na jus mane ne taip supratote, as neieskau tokio kuris pasakytu viskas gerai nieko daryti nereikia. Nes as pati zinau, kad ne viskas cia gerai pas mane. Bet tiesos del atsipalaidavimo yra daug. Manau tai tikrai labai padeda.
Ieskau gydytojo, kuris daro tai ka reikia daryti, bet nepasako to ko nereikia pasakyti, kad isliktu tikejimas.
Na buvau siandien pas Klima....jezaw jezaw koks grubus...taip jau paspaudzia vyriskai !! na bet siaip viska isaiskino ir apziurejo atidziai.
Papildyta:
QUOTE(Chiara @ 2007 07 05, 09:01)
Pazengusia endometrioze ginekologas puikiai uzciuopia pirstais.
nieko ji ten man neciuope, tik pasake kad nereguliarios menesines, polinkis i spuogus ir plauaki ant koju yra baisios ligos pozymis. 19-metei man tikrai nuskambejo labai baisiai!!!
Papildyta:
QUOTE(Veronika @ 2007 07 05, 08:28)
Visiška nesąmonė.

Sėkmės beieškant gydytojų, kurie pasakytų tai, kas tau patinka.Bet žinok, kad taip besiblaškant laikas praeina veltui...
keista....as kazkaip galvojau, kad dauguma cia esanciu tiki stebuklu ir nelinke uzsidepresuoti reikia to ar nereikia...dar netgi kazkas labai intensyviai kazkam patarinejo - jeigu nepasitiki gydytoju ar kas nors nepatinka - keisk, eik ieskok kito. Keista, kad dabar man prabilus apie optimizmo paieskas sulaukiau tiek daug bandymu itikinti mane kad viskas blogai.....