Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 4dalis

O siutimo reikia kaskart lankantis? blush2.gif Man jau kaip ir nestumo pabaiga, tai bijau, kad gali tekti apsilankyti ir dazniau nei karta per savaite. Tai negi kaskart reiks pries tai lekt pas seimos daktara prasyt siuntimo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonze @ 2007 02 28, 14:42)
Labukas visoms, papaskoksiu ir as kaip gimdziau blush2.gif
Buvau susitarusi su GN dirbancia akusere kad priims vaikuti, tai gimdymas uztruko apie 12 val, su skatinamaisiais, plysimais ir siap  buvo sunkokas, mazylis jau buvo pernesiotas 10d ir far nenorejo islysti doh.gif , tai daktare tik pora kartu buvo parijeusi paziureti ir viskas, viska padare akusere, ir priime ir susiuvo (beje labai gerai), o daktare visa gimdyma prasidejo prie savo stalo schmoll.gif , tai aciu deivui kad turejau ta akusere , tai nezinau kaip butu buve schmoll.gif

O ka ta gydytoja turejo stoveti salia?
Juk susitarei su akusere.Jei butu blogai gydytoja taves nepaliktu

Jei nebutum susitarusi turetum ir gydytoja ir akusere.
Akusere visa laika atlieka beveik visa darba(isimciau yra,kai susitari su gydytoja)
Atsakyti
As lankausi pas gydytoja Neringa Kaupate nuo pastojimo pradzios, tikrai esu labai patenkinta ir del gimdymo butinai tarsiuos su ja. Seip noreciau pas Maciulionyte gimdyti, nes jinai kiek zinai geriausia (ir pacienciu pas ja daugiausia), bet deja jinai tuo metu turbut atostogose bus...

Atsakyti
QUOTE(Pupkiz @ 2007 02 28, 16:09)
O siutimo reikia kaskart lankantis?  blush2.gif  Man jau kaip ir nestumo pabaiga, tai bijau, kad gali tekti apsilankyti ir dazniau nei karta per savaite. Tai negi kaskart reiks pries tai lekt pas seimos daktara prasyt siuntimo?  unsure.gif

Anksciau 1 uztekdavo
Atsakyti
O kur gydytoja Maciulionyte dar dirba be GN?Kur galima pas ja lankytis nestuke.gif ?Gal kuri turite jos kontaktus?
Atsakyti
Sveikutes,
ziuriu net 2temeles apie gimdyma KLp,tai ir susimaliau,kurion cia savo ispudzius rasyt blush2.gif
Na,meginsiu cia..
Tai va kaip buvo man smile.gif
Vaziavau vasario 19d turedama siuntima del pernesiojimo,bet kadangi labai nenorejau ligoninen gultis,tai pirmadienio ryta pajutau lengvus lengvus saremiukus.Tai nuvaziavau su MB i priimamaji,kur neapsisprende,ar guldyt mane i patologini,ar siust i gimdymo skyriu jau.Kadangi tokia situacija buvo,kad vietoj negalejo apziuret,sako,ai,keliam i patologini,o veliau perkels i gimdymo skyriu jei ka.Tai vat taip ir gavosi,kad po apziuros patologiniam skyriuj saremiai padaznejo ir pirmadienio pavakare mane perkele i gimdymo skyriu.Ten sulaukiau pamainos keitimosi - apie 20val - ir po to mane pervede i dar tas senasias gimdyklas.Ir jau 21.15 turejom savo suneli wub.gif Na,o dar po poros val jau perveze mus i pogimdyvini skyriu.
Tai taip gavos,kad per viena diena per 3skyrius persikeliau lotuliukas.gif Spejau tik daiktus tampytis smile.gif
Va.Bet ka norejau pasakyti - kad nebuvau su niekuo nesusitarus ir irgi prisiklausius visokiu kalbu..Tai ir vaziavau nusiteikus,kad gali buti visaip.Na,o dabar po visko galiu pasakyti,kad viskas buvo thumbup.gif Ir is tikruju noriu labai labai labai padekoti visu triju skyriu dirbanciajam personalui - gydytojams,akuserems..Zodziu visiems.Nelikau ne vienu nenusivylus.vis galvojau,kad reik isismint pavardes,bet,kadangi viskas vyko per viena diena ir dar priedo pamaina keitesi,tai neisgaliu visko prisimint blush2.gif
Bet siaip nuvedus i patologoni skyriu apziureta buvau beveik is karto,is karto suteikta info kas ir kaip,panasiai ir gimdymo skyriuj - atejes daktaras,berods,Vosylius,pasake,kaip kas vyksta ir ka galima is mano situacijos prognozuoti,ir kas bus daroma,jei bus vienaip ar kitaip (na gal cia neaiskiai parasiau - zodziu man vandenys buvo nenubege,perkele mane jau su 6cm atsidarymu - tai jis man pasake,kad epiduro jau neapsimoka,kad pagal viska i val turi atsidaryt 1cm,taip kad kolkas turiu laukti,kad jei vandenys nenubegs,po tu likusiu 4val man juos nuleis ir pan.)
o gimdyma prieme jauna daktare ir akusere Ausra berods.Likau labai patenkinta thumbup.gif Ir galiu pasakyti,kad didziaja darbo dali atliko akusere,gydytoja tik priziurejo.
O ir pogimdyviniam skyriuj tikrai ir prieziura,ir bendravimas buvo nepriekaistingas..ir info gavau,kiek norejau,ir pasikviest kanors jei butu reikeje butu be problemu..
Taip kad noriu dar karteli visiem padekoti,o visas nestuke.gif nuraminti,kad klaipedos GN visai nebaisus mirksiukas.gif
Beje,man dar teko laime gimdyti senosiose gimdyklose,dabar jau zinau,kad naujos veikia.Bet kaip as ir juokauju - kai skauda,tai yra visiskai nusispjaut,ar plyteles sovietines ar auksines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enriga @ 2007 03 04, 14:43)
Sveikutes,
ziuriu net 2temeles apie gimdyma KLp,tai ir susimaliau,kurion cia savo ispudzius rasyt  blush2.gif
Na,meginsiu cia..
Tai va kaip buvo man smile.gif
Vaziavau vasario 19d turedama siuntima del pernesiojimo,bet kadangi labai nenorejau ligoninen gultis,tai pirmadienio ryta pajutau lengvus lengvus saremiukus.Tai nuvaziavau su MB i priimamaji,kur neapsisprende,ar guldyt mane i patologini,ar siust i gimdymo skyriu jau.Kadangi tokia situacija buvo,kad vietoj negalejo apziuret,sako,ai,keliam i patologini,o veliau perkels i gimdymo skyriu jei ka.Tai vat taip ir gavosi,kad po apziuros patologiniam skyriuj saremiai padaznejo ir pirmadienio pavakare mane perkele i gimdymo skyriu.Ten sulaukiau pamainos keitimosi - apie 20val - ir po to mane pervede i dar tas senasias gimdyklas.Ir jau 21.15 turejom savo suneli  wub.gif Na,o dar po poros val jau perveze mus i pogimdyvini skyriu.
Tai taip gavos,kad per viena diena per 3skyrius persikeliau  lotuliukas.gif Spejau tik daiktus tampytis  smile.gif
Va.Bet ka norejau pasakyti - kad nebuvau su niekuo nesusitarus ir irgi prisiklausius visokiu kalbu..Tai ir vaziavau nusiteikus,kad gali buti visaip.Na,o dabar po visko galiu pasakyti,kad viskas buvo  thumbup.gif Ir is tikruju noriu labai labai labai padekoti visu triju skyriu dirbanciajam personalui - gydytojams,akuserems..Zodziu visiems.Nelikau ne vienu nenusivylus.vis galvojau,kad reik isismint pavardes,bet,kadangi viskas vyko per viena diena ir dar priedo pamaina keitesi,tai neisgaliu visko prisimint  blush2.gif
Bet siaip nuvedus i patologoni skyriu apziureta buvau beveik is karto,is karto suteikta info kas ir kaip,panasiai ir gimdymo skyriuj - atejes daktaras,berods,Vosylius,pasake,kaip kas vyksta ir ka galima is mano situacijos prognozuoti,ir kas bus daroma,jei bus vienaip ar kitaip (na gal cia neaiskiai parasiau - zodziu man vandenys buvo nenubege,perkele mane jau su 6cm atsidarymu - tai jis man pasake,kad epiduro jau neapsimoka,kad pagal viska i val turi atsidaryt 1cm,taip kad kolkas turiu laukti,kad jei vandenys nenubegs,po tu likusiu 4val man juos nuleis ir pan.)
o gimdyma prieme jauna daktare ir akusere Ausra berods.Likau labai patenkinta  thumbup.gif Ir galiu pasakyti,kad didziaja darbo dali atliko akusere,gydytoja tik priziurejo.
O ir pogimdyviniam skyriuj tikrai ir prieziura,ir bendravimas buvo nepriekaistingas..ir info gavau,kiek norejau,ir pasikviest kanors jei butu reikeje butu be problemu..
Taip kad noriu dar karteli visiem padekoti,o visas  nestuke.gif nuraminti,kad klaipedos GN visai nebaisus  mirksiukas.gif
Beje,man dar teko laime gimdyti senosiose gimdyklose,dabar jau zinau,kad naujos veikia.Bet kaip as ir juokauju - kai skauda,tai yra visiskai nusispjaut,ar plyteles sovietines ar auksines  mirksiukas.gif

Sveikinu!!!
Taip,yra toks gydytojas thumbup.gif Uztaikiau ant jo su persileidimu verysad.gif jis tada budejo visa para-is pradziu bande sulaikyti,bet neisejo.Geras gydytojas!!!Nuo pietu lakste pas mane i palata,bet deja-paryciais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 04 kovo 2007 - 22:03
Kai laukiausi, apie Klaipedos GN buvaus prisiklausiusi visokiu gandu - kad be 1000 litu net neapsimoka, ten vaziuoti, ir su tavim nieks labai nesirupins, kad butinai, kai atvaziuoji, reikia pinigeliais visus patepti ir pan....... Aplinkui visi tik ir kalbejo, kad reikia butinai susitarti, kitaip ....... kas ten bus, jau nezinau, bet gasdino kas netingi.
Kadangi gydytoju GN nepazinojau, nuomones priestaringos kartais apie viena ar kita, tai vaziavom gimdyti nesusitare. Vyrui prisakiau pinigeliu pasiimti, del visa ko. Jis jau ten kaip ir tartis kazka pradzioje galvojo. Bet gavosi taip, kad niekam mes tu pinigeliu nesumokejom (lialiui liko). Nes gimdziau pas viena gydytoja, o kai galiausiai pradejo aisketi nedideles problemeles (vaisiaus tonai blogejo, lialius islyst nenorejo), atejo kitas gydytojas (Rovas) - ir liepe mane vezti i operacine. Kadangi nebeliko aisku kam moketi (ar gydytojai su akusere, kurios visa nakti ateidavo paziureti kaipman sekasi, ar operavusiam gydytojui), tai liko pinigeliai vyro kiseneje 4u.gif
nezinau, ar butu kas pasikeite, jei butume tuos pinigelius sumokeje. Jei tik budavo koks nukrypimas nuo normos, akusere ne tik gimdyme dalyvavusia gydytoja iskviesdavo, bet ir dar kita gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(etymam26 @ 2007 03 02, 02:01)
O kur gydytoja Maciulionyte dar dirba be GN?Kur galima pas ja lankytis nestuke.gif ?Gal kuri turite jos kontaktus?

Ji dar dirba vaisungumo klinikoj...
Atsakyti
o mes davem tik akuserei , bet galvoju kad ir bereikalo siuvant plysimus prasiau daugiau nuskausminti tai isgirdau tik kad pakentesi ir siaip visokiu niuansu , pinigai tikrai jos nesusvelnino.o daktarei nematem reikalo duot nes atejo jau po gimdymo dokumentu surasyti , i vaika net nepaziurejo tik manes paklause"kaip jauciasi vaikas"sededama prie stalo.atsakia kad gerai tai ir ivertino 9-10 balunet namacius. doh.gif
Atsakyti
Akusere Roma tokia slykstyne GN, niekam nelinkeciau pas ja papulti doh.gif
As negimdziau pas ja, buvau susitarus su gydytoja, tai ji manes beveik neliete, bet jau uzteko pamatyti kaip ji elgiasi, kai grubiai net dezinfekuoja tarpviete pries kieviena apziura, ir po gimdymo praejus 4 val, kai mano daktares jau nebebuvo, tai ji dar gimda atejo man paspaudinet, tai as jai griebiau uz rankos, tipo skauda, jinai mano ranka taip numete, sako: "prasau manes neliesti!!!" taip grieztai, vyras sako, jau norejau uzmesti jei viena blizge i kakta, bet vaika rankose laikiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O siaip esu labai patenkinta gydytoja Maciulionyte thumbup.gif Nu super gydytoja!!! Esu jai be galo dekinga uz prieziura nestumo metu, uz sekminga gimdyma, ir uz rupesti po gimdymo 4u.gif Gimdyciau kita kart tik su ja, arba isvis negimdyciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei tiksliai pamenu mano akusere buvo vardu Vaiva, man buvo labai gera, ir prieziura pogimdyviniam skyriui buvo gera, nors niekam nieko nedaviau... 4u.gif tik vienas minusas buvo, kad skyriaus, dusuose nebuvo silto vandens, tad norint nusiprausti teko is palatos i dusa nestis silta vandeni... blush2.gif
Atsakyti