Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriškų genitalijų korekcija

Apklausa: Ar darytumetes plastine mot.genitaliju operacija? (526 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As anksciau labai del to kompleksavau smile.gif .
Bet mano vyrui tai graziausias dalykas- rozhytem ir ziedlapiukais vadina,sako,kad labai moteriska. Ankstesni partneriai tokiu komplimentu nesake-bet verzdavosi oralini daryt (ir jiems labai patikdavo) biggrin.gif

Atsakyti
salin kompleksus, paziurekit i viska is teigiamos pusytes 4u.gif
Atsakyti
niekada nekompleksavau dėl savo lupyčių. O ir prieš ką kompleksuoti? prieš partnerį? na jei jau gyvenu su juo, miegu, myliuosi, tai kokie dar kompleksai? juk jis priima mane tokią, kokia esu. O dėl visų kitų.... nusispjaut man ką kiti kalba. Man gražu tai, kas man gražu smile.gif
Atsakyti
jūs kalbat, jei jums ten viskas tvarkoj..
Atsakyti
QUOTE(Finka_Karzinka @ 2008 09 14, 20:56)
As anksciau labai del to kompleksavau smile.gif .
  Bet mano vyrui tai graziausias dalykas- rozhytem ir ziedlapiukais vadina,sako,kad labai moteriska.  Ankstesni partneriai tokiu komplimentu nesake-bet verzdavosi oralini daryt (ir jiems labai patikdavo) biggrin.gif

lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Noreciau susipazinti su dideliu lupyciu turetoja.
Atsakyti
nu ir tema biggrin.gif nemaniau, kad čia kazkokios problemos pas merginas dėl to mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 09 17, 18:44)
jūs kalbat, jei jums ten viskas tvarkoj..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
va radom dar kam ir labai juokinga tema čia. pasaka
Dumblas - savo pasvaičiojimus rašykite 'už miegamo durų'
Atsakyti
Oj,nepatogu kistis.Gyvenu su vyru 14 metu,daug ka matem lovoj visom prasmem,ir jis pasake,kad ne lupos ir rozes viduj pas mus esme,bet tolerancija,supratimas,nes siuo metu tikrai sunku.Bukim tvarkingos,aistringos,mylekim juos,jie mums visada bus demesingi,kai dabar sunus laikai.Ir tikrai prie musu tolerancijos jiems nereiks naudot prostamoliu,zinos kad po vargu grizta i siltus namus.Keisim-nekeisim savo lupas,jei busim raganos,vyru neturesim.Beje,esam moterys,kokias lupas turim,vyrai turi mus mylet,juk gimdom vaikus,stengiames del gerbuvio,darom jiems est
Atsakyti

Nelabai suprantat, apie ka rasot, mielos moterys, kurios neturejot tokios problemos smile.gif
Nemanau, kad kuri ryztusi daryti tokia operacija, noredama tik itikti savo (arba ne) vyrui. Ji tai darosi del saves, del to, kd tai jai yra problema... Taip kad nesapaliokim apie tai, kad reikia myleti save tokia, kokia esi, ar kad vyram patinka tokios ar kitokios lupos...
Man pvz neitin patinka mano nosis, bet niekada gyvenime nesiryzciau jos operuoti, nors ja mato visi...Ten mate tik mano vyras, ir jam patiko tai, ka jis mate, taciau tai nebuvo gerai MAN...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CRETA: 19 rugsėjo 2008 - 20:34
4u.gif jeigu kiekvieną dieną galvoji apie tai, jeigu tau tas apkartina gyvenimą, manau verta darytis operaciją. 4u.gif ir nelaukti.

pritariu, kad abejotina jog moteris dėl vyro darosi. nu neįsivaizduoju tokio vyro, kuriam į galvą ateitų tokia mintis ir juo labiau kad galėtų šią mintį moteriai pasakyt, kad jos ta vietelė negraži lotuliukas.gif
Atsakyti