Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 4dalis

QUOTE(SkaiLT @ 2007 04 25, 12:13)
[I][COLOR=red]

VEL STAFILOKOKAS!!!

GIMDZIAU VASARIO MEN IR NAMO PARSIVEZEM STAFILOKOKA TIEK BAMBUTEJE TIEK PILVELYJE. VARGSTAM IKI SIOL NES GAVOME ANTIBIOTIKU KURIE KAIP ZINOMA PAZEIDZIA ZARNYNO MIKROFLORA...

PRIES SAVAITE MANO DUKRAI GIME PUSESERE, JOS TAIP PAT LIGONINEJE NES NAMO PARSIVEZE STAFILOKOKA...

JEI GALITE RINKITES KITUS GIMDYMO NAMUS!

Na taip galima vaziuoti gimdyti pvz i Kretinga, bet kazin ar ten rasite geriau???

Labai Jus uzjauciu, kad mazuliukas uzsikrete auskisniu stafilokoku, 4u.gif tikrai labai baisu, bet patikekit kituose gimdymo namuose sitos zarazos tikrai nemaziau.

Taip jau yra, kad vieni uzsikrecia, o kiti ne...

Kazka esu girdejusi, kad ir mamytes buna to stafilokoko nesiotojos ir uzgimus vaikeliui jis uzsikrecia, o kaltina GN. Bet sita tema negaliu filosofuoti, nes turiu mazai duomenu. blush2.gif
Atsakyti
o dėl stafilokoko, tai neskubėčiau kaltinti ligoninės - prieš keturis metus gimdžiau KGN ir maniškiam buvo tik aišku neiškart po gimimo, tai sužinojau, kad jį galėjo padovanoti bet kas - teta, kurią beria pūlingais spuogais, močiutė - kuri turi anginą, ar bet ką, kas mus aplankė ir buvo tos zarazos nešiotojas - o gal ir personalas KGN?
dabar žadu saugoti vaikeli nuo lankytojų, o ne nuo gimdymo namų.
beje, ar ten pogimdyvinėse palatose dar siaučia fotografės, filmuotojos - po gimdymo dar neatsipaipaliavus guli, o čia įpuola kažkas griebia vaiką puola fotkint, siūlo filmuot unsure.gif nu žodžiu tokių tai visai nepageidauju besutikt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(betulka @ 2007 04 27, 20:41)
o dėl stafilokoko, tai neskubėčiau kaltinti ligoninės - prieš keturis metus gimdžiau KGN ir maniškiam buvo tik aišku neiškart  po gimimo, tai sužinojau, kad jį galėjo padovanoti bet kas - teta, kurią beria pūlingais spuogais, močiutė - kuri turi anginą, ar bet ką, kas mus aplankė ir buvo tos zarazos nešiotojas - o gal ir personalas KGN?
dabar žadu saugoti vaikeli nuo lankytojų, o ne nuo gimdymo namų.
beje, ar ten pogimdyvinėse palatose dar siaučia fotografės, filmuotojos - po gimdymo dar neatsipaipaliavus guli, o čia įpuola kažkas griebia vaiką puola fotkint, siūlo filmuot  unsure.gif nu žodžiu tokių tai visai nepageidauju besutikt schmoll.gif

JO JO DAR VIS VAIKSTO IR SAVO PASLAUGAS SIULO.KAI PAS MANE ATEJO SIULYTI FILMUOTI,BUVO LANKYTOJO,O JAI VISAI DZIN BUVO IR PLIAUŠKĖ KAIP BŪT GERAI PAFILMUOTI doh.gif TAI VYRAS VOS SUSITVARDE,IKI GALO NEKLAUSES JOS PASAKOJIMU,NUTRAUKE JOS KALBA lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet tos filmuotojos jau visai. Pas mus irgi buvo, bet aš išvariau lauk. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2007 03 31, 18:24)
Kiek girdejau, Rauba nebuna visa gimdyma salia, viska daro akusere, tik tiek kad jis dazniau ateina pasiziureti kaip viskas einasi ax.gif

Labutės aš gimdžiau prieš tris savaites. Gyditojas tik pora kart buvo atėjęs, ir nematau už ką jam iš vis pinigus reikia duot. O akušerė tai buvo thumbup.gif thumbup.gif Tik vardo nepamenu, gal Žaneta g.gif g.gif Dirbo įsijuosus, ir atsiminimai azpie ją tik geri wub.gif wub.gif
O viena akušerė tai nepatiko tokia tamsi ir labai labai išsidažius buvo bet garai kad jos pamaina kaip tik baigėsi ir man neteko su ka bendraut ilgai schmoll.gif schmoll.gif
O gimdymo palatos tai tikrai thumbup.gif thumbup.gif Tik sienų izoliacija nuo garso galėtu būt geresnė thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
man irgi tie siulymai pafilmuoti vaika nepatiko. jeigu ir noreciau iamzinti vaika, tai tik ne su toookia senutele VHS kamera. duotu man tokia didele kasete ir ka as su ja veikciau? lotuliukas.gif labai idomu, ar ligonines valdzia apie tai zino, ar cia siaip saviveikla kazkokia?
Atsakyti
QUOTE(Mamka22 @ 2007 04 27, 10:45)
Kazka esu girdejusi, kad ir mamytes buna to stafilokoko nesiotojos ir uzgimus vaikeliui jis uzsikrecia, o kaltina GN. Bet sita tema negaliu filosofuoti, nes turiu mazai duomenu. blush2.gif

As irgi ta girdejau.. daug mamu ji turi, bet normaliam organizme jis pasyvus, tad nieko neitaria, o stai silpnesni naujagimeli uzpuola iskart verysad.gif

Bet ne apie tai padiskutuot atejau. Man terminas i pabaiga ir reik rinktis GN tarp telsiu ir klaipedos, mat mano mieste ju nebera. Kaip ir buvau apsisprendus gimdyt klp (jei butu komplikaciju vistiek is telsiu i klp veztu..), bet paskaicius sia tema baigiu persigalvot. del tu keliu minetu gydytoju. Ar isties jei is anksto su niekuo nesitari (ne neisivaizduoju su kuo reiktu) taip blogai gali baigtis? g.gif
ir ar lengva gaut seimynine palata? koks mokestis?
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2007 05 01, 16:08)
As irgi ta girdejau.. daug mamu ji turi, bet normaliam organizme jis pasyvus, tad nieko neitaria, o stai silpnesni naujagimeli uzpuola iskart verysad.gif

Bet ne apie tai padiskutuot atejau. Man terminas i pabaiga ir reik rinktis GN tarp telsiu ir klaipedos, mat mano mieste ju nebera. Kaip ir buvau apsisprendus gimdyt klp (jei butu komplikaciju vistiek is telsiu i klp veztu..), bet paskaicius sia tema baigiu persigalvot. del tu keliu minetu gydytoju. Ar isties jei is anksto su niekuo nesitari (ne neisivaizduoju su kuo reiktu) taip blogai gali baigtis? g.gif
ir ar lengva gaut seimynine palata? koks mokestis?

Tarp Telsiu ir Klaipedos pasirinkciau Klaipeda mirksiukas.gif ,nes ligonines skirtingos.Bet cia mano nuomone ax.gif
"Baisiu gydytoju" yra visur:vienam nepatiko,kitam neitiko,treciam patiko.Visiems yra skirtingai.

Nesitariau schmoll.gif ir viskas buvo gerai thumbup.gif
Mokestis buvo 30 lt. para,gal dabar pabrango
Atsakyti
QUOTE(dorote @ 2007 05 01, 16:34)
man irgi tie siulymai pafilmuoti vaika nepatiko. jeigu ir noreciau iamzinti vaika, tai tik ne su toookia senutele VHS kamera. duotu man tokia didele kasete ir ka as su ja veikciau? lotuliukas.gif  labai idomu, ar ligonines valdzia apie tai zino, ar cia siaip saviveikla kazkokia?

Oj, žino jie viską. Manau, kad jiems nuo to nubyra irgi kažkiek... g.gif

O šeimyninė palata berods 30 Lt. ir tebekainuoja ir reikia iš karto tik atvykus tartis, kad norite mokamos palatos.
Atsakyti
Beje, kokie klp "ikainiai" (jei nesitari su konkreciu gyd.). Nes kaip itariu nepatepus, gali visai demesio nesulaukt. Kiek duot, kad nebutu per mazai? tiek gydytojui, tiek akuserei, tiek epiduro specui? (nenuskriaudziant saves).
Ir as sesutes selpsit/selpet?
Zodziu pasidalinkit patirtim ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2007 05 01, 21:35)
Beje, kokie klp "ikainiai" (jei nesitari su konkreciu gyd.). Nes kaip itariu nepatepus, gali visai demesio nesulaukt. Kiek duot, kad nebutu per mazai? tiek gydytojui, tiek akuserei, tiek epiduro specui? (nenuskriaudziant saves).
Zodziu pasidalinkit patirtim ax.gif  4u.gif

Niekam nieko nedaviau iš anksto, tik išvažiuodama pogimdyvinio skyriaus palatų slaugytojoms simboliškai atsidėkojau, nes tikrai buvo už ką. Personalo paslaugumu, rūpestingumu ir atidumu buvau patenkinta ir visų trijų gimdymų metu, ir pogimdyvinio skyriaus palatose. Kalbėdamasi su Vilniuje, Kaune gimdžiusiomis draugėmis ne kartą pagalvojau, kad jos mokėdamos pinigus negavo tiek dėmesio ir rūpesčio, kiek aš...
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2007 05 01, 20:35)
Zodziu pasidalinkit patirtim ax.gif  4u.gif

Isvaziuodami is gimdyklos padekojom akuserei simboliskai pinigais ir tiek.Demesio buvo thumbup.gif ir is gydytojo thumbup.gif
QUOTE(Baltike @ 2007 05 01, 22:11)
Niekam nieko nedaviau iš anksto

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti