Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriškų genitalijų korekcija

Apklausa: Ar darytumetes plastine mot.genitaliju operacija? (526 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sėdžiu aš trečia diena po šios operacijos ax.gif
Tariausi su savo ginekologe,tai ir sutvarkė be didelių išlaidų ir privat klinikų.
Bet rezultatų dar neparašysiu,bus matyt kai sugis...
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 01 22, 01:02)
O prie ko čia tarpvietė ir mažosios - didelės lytinės lūpos?  g.gif Tarpvietė ir yra tarpvietė ir jeigu gimdymo metu reikės kirpti, tai ir kirps.

o ja dar ir kerpa gimdymo metu? kaip baisu unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Nu o pvz kur nustatyti tu genitaliju grozio standartai?
Atsakyti
QUOTE(audida @ 2009 07 17, 21:20)
Sėdžiu aš trečia diena po šios operacijos ax.gif
Tariausi su savo ginekologe,tai ir sutvarkė be didelių išlaidų ir privat klinikų.
Bet rezultatų dar neparašysiu,bus matyt kai sugis...

ir kiek apsiejo tos nedideles islaidos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 07 21, 15:41)
Nu o pvz kur nustatyti tu genitaliju grozio standartai?

standartų kad ir nėra,bet tikrai būna kaip defektas,kuris trukdo pilnaverčiam gyvenimui.
Kas to neturi,nesupras.
Nekalbu,kurios be reikalo prisigalvoja apie tą ''grožį''nesąmonių,bet tikrai yra kenčiančių moterų šią problemą.Net ir pati gydytoja sakė,kad būna ypač didelių išvešėjimų,kuriuos siūlo net ginekologai susitvarkyt.

Papildyta:
QUOTE(Mertise @ 2009 07 21, 16:29)
ir kiek apsiejo tos nedideles islaidos? ax.gif

300lt
Atsakyti
(FIA) Kaip susitvarkyti pigiau-nežinau tiksliai. Galbūt eiti pas savo ginekologę į polikliniką -kad apžiūrėtų ir pati nemokamai sutvarkytų. O jei ji tokių operacijų neatlieka-tai turėtų duoti siuntimą pas rimtesnį ginekologą-chirurgą, dirbantį valstybinėje ligoninėje.

Arba pas privačią rimtesnę ginekologę gal galima nueiti, kad sutvarkytų-nors kažkiek mokėti reiktų.

Geriausia būtų paklausti ADIDOS-ji pigiai "prasisuko".
mirksiukas.gif

O man visai sugijo ir visai nieko nebesijautė po vieno-pusantro mėnesio.
Atsakyti
Ar stipriai kraujuoja po šios operacijos?
Atsakyti
QUOTE(radvileee @ 2009 07 28, 08:25)
Ar stipriai kraujuoja po šios operacijos?

Man tai jokio kraujavimo nebuvo,pirmą dieną suteptas tvarstukas ir viskas.Nereikėjo jokių paketų,nieko.
Ryt 2sav. kaip operuota,bet dar nesmagu labai unsure.gif kažkaip man sunkokai gyja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audida: 28 liepos 2009 - 12:15
Labas visoms Audida, vis dar kankiniesi ? Vargšiukė. Man ir niekas nekraujavo -na bet jei tą paketą liepė įrsidėti,tai jis man nemaišė-paėmiau O ir džinsai per jį visai nespaudė. Bet matot mergonos,jei man visai neskaudėjo,tik vos vos pamaudė, tai Audidai tai nėra taip paprasta kaipkadman buvo. Na ką-perspėju visas,kad kokia akmenų griūtis į mano AZ neprasidėtų wink.gif Na ką-gražinkitės ir būkit laimingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amilė @ 2009 07 28, 15:51)
Labas visoms Audida, vis dar kankiniesi ?

kaip čia pasakius ax.gif
per kančias į žvaigždes biggrin.gif
šiandien 2sav.,tai galiu lengviau jau atsikvėpt,na,o kai dar 2sav praeis-iš viso čia girsiuosi tongue.gif
Buvau po 2gimdymų plyšus ir siūta,taip nebuvo rodos baisu,kaip dabar blush2.gif
bet verta pasikankint,jei nori po to džiaugtis,bent vaizdas tai mane jau dabar džiugina,o visa kita dar reiks palaukt blush2.gif
Kitoms bus dar kitaip,nebijokit,kad ruošiatės šitokiai procedūrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Amile, o kada tau siūlai ėmė krist,gal prisimeni?
Atsakyti
Man jokie siūlai nekrito. Aš jų niekad nemačiau. Sakė,kad po mėnesio jie turi ištirpti-tai va-gal jau ištirpo? Man jie niekada nesimatė-nei kai ką tik buvo susiūta, nei dabar. TEN, tiesą sakant, per daug ir nežiūrinėju. Svarbiausia,kad niekas"nebekaba" ir nebeišlenda ir neskauda. Tiek žinių. dirol.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti