Įkraunama...
Įkraunama...

Gydymo įstaigos II

Labas,
penktadieni laukia pirmas vizitas pas daktaras z.z., m.ir v. klinikoj,labai laukiu. iskilo toks klausimelis. geda klausti, bet pati nesugalvoju blush2.gif . ar reikia buti pasiruosus echoskopijai, t.y.,buti pilna pusle? blush2.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2007 07 25, 20:33)
Labas,
penktadieni laukia pirmas vizitas pas daktaras z.z., m.ir v. klinikoj,labai laukiu. iskilo toks klausimelis. geda klausti, bet pati nesugalvoju  blush2.gif . ar reikia buti pasiruosus echoskopijai, t.y.,buti pilna pusle? blush2.gif  Aciu

nu as pas ji su tuscia einu visad smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif su pilna pusle tik pas polikliniku ginekologes reikia eiti, ta persenusi technika kitaip nieko nemato smile.gif o pas siuolaikinius gydytojus kaip tik su tuscia reikia eiti 4u.gif

... ar reikia buti pasiruosus echoskopijai, t.y.,buti pilna pusle? blush2.gif  Aciu

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 07 25, 21:25)
biggrin.gif  su pilna pusle tik pas polikliniku ginekologes reikia eiti, ta persenusi technika kitaip nieko nemato smile.gif o pas siuolaikinius gydytojus kaip tik su tuscia reikia eiti  4u.gif

Jei žiūri vaginaliniu- tai tusčia, o jei per pilvą- tai pilna, bent jau man taip aiškino. Mano poliklinikoje yra toks ir toks, tai įeinat klausia "jūs su pilna pusle, ar su prezervatyvu (atsinešt reikia)" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
penktadieni laukia pirmas vizitas pas daktaras z.z., m.ir v. klinikoj,labai laukiu. iskilo toks klausimelis. geda klausti, bet pati nesugalvoju  blush2.gif . ar reikia buti pasiruosus echoskopijai, t.y.,buti pilna pusle? blush2.gif  Aciu

ne nereikia pilnos pūslės. Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
blink.gif ..vadinas arba as jau simta metu poliklinikoj nebuvau ir jie isigijo geresnes aparaturas...arba tavo poliklinika pazhangesne biggrin.gif

QUOTE(Mirėja @ 2007 07 25, 21:32)
....."jūs su pilna pusle, ar su prezervatyvu (atsinešt reikia)"  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 07 25, 21:57)
blink.gif  ..vadinas arba as jau simta metu poliklinikoj nebuvau ir jie isigijo geresnes aparaturas...arba tavo poliklinika pazhangesne  biggrin.gif

Mano nuotikiai mano "pažangioje" poliklinikoje anoje "nėštukių" temoje liko doh.gif Iki šiol negaliu patikėt kas ten mano terapeutei buvo užplaukė, blink.gif iki tol lankiausi pas ją 14 metų ir viskas buvo gerai. Nors moterų konsultacija buvo nebloga, negaliu nieko sakyt. Vaginalinį echoskopą 2001 jie jau turėjo.
Atsakyti
Labas, gal kas lankotės pas gyd. R. Gricių ? Kokie atsiliepimai ? Mano ginė atostogauja, tai užrašė pas jį...
Atsakyti
Lankiausi...Atidus...Demesingas...Svelnus...
Sako, lengva ranka...
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2007 08 06, 23:28)
Lankiausi...Atidus...Demesingas...Svelnus...
Sako, lengva ranka...

Meda-1, ačiū už nuomonę...tikiuosi ir man suveiks ta lengva ranka....
Atsakyti
ir as esu dariusi pas ji kelias IUI, 100 proc. pritariu Medos-1 issakytoms mintims apie ji, bet IVF vistiek jam nepatikeciau wink.gif bent jau kolkas...

QUOTE(Pie @ 2007 08 07, 10:47)
Meda-1, ačiū už nuomonę...tikiuosi ir man suveiks ta lengva ranka....

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 07, 13:36)
ir as esu dariusi pas ji kelias IUI, 100 proc. pritariu Medos-1 issakytoms mintims apie ji, bet IVF vistiek jam nepatikeciau wink.gif bent jau kolkas...

Euromergele, o kodėl nepatikėtum ? Patirtį per mažą turi ?
Atsakyti