2007 - 22:31
O aš niekaip negaliu apsispręsti ar eiti pas Žėbą ar pas Rožukienę.
Įdomu kurio rezultatai IVF yra geresni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 01 21, 11:09)
O aš niekaip negaliu apsispręsti ar eiti pas Žėbą ar pas Rožukienę.
Įdomu kurio rezultatai IVF yra geresni? g.gif

nezinau pas ka rezultatai geresni g.gif bet as visgi nekeisciau Žėbos smile.gif niu bent jau kol kas smile.gif nors viena nakti sapnavau, kad antra ivf dare Usonienė smile.gif
Atsakyti