Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 4dalis

QUOTE(mmergyte @ 2007 06 21, 14:31)
juknevicienes ir globienes fear.gif  fear.gif  fear.gif

Globiene drinks_cheers.gif gal ji jau naktim nebudi g.gif
Jukneviciene man asmeniskai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gulejau pas ja patologiniam.Padejo wub.gif
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 21, 14:45)
nei su mazule tasyte, rankinuku tokiu? Pacios tases su daiktais nezadu nesti, namie paliksiu smile.gif Nes namai uz gimdymo namu tvoros praktiskai  lotuliukas.gif  Tai reik maksimini maisioka pasiimti  lotuliukas.gif

Tik jei prasidetu saremiai-nevalgyk nieko schmoll.gif
Su mazu maisiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 06 21, 16:10)
Jukneviciene man asmeniskai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif gulejau pas ja patologiniam.Padejo  wub.gif

va va,tau padejo,o manes vos nenugyde,laiku pabegau lotuliukas.gif lotuliukas.gif o globiene dabar kaip supratau pavaduoja rauba blink.gif blink.gif nes jis atostogauja,paziurejau i israsa,skyriaus vedejas GLOBIENE blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 06 21, 15:10)
Jukneviciene man asmeniskai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif gulejau pas ja patologiniam.Padejo  wub.gif
Tik jei prasidetu saremiai-nevalgyk nieko schmoll.gif
Su mazu maisiuku mirksiukas.gif

kaip tai, nieko nevalgyti? unsure.gif o dabar zinok, kada tie tikrieji saremiai bus, paskui is bado mirsiu lotuliukas.gif

QUOTE(mmergyte @ 2007 06 21, 15:14)
va va,tau padejo,o manes vos nenugyde,laiku pabegau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o globiene dabar kaip supratau pavaduoja rauba blink.gif  blink.gif  nes jis atostogauja,paziurejau i israsa,skyriaus vedejas GLOBIENE blink.gif  blink.gif  blink.gif

voje, iki kada kazi ji? Reik dar tikrai negimdyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 21, 16:22)
kaip tai, nieko nevalgyti?  unsure.gif  o dabar zinok, kada tie tikrieji saremiai bus, paskui is bado mirsiu  lotuliukas.gif
voje, iki kada kazi ji? Reik dar tikrai negimdyt  blink.gif

nu va nezinau,bet vakar atsiemiau israsa,kad rauba atostogauja tai tikrai,bet kai pamaciau ta antspauda biski persigandau ir as biggrin.gif biggrin.gif nu uzspausk koja sir lauk kol pasikeis kas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 21, 15:22)
kaip tai, nieko nevalgyti?  unsure.gif  o dabar zinok, kada tie tikrieji saremiai bus, paskui is bado mirsiu  lotuliukas.gif
voje, iki kada kazi ji? Reik dar tikrai negimdyt  blink.gif

Globiene patologiniam dirba biggrin.gif nebent pernesiosi biggrin.gif

Turejau omenyje rimtas valgis,nes man bloga buvo verysad.gif (vemiau)
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 06 21, 16:57)
Globiene patologiniam dirba biggrin.gif nebent pernesiosi biggrin.gif

Turejau omenyje rimtas valgis,nes man bloga buvo verysad.gif (vemiau)

tfu gerai,kad pataisei,taip ir yra.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif ten ji ir vaduoja rauba..
Atsakyti
kas liecia del tašių,ta antra syk gimdziau menesi ir man leido neštis visas tases kurias turejau.Priimamajame sake gimdykloj yr aspintele tai gali nestis ir pasideti,nereiks vyro veliau siuntinet. Va.
del valgymo.Kai gimdziau pirmaji,gydytoja buvo isleidus namo porai valandu pradzioje.Tai nes patare pavalgyti,koki lengvo maisto,nes tipo laukia didelis darbas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Antra gimdziau vel pas ja tai net pati buvo atnesusi sokolado pakramsnot i gimdykla.
Atsakyti
QUOTE(leliukass @ 2007 06 21, 18:52)

del valgymo.Kai gimdziau pirmaji,gydytoja buvo isleidus namo porai valandu pradzioje.Tai nes patare pavalgyti,koki lengvo maisto,nes tipo laukia didelis darbas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Antra gimdziau vel pas ja tai net pati buvo atnesusi sokolado pakramsnot i gimdykla.

Ir sakau,kad legvas maistas.
Irgi pagalvojau,kad didelis darbas,bet man buvo dar blogiau
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2007 06 21, 13:39)
Mamai į gimdyklą jokių rūbų nereikia: ir chalatą, ir baltinius priverstinai ligoninės aprengia. Reikia tik šlepečių. Ir kelnaičių su dideliu įklotu, kuriuos po gimdymo panaudosi. Man paskutinį kartą dar vieno įkloto prireikė, nes vandenys stipriai bėgo... O lėliukui reikia sauskelnių (geriau kelias įsidėti, nes visko būna), vilnonių kojinyčių ir kepurytės.

Kai prieš mėnesį gimdžiau priimamajam man pasakė, kad dabar jei turi savo chalatą tai liepia savo mautis, bet aš išsiprašiau valdiško, nors ir savo turėjau blush2.gif Ta bobulka priimamajame paaiškino, kad čia taip taupo dabar doh.gif
Atsakyti
Nieko nebesuprantu, tai merginos gal galit pasakyti tos kurios paskutinius pora trejeta mėn. gimdėt. Čia dėl tų tašių į gimdyklą. Aš tai prisikroviau: šlepetes, šampūnus, dušo žele, du rankšluosčius, pampersus, kokius 4 , vienkartines kelnaites, naktinius,chalatą mineralinio, dar mažyčių smulkmenėlių, kurios vietos neužima, bet gavosi vis tiek didelė terba, tai tiksliai ar įleidžia po rekonstrukcijos į gimdymo skyrių su tašėm ar ne g.gif , ar ten sprendžia tos priimamajame, nes vieningos nuomonės matau nėra. 4u.gif
Atsakyti
Na kadangi Rudaake gimdo - tai manau, kad ji savaiteles begyje duos zinoti kas ir kaip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 06 22, 12:15)
Nieko nebesuprantu, tai merginos gal galit pasakyti tos kurios paskutinius pora trejeta mėn. gimdėt. Čia dėl tų tašių į gimdyklą. Aš tai prisikroviau: šlepetes, šampūnus, dušo žele, du rankšluosčius, pampersus, kokius 4 , vienkartines kelnaites, naktinius,chalatą mineralinio, dar mažyčių smulkmenėlių, kurios vietos neužima, bet gavosi vis tiek didelė terba, tai tiksliai ar įleidžia po rekonstrukcijos į gimdymo skyrių su tašėm ar ne g.gif , ar ten sprendžia tos priimamajame, nes vieningos nuomonės matau nėra. 4u.gif

manau kad tikslu atsakyma gali pasaky , kas neseniai gimde ax.gif

Bet is savo patirties galiu pasakyt ko man prireike, tai slepetes , naktinius patarciau ligonines rentis, na kas del halato buvau su valdisku, bet galima manau ir savo pasiimt, jai jau taip pageidauja personalas, pampersu man tikrai prireike, nes bego vandenys, tad ju net pritrukau, buvau pasiemus tik du., kelnaites vienkartines uzsimoviau su papersu po gimdymo, buvo labai gerai.
Buvau pasiemus ranksluosti, jai kartais leistu vonioj pamirkt, bet neprireike tongue.gif
Vandens butinai, na ir dar telefona, fotoaparata.

Kudikiui reikia kepurytes, pamperso, kojnyciu. Kepuryte ir pampersas buvo per mazi, nes mazoji gime virs keturiu kg, bet nieko tokio uzmove kojnytes ir suvyste. o suvysto visad i toki silta adijala.

Buvau viska susidejus i didele tasia, o toj tasei specialiai gimdyklai pafruostas maiselis, tad tik ji ir pasiemiau, veliau kai perveze i palata vyras ir masinos tase atnese.
Atsakyti