Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 4dalis

tai kad 400 LT jau prieš keturis metus buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Oho blush2.gif , nu teks tada daugiau atsidet blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 05 09, 09:16)
Na 500 Lt. yra tuomet, kai sutari su gydytoju iš anksto, kad gydytojas dalyvautų gimdyme. smile.gif O kai atvažiuoji gimdyti nesitarusi - tai jau kiek nori - tiek ir duodi arba išvis neduodi. ax.gif

As buvau susitarusi, nes turejo buti planinis, bet viskas atsitiko kitaip, kai atvaziavau gyd. buvo skyriui, atskirai jo iskvietineti nereikejo, pagimdziau kaip jau sakiau per 45 min. Tik tiek, kad siuvo ilgokai. Tariausi per pazystamus todel kainos nei iki gimdymo nei po jo nepasake. Visai kas kita jei butu buvusi operacija a rbutu reikeje gyd. kviesti laisvu nuo darbo metu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamka22: 10 gegužės 2007 - 10:25
Svekutes, skaitydama čipolinos istorija pasibaisėjau, kaip taip galima elgtis su moterimi tokiu momentu, kada jai labiausiai reikia paramos ir paguodos.
As gimdžiau vasario 16d., su manimi buvo vyras ir beveik viska filmavo, tai tikriausiai tas fikmavimas ir leme gydytoju ir akušerių dėmesinguma man.
Ti patarčiau į gimdymą vežtis kamerą, jei neturit, galima pasiskolint ar gal išsinuomot, mes skolinomės. Turint filmuota medžiaga gali daug ką pasiekt, jei su tavimi negerai elgėsi. O jei vyro nėra, tai gali mama ar tėvas kartu važiuot ir pafilmuot. Na tai mano toks pasiūlymas, manau , kad ir dėl savęs malonu turėti prisiminimą.
Atsakyti
pries 3 metus kai gimdziau buvo 400,dabar man gyd sake kad siektiek daugiau leido mums patiems nusprest kiek idet i vokeli nes antra vaika pas ja irgi gimdysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumiks @ 2007 05 10, 23:24)
Svekutes, skaitydama čipolinos istorija pasibaisėjau, kaip taip galima elgtis su moterimi tokiu momentu, kada jai labiausiai reikia paramos ir paguodos.
  As gimdžiau vasario 16d., su manimi buvo vyras  ir beveik viska filmavo, tai tikriausiai tas fikmavimas ir leme gydytoju ir akušerių dėmesinguma man.
  Ti patarčiau į gimdymą vežtis kamerą, jei neturit, galima pasiskolint ar gal išsinuomot, mes skolinomės. Turint filmuota medžiaga gali daug ką pasiekt, jei su tavimi negerai elgėsi. O jei vyro nėra, tai gali mama ar tėvas kartu važiuot ir pafilmuot. Na tai mano toks pasiūlymas, manau , kad  ir dėl savęs malonu turėti prisiminimą.

Dar patikeciau,kad anais laikais kitaip buvo,bet dabar personalas thumbup.gif ir filmuoti vien del to,kad paskui irodineti doh.gif doh.gif
Savo archyvui thumbup.gif drinks_cheers.gif
Uztenka vyro
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 05 12, 18:48)
Dar patikeciau,kad anais laikais kitaip buvo,bet dabar personalas  thumbup.gif ir filmuoti vien del to,kad paskui irodineti  doh.gif  doh.gif
Savo archyvui  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Uztenka vyro

pritariu kad vyras, ar kas artimas panašiai kaip pinigai yra garantas kad su tavim gražiai elgsis mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš nenoriu, kad filmuotų. doh.gif Na nepriimtina man. schmoll.gif Pafotografuoti tik ką gimusį mažylį - taip, sutinku visu 100%, bet gimdymą filmuoti ir dar tikintis, kad reikės kažką ėrodinėti - tai kam to reikia? Juk kada pati esi susikausčiusi ir nerviniesi dėl visgo - tai ri gimdymas nebus sklandus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(betulka @ 2007 05 12, 22:19)
pritariu kad vyras, ar kas artimas panašiai kaip pinigai yra garantas kad su tavim gražiai elgsis  mirksiukas.gif

O man atrodo, kad tai eilinis mitas. Į paskutinį gimdymą vyras atvažiavo jau prieš pat stangas, 5 valandas gimdykloje buvau viena. Ir būtent tuo laiku sulaukiau kur kas daugiau personalo dėmesio ir globos. Atvažiavus vyrui ir aš, ir akušerė, ir gydytoja atsikvėpėme - na, dabar jau tėvelis paglobos. Aišku, jei mamytė labai jaudinasi, jei sunkiau juda, tai vyras nepakeičiamas ryšininkas tarp mamos ir personalo, blaivesnė galva. Bet tik tiek... (Apie vyro palaikymą, masažus ir kitą pagalbą mamytei čia nekalbu - būtent dėl jos norėjau, kad vyras būtų kartu tada, kai man bus sunkiausia.)
Atsakyti
na as girdejau kad 600-800lt kainuoja "sutartis". Dauguma gydytoju neivardina konkrecios sumos, todel tenka remtis kitu pasakojimais ir stafkem smile.gif
Atsakyti
Nu tada tikrai sumos auga ne dienom, o valandomis. lotuliukas.gif RImtai geriau gimdysiu nesitarusi. ax.gif
Atsakyti
Su tom stafkem - kaip su butu kainom lotuliukas.gif jei jau uz gimdyma turi vos ne stuke moketi ir vistiek nesi garantuotas, tai as gal kaip nors irgi bandysiu be tu kysiu doh.gif nors sesuo pries 6 men gimde, tai 500 mokejo blink.gif o man jau ir tai daug atrodo doh.gif
Atsakyti