QUOTE(baibai @ 2007 06 22, 12:15)
Nieko nebesuprantu, tai merginos gal galit pasakyti tos kurios paskutinius pora trejeta mėn. gimdėt. Čia dėl tų tašių į gimdyklą. Aš tai prisikroviau: šlepetes, šampūnus, dušo žele, du rankšluosčius, pampersus, kokius 4 , vienkartines kelnaites, naktinius,chalatą mineralinio, dar mažyčių smulkmenėlių, kurios vietos neužima, bet gavosi vis tiek didelė terba, tai tiksliai ar įleidžia po rekonstrukcijos į gimdymo skyrių su tašėm ar ne

, ar ten sprendžia tos priimamajame, nes vieningos nuomonės matau nėra.
manau kad tikslu atsakyma gali pasaky , kas neseniai gimde
Bet is savo patirties galiu pasakyt ko man prireike, tai slepetes , naktinius patarciau ligonines rentis, na kas del halato buvau su valdisku, bet galima manau ir savo pasiimt, jai jau taip pageidauja personalas, pampersu man tikrai prireike, nes bego vandenys, tad ju net pritrukau, buvau pasiemus tik du., kelnaites vienkartines uzsimoviau su papersu po gimdymo, buvo labai gerai.
Buvau pasiemus ranksluosti, jai kartais leistu vonioj pamirkt, bet neprireike
Vandens butinai, na ir dar telefona, fotoaparata.
Kudikiui reikia kepurytes, pamperso, kojnyciu. Kepuryte ir pampersas buvo per mazi, nes mazoji gime virs keturiu kg, bet nieko tokio uzmove kojnytes ir suvyste. o suvysto visad i toki silta adijala.
Buvau viska susidejus i didele tasia, o toj tasei specialiai gimdyklai pafruostas maiselis, tad tik ji ir pasiemiau, veliau kai perveze i palata vyras ir masinos tase atnese.