Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 4dalis

QUOTE(Baltike @ 2007 04 18, 23:14)
Man irgi nesvarbu buvo... Vyras juokėsi iki ašarų, kai po pirmo gimdymo draugei pasakodama apie gimdyklą sakiau, kad sienos baltos buvo, tik  nuotraukas pamačius patikėjau, kad jos tikrai žalių plytelių. doh.gif
Kas maža? smile.gif Jei lova, tai mudviem su sūneliu joje vietos pilnai užteko. O jei gimdykla, tai jos mažume mačiau tik privalumus, jei iš visų trijų gimdyklų, kuriose teko gimdyti leistų pasirinkti, rinkčiausi tik tą mažytę. wub.gif

Manau daugumai jau ten viskas nesvarbu, tik kaip pagimdyt sveika maziuka.........
ne ne lova maza , o gimdykla, ten vietos maza, na jei viskas ciki tai jo, o jei kas reikia daug zmoniu ir vietos jau neber....... ir tai jau negerai..

Ai tiesa kas kalbant apie UK gimdyklas, jos kaip namie kambariai ten sterilumo 0 , personalas is namu ateina su apranga( ir pati as is namu su apranga i ligonine vaziuoju) niekas nepersirengineja , ir pagimdzius dazniausiai isleidzia po keliu valandu namo. As kai pasakiau kad as isbuvau 3 paras sako,kas blogai buvo ,komplikacijos? Sakau ne , tai norma........ lotuliukas.gif Tai ziuri kaip i paskutine idiote doh.gif unsure.gif Tipo pinigu metimas vejun, nors as taip nemanau unsure.gif
Na cia mane kas del medicinos daznai privercia smarkiai nustebti....... Reiktu Mitaliene pakviesti, tada maziau klyktu ant personalo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 19 balandžio 2007 - 22:28
QUOTE(Paranormali @ 2007 04 19, 22:24)
Reiktu Mitaliene pakviesti, tada maziau klyktu ant personalo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Manau ji po apsilankymo dar daugiau prades doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 04 19, 22:33)
Manau ji po apsilankymo dar daugiau prades doh.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif sakai, ale tokia jaciu pirma diena is cia ismestu....... Man tai i miss Stagnacija kartu su .............opercines vyresniaja doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 19 balandžio 2007 - 23:40
Para, pralinksminai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 04 20, 08:45)
Para, pralinksminai. thumbup.gif

Ne nu pasakyk, jei neteko susidurti su tokiom senem ir stagnatorem gimdymo namu priemime, tai sakes. Juokas pro asaras doh.gif doh.gif Sedi tokia senka Marija Denisiuk ir kisa kysius i kisene, o kas neduoda aprekia kaip nzn ka.....Arba Genute Rimkuviene( su savo pempes kuodu ant galvos, ir mano kada labai grazi doh.gif lotuliukas.gif ) bet niekad nemano niekas kad ji gali dirbti ptiemime, ji gali nzn Svarcnegeri pravirkdyt su savo grubumu, ir akiplesiskumu( ypac jei nakti netycvikutis gimt uzsimanys) doh.gif
ir aplamai ten supuvusi sistema, ir dirba broiliai gimines ir artimejieji, jei esi kieno proteze, tai ir sedesi, jei atejai ir pakliuvai netycia ises pirmai progai pasitaikius unsure.gif
Yra daug ir be proto geru zmoniu, ale cia gal tk zinau............ sakau jei mane sugebejo priemime sunervint ir pravirkdyt ,,,,,,, tai as tyliu...Po gimdymo praejus savaitei , pakilo tempa 40,5 atlekiam nakti, tipo isvadino idiote, ir sake kaip medikei man reiktu diploma atimti, kad neisgeriau nuo tempos vaistu ir poniai Genutei sutrukdziau miega unsure.gif verysad.gif tai ka as zinai.......... ale uztai iskovojau vieta sau ir maziui gimdymo skyriuje, bo pasakiau kad niekur jo nepaliksiu, jei mus atskirs as kartu su juom verysad.gif ................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 20 balandžio 2007 - 14:23
sveikutes smile.gif
as cia naujokelis smile.gif norejau paklausti gal zinote kiek Klaipedos GN yra suremontuotu palatu? ir po kiek moteriskiu ten guli? ar ten visa ta skyriu sutvarke?
Atsakyti
QUOTE(Ponckyte777 @ 2007 04 20, 16:12)
sveikutes smile.gif
as cia naujokelis smile.gif norejau paklausti gal zinote kiek Klaipedos GN yra suremontuotu palatu? ir po kiek moteriskiu ten guli? ar ten visa ta skyriu sutvarke?

SUREMONTUOTAS VISAS GYMDIMO SKYRIUS,O PALATOS VISOS VIENVIETĖS wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2007 04 20, 11:25)
Ne nu pasakyk, jei neteko susidurti su tokiom senem ir stagnatorem gimdymo namu priemime, tai sakes. Juokas pro asaras  doh.gif  doh.gif  Sedi tokia senka Marija Denisiuk ir kisa kysius i kisene, o kas neduoda aprekia kaip nzn ka.....Arba Genute Rimkuviene( su savo pempes kuodu ant galvos, ir mano kada labai grazi  doh.gif  lotuliukas.gif ) bet niekad nemano niekas kad ji gali dirbti ptiemime, ji gali nzn Svarcnegeri pravirkdyt su savo grubumu, ir akiplesiskumu( ypac jei nakti netycvikutis gimt uzsimanys) doh.gif
ir aplamai ten supuvusi sistema, ir dirba broiliai gimines ir artimejieji, jei esi kieno proteze, tai ir sedesi, jei atejai ir pakliuvai netycia ises pirmai progai pasitaikius unsure.gif 
Yra daug ir be proto geru zmoniu, ale cia gal tk zinau............ sakau jei mane sugebejo priemime sunervint ir pravirkdyt ,,,,,,, tai as tyliu...Po gimdymo praejus savaitei , pakilo tempa 40,5 atlekiam nakti, tipo isvadino idiote, ir sake kaip medikei man reiktu diploma atimti, kad neisgeriau nuo tempos vaistu ir poniai Genutei sutrukdziau miega unsure.gif  verysad.gif  tai ka as zinai.......... ale uztai iskovojau vieta sau ir maziui gimdymo skyriuje, bo pasakiau kad niekur jo nepaliksiu, jei mus atskirs as kartu su juom verysad.gif ................

Marija Denisiuk priėmė visus tris mano mamos gimdymus ir mano mama iki šiol sako, kad tokio nuostabaus žmogaus su žiburiu nerastum, bet kai aš jai pasakiau, kokia ji dabar - tai ji pakraupo. doh.gif
O ponia Genutė mane priėmė, kai Nikolytės gimdyti važiavau ir niekaip negalėjo rasti vaiko, kad širdelės paklausyti. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2007 04 20, 19:44)
SUREMONTUOTAS VISAS GYMDIMO SKYRIUS,O PALATOS VISOS VIENVIETĖS  wink.gif

o kiek ten tu palatu yra?
Atsakyti
QUOTE(Ponckyte777 @ 2007 04 20, 20:31)
o kiek ten tu palatu yra?

Visoms uzteks mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 04 20, 21:43)
Visoms uzteks mirksiukas.gif  nestuke.gif

as tik siaip klausineju smile.gif dar turiu kaimyne kuri domisi.. smile.gif svarbiausia, kad uztektu blush2.gif
Atsakyti
Ponckyte, aš kai gimdžiau antrąją, tądien gimdė labai daug moterų. Ir visoms palatų pakako. Tai dar buvo prieš remontą, bet nemanau, kad palatų skaičių pakeitė. ax.gif
Atsakyti