Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriškų genitalijų korekcija

Apklausa: Ar darytumetes plastine mot.genitaliju operacija? (526 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Neringa30 @ 2007 02 03, 19:17)
O gal kas žino,kur daro tas operacijas?kiek domėjausi internete,radau tik kur daro lytinių lūpų korekcijas,o aš norėčiau daugiau sužinoti apie makšties operaciją

Makšties ir tarpvietės plastiką daro štaičia. Čia Laisvės pr. 64, kur Vaisingumo klinika...
Atsakyti
Na as tai daryciausi ir labai noriu,tik kad tam laiko dabar neturiu...O is vyro puses zinau tiek,bent manojo,kad jam patinka trumpesnes neisikisusios wink.gif ,pasakysiu kodel taip manau... Pries gimdyma mano lupytes buvo ilgokos,po gimdymo (plysau ir turejau 7siules)jos buvo visai mazutes,tokios susitraukusios,man paciai labai patiko,nuo savo vyro pastebejima gavau kad jam taip kur kas maloniau rolleyes.gif ...Bet va po keliu menesiu paeme ir istyso vel tas mano grozis,dabar jo klausiu kaip dabar(mes labai atviri vienas kitam)o jis sako ir dabar grazu liezuvis.gif ... paprasciausiai jis manes nenori izeisti,bet man paciai tai tikrai nemalonu...

Na o dabar pulkit kas puolat mano komentara,apmetykit apspjaudikit kad nesutinku su jusu nuomone lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P.S.cia rasiau tik zemo lygio zmonems,kurie be kivircu gyvenimo geresnio nemato hihihi.gif
Atsakyti
Miauka21, tu vietoj to, kad save breikalingai pjaustytum, tai geriau pasidziauk savo protingu vyru, kuris tave priima tokia, kokia tu esi. Be proto gerbiu tokius vyrus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na nezinau...man paciai atrodo sios operacijos nereikia, nors lyg ir nemazos lupytes (sprendziu pagal kitu nuogaliu nuotraukas zurnaluose smile.gif )
O man mano grazu ir patinka, manau, kad vyrus netgi ypatingai tokios traukia...jaudina. Reikia tik paciai atsipalaiduoti ir moketi jas graziai parodyti biggrin.gif
Na, bet jei neisieina...gal galima ir ka pakeisti! Svarbiausia, kad laiminga butum!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistruole: 08 vasario 2007 - 02:08
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 31, 08:18)
tu teisi.siaip ar anaip su tokiais zmonem kaip latelle diskutuot lygu dauzyt galva i siena.

Nesusireiksmink taip saves,neturiu, kaip tu, laiko kanaisiotis apie tamsta,o ir nematau jokio idomumo....tik,kad skalambiji visur. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Shiduh @ 2007 01 30, 23:25)
betgi tu rimtai turi problemu...ir ne tik fiziniu...

Na,kad is tavo reakcijos matosi,kad kaip tik tu turi problemu g.gif Susirupink,patariu! O jei truks pinigu-paskolinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2007 02 08, 02:06)
Na nezinau...man paciai atrodo sios operacijos nereikia, nors lyg ir nemazos lupytes (sprendziu pagal kitu nuogaliu nuotraukas zurnaluose  smile.gif  )
O man mano grazu ir patinka, manau, kad  vyrus netgi ypatingai  tokios traukia...jaudina. Reikia tik paciai atsipalaiduoti ir moketi jas graziai parodyti   biggrin.gif
Na, bet jei neisieina...gal galima ir ka pakeisti! Svarbiausia, kad laiminga butum!

Manosios irgi didelės, bet jokių kompleksų nejaučiu, vyras niekada nesiskundė tongue.gif O jei būtų ką pasakęs, tikrai manyčiau, kad jo, bet ne mano problema. juk negali visų žmonių kūno dalys būti vienodos, kaip tik yra super tai, kas unikalu! Niekas man3s nepriverstų operuotis ar dėl to pergyventi. thumbup.gif Pritariu Novai ir Aistruolei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija33: 07 kovo 2007 - 16:28
Tema tai visai nebloga, bėda tik, kad puse temos rietenos apėmusios. Kaip tik ieškau informacijos šia tema - kad kas pasidalintų patirtimi po operacijos, kokios gali būti komplikacijos, kiek laiko gyja ir t.t. Tikiuosi, kas nors išdrys pasidalinti patirtimi.
O toms, kurios rašo, kad jų lyt. lūpos didelės, bet joms tai normalu ir nėra negražu galiu pasakyti VALIO, jokių operacijų jums nereikia. Nėr čia ko vaikytis kažkokių madų. Man irgi iki šiol nekilo minčių, kad mano lyt. lūpos negražios ar dar kažkokios kitokios, nors ir buvo viena didesnė už kitą, bet pastaruosius du metus, o ypač šiais metais man jos ėmė TRUKDYTI - jos dar labiau padidėjo ir ne tai, kad abi, o tik viena. Tyčia pasimatavau - viena už kitą didesnė 2 cm. Ir tuos 2 cm aš jaučiu kiekvieną dieną, kai jie ima trintis į apat. trikotažą, kai po apsilankymo WC aš turiu juos abgaubti didžios.lyt lūpom, kad nesitrintų į kelnaites, kartais maišo net mylintis su vyru (į smulkmenas nesileisiu). Su mielu noru atsikratyčiau tų 2 cm, bent 1,5cm, sulaiko tik nežinia kokios gali būti komplikacijos po operacijos, ir apskritai per kiek laiko TEN viskas sugyja.
Atsakyti
g.gif ir as tada patenku i nenormaliuju sarasiuka lotuliukas.gif
zinot ka, netureciau as didesniu problemu ir netureciau kur det pinigu, tai gal ir daryciausi tokia operacija, arba jei jau tureciau tabalujancia "kalakuto skiautere" biggrin.gif relax moterys ko pykstates, kiekvieno asm reikalas ka jis/ji apie tai mano, kam grazu kam negrazu, kas pasityciot cia ateina... jei mane dabar per naujo lipdytu dievulis ir leistu pasirinkti "tas" lupytes, aisku rinkciausi kuklias mazutes "neislendancias", tai atrodo mergaitiska ir patogiau, bet jokios dideles problemos nebuvo ir su maniskem biggrin.gif nu nei vienas patinas su kuriais esu miegojus nepasake kad tu man neseksuali, nes tavo perdideles... rolleyes.gif kam sau kompleksa isivaryt be reikalo, gyvenime ir taip daug streso, nervu ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2007 04 04, 09:02)
sulaiko tik nežinia kokios gali būti komplikacijos po operacijos, ir apskritai per kiek laiko TEN viskas sugyja.

Komplikacijos kaip ir po bet kurios kitos operacijos: blogai prižiūrint gali patekti infekcija, žaizda blogai gyti ir pan. Bet tos komplikacijos tikrai retos, jei atlieka normalus gyd.
O sugyja gana greitai. Pirmom dienom - tikrai nemalonu (ypač šlapinantis), o po 2 sav. jau ir nelabai kas jaučiasi ax.gif Galima neaiškinsiu iš kur žinau, nes tai liečia kitą žmogų?
Jausčiau diskomfortą - visai be baimės ir kompleksų daryčiau. Kad kiti "durnina" ar apšneka..kaip begyventum, ką bedarytum, norintys - visada pakomentuos ir "prikibs"
Atsakyti
Aciu dievui rietenos baigesi....nebeuzeina tos,kurioms tai atrodo nenormalu.
Atsakyti
visokiu zmoniu yra,vieniem gerai taip,kitiem-kitaip,nematau prasmes rietis 4u.gif
jei tai trukdo normaliam gyvenimui- as uz.
neseniai man paciai atliko tokia operacija. pasak operavusio chirurgo,problema mano tikrai nebuvo didele,sake ateina su daug didesnemis lupytemis. bet man jos TRUKDE daugybe metu-labiausiai psichologiskai,kompleksavau baseinuose,pirtyse,pliazuose,nors maciau ne viena tokia moteri. ir zinau,kad didele dalis moteru tokios,ir kad tai yra visiskai normalu,bet man paciai tai buvo ziauriai negrazu... (vyrui mano patiko). todel viena karta susikaupiau ir atlikau tai,ir dabar negaliu atsidziaugti smile.gif
Atsakyti
O tu rūpuže, kaip įdomu g.gif Reiks ir man kažką panašaus ateity darytis, o tai labai nesmagu psichologiškai. Mat mano vidinės didesnės už išorines ir viskas atrodo baisiai... baisiai.
Atsakyti